Amerikiečiai priminė apie tariamą ateivio skrodimą Rusijoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2013-12-17 11:00
tai jei taip butu tai russia tikrai daug investuotu i roskosmos agentura. o dabar pastate raketa ji susprogo ir nieko toko pastatisim dar viena
vvv2 2013-12-17 11:31
- Pagal "UFO žinovus", tuose ateivių laivuose "nieko nėra", jokios mums suvokiamos technikos. Manoma, kad jų laivai yra "užauginti", turi kažkokią vidinę vientisą subatominę sistemą. Nėra kaip net patikrinti. p.s. .. o patys "UFO lakūnai" nėra mokslininkai, jie nežino kaip veikia jų laivai.
sielinas 2013-12-17 13:03
O kodėl tą "ateivį" sugalvojo tokį labai panašų į žmogų. Kažkam trūksta vaizduotės, tikriausiai tas kas kūrė nėra fantastinių filmų žiūrėjęs.
Shanti 2013-12-17 13:19
O gal cia musu kurejai? nebutinai gi turi buti labai skirtingi nuo zmoniu. Bet del roplio odos tai pimine Davic Icke teorijas kad tai ropliu civilizacija, kurios karaliene yra spekit kas? - Ogi Anglijos karaliene, tik uzsimaskavusi
vvv2 2013-12-17 13:29
- Jeigu Grb. mokslininkas DarWienas buvo teisus, tai civilizacija gali išsivystyti iš bet kurios atšakos, sakykim pvz. iš vabalų. Tokiu būdu tarp civilizacijų neišvengiama nesusipratimai ir priešiškumai, panašiai kaip tarp komunizmo ir laisvojo kapitalo! Išvada: spręsti galima tik atsiribojant sienomis ir išeinant iš bendrojo būtinumo sutartine jurisdikcija.
bahuriux 2013-12-17 18:13
Man pasirode skrodimas panasus i falsifikata, nes ta oda su poodiniais sluoksniais kazkokia perkieta, taip kaip is sedyniu gumos/putos padaryta ir kraujo mazoka, beto kas sake kad ju kraujas turi buti raudonas. Nors tikrai neblogai padirbejo su maketu. Siaip tikrai neitiketina, kad visatoj butume vieni, nes kaikas sako kad visata begalybes dydzio, o kaip zinom begalybeje turi buti visko, net ir tai kas atrodo neimanoma. O kas mus ir juos kure, ar nekure, tai jau kitas klausimas.
Hm 2013-12-17 23:05
Video nežiūrėjau. Visai neseniai rusai paleido į eterį generolą Saviną, buvusi žvalgybininką, kuris vadovavo ekstrasensų žvalgybininkų grupei. Jei tikėti ką jis papasakojo, tai jokių NSO rusai nėra numušę, per didelis technologinis skirtumas. Bet telepatinį ryšį kurį laiką turėjo su kitos civilizacijos atstovais, kurie stebi žemiečius. Netgi buvo įvykęs tiesioginis kontaktas. Iš jų ekstrasensų grupės ateiviai buvo išsirinkę vieną moteriškę, su kurią netgi buvo susitikę ir aprodė savo NSO... Kontaktas nutrūko, kai moteriškė pajuto, kad ją, be jos žinios, tie ufonautai gali paprasčiausiai pasiimti. Kaip pati ekstrasensė pasakojo - toks jausmas, kad pas juos nėra tokios moralinės nuostatos, kad žmogaus reikia atsiklausti - nori jis skristi su jais, ar ne. Reiks ir pasiims... Aišku, jei būčiau tik paskaitęs tokia informacija, sakyčiau visiškas ššššššš, bet kai matai tą Saviną, girdi kaip jis kalba, kaip dėsto mintis, iš pasisakymų matosi, kad apsiskaitęs, na tada sakyčiau - išklausykime ir pagalvokime...
immortallt 2013-12-17 23:12
Hm, kad apsiskaitęs ir KGB apmokytas, tai nereiškia, kad nemoka manipuliuoti ir įteikti žmonėms.
vanduo4 2013-12-18 02:10
O nuoroda galetum ymesti? Dekui.
andriulis 2013-12-18 11:39
Įdomiausia yra stebėti kai renka nuolaužas. Mano akiai atrodo kaip pigus filmas kur aktoriai nežino kaip elgtis, nors ir repetuota. Kareiviai atžygiuoja iki pat skraidančios lėkštės Tuomet jau gauna "komandą" dirbti ir pirmieji kareiviai iš kairės iš karto čiumpa nuolaužą. Matosi jog repetuota ne vieną kartą. Arba tokie filmavimo sprendimai kai kamera jau filmuoja nuolaužą, o prie jos priėję kareiviai ją pradeda nešti. Natūralumu ten niekur nekvėpia.
vvv2 2013-12-18 12:10
- Kaip tik su kareiviais ir yra natūraliausia, tuomet CCCP kareiviai buvo būtent tokie, nieko nepadarys be komandos, o gavę komandą darys labai atmestinai..
