Siela egzistuoja? Mokslininkai eksperimentiškai nustatė, jog išėjimas iš kūno yra iš tiesų įmanomas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fobus 2014-03-14 15:50
American Society for Psychical Research - parapsichologijos žurnalas. daktaras Crookall - geologas. Dar