Hm 2013-12-18 13:45
Savino interviu rusu kalba. http://www.youtube.com/watch?v=memd7bht38Y
kionig 2013-12-19 00:07
Gerai! Ir labai lengva tą padaryti http://www.youtube.com/watch?v=8rh6qqsmxNs
shift 2013-12-19 00:33
Šitas dar blogesnis. Siūlau "moderatoriui" tokio turinio filmukais neteršti diskusijų skilties. P.S. Ateivių, tokių, kokius mes įsivaizduojame plačiąją prasme, kaip atvykėlius iš kitų planetų - nėra. Netikiu šita koncepcija.
kionig 2013-12-19 01:04
Šiaip tavo "netikėjimas" dar nėra įrodymas, kad taip negali būti. Tad pasiūlyk geresnę koncepciją.
Hm 2013-12-19 11:06
Jau esu rašęs, bet pakartosiu... 1987 metais plaukiau su jachtą iš Rygos į Saaremo salą. Mano naktinio budėjimo metu, kai iki salos buvo likę kokių 10 - 15 km, jau matėsi miesto pašvaistė, o buvo tarp 1 - 2 val., pastebėjau virš salos sušvitusi ryškų objektą. Jis buvo gerokai ryškesnis už bet kokią žvaigždę ir neaukštai virš horizonto, per 4 pirštus ištiestos rankos. Tuo metu Saaremo saloje buvo didžiausia rusų radiolokacinė stotis. Kadangi mačiau kaip objektas sušvito, toks jausmas, kad ten jis ir buvo, tik įjungė šviesą, po kokių 20 sekundžių į objektą buvo nukreipti priešlėktuviniai prožektoriai pasigirdo oro pavojaus sirenos. Kadangi užplaukėm ant povandeninių akmenų, tai nematėm, kaip objektas prapuolė, paprasčiausiai ne tas tada rūpėjo. Kai ryte pasiekėme uostą, mus pasitiko kariškiai, apklausė - ar matėme NSO, ką matėm, kokie mūsų įspūdžiai. Pasibaigus apklausai ir mes paklausėm - ar dažnai tie NSO čia pasirodo? Atsakymas buvo - pakankamai... Metai buvo kokie 1997, lapkričio mėn. apie 22val. su draugę ėjau pasivaikščioti per tiltą į Trakų pilį, buvome ne vieni. Staiga matom kaip didelis ryškus objektas, dydžio kaip mėnulio pilnatis, labai nedideliame aukštyje, nuo horizonto iki horizonto praskrieja per kokias 6 - 8 sek. Išskirtinai didelis greitis ir jokio garso. Šalia buvę žmonės net aiktelėjo... Turiu sodybą šalia Elektrėnų.Vakarais mėgstame su vaikais pasėdėti, pasikalbėti ir stebėti dangų. Dar nebuvo metų, kad nepamatytume reiškinio, kurį kol kas įvardijame tik kaip NSO. Pvz. šiemet skrenda tarytum du palydovai, vienas iš šiaurės kitas iš pietų. Kai jų orbitos susigretina jie padaro kelis ratelius apie nematomą ašį ir išsiskiria priešingomis kryptimis. Arba, pusvalandžio bėgyje, geostacionaria orbita, iš pietų į šiaurę praskrenda 10 tarytum palydovų, o vienuoktas, gerokai ryškesnis skrenda iš rytų į vakarus ir kirtęs geostacionarią orbita užgęsta. Arba du objektai judantys danguje lygiagrečiai, darantys staigius posukius, vėliau staigiai užgęsta... Kas tai per reiškiniai - negaliu įvardyti, bet atmesti tai, kad kažkokia labiau išsivysčiusi civilizacija negali atskristi ir stebėti žemiečius, būtų kraštutinumas kuris įvardijimas, kaip vaizduotės stoka...
Hm 2013-12-19 11:21
Supratau, kad rusų kalba tau nesuprantama, o tavo nuorodą esu matęs dar iki Savino. Bet tu tada paleisk savo nuorodą be garso ir Savino. Pasižiūrėk ilgiau ir pamėgink iš kūno kalbos įvertinti abu žmones. Jei domėjaisi psichologija, ar iš prigimties esi jautrus, pastabus, to pilnai pakaks įvertinti abu "aktorius" ir nuspresti kuris geriau vaidina, o gal ir ne...
shift 2013-12-19 11:49
Aš ir nelaikau to įrodymu, tai mano asmeninė nuomonė. Neatpažinti reiškiniai danguje, paneigiantys fizikinius dėsnius, nėra materealūs objektai, kitaip jiems galiotų tie patys ribojantys veiksniai, kurie ir mums neleidžia toli į kosmosą nukeliauti. O tai, kad tie objektai nėra materealūs, NEBŪTINAI reiškia, kad jų visai nėra.
kionig 2013-12-19 14:58
O iš kur tu žinai, kad tie nematerialūs objektai pažeidžia fizikos dėsnius? Jeigu jau pažeidžia fizikos dėsnius, tai jie ir turi būti materialūs. Be to, bent vieną nematerialaus objekto, kuris pažeidžia fizikos dėsnius, pavyzdėlį galima būtų? Ir kokia čia svarbia vietą užima tas tolimasis kosmosas? Apie kokius atstumus kalbame?
Hm 2013-12-19 20:14
Kionig, tau bile pasiginčyt... Jei turėčiau bent šiek tiek vilties, pamėginčiau išaiškinti, kodėl susidomėjau Savinu, bet tikrai negaliu tvirtinti, kad jis ne koks sukčius profesionalas. Kol kas jis man neaiškus, dėl to ir įdomus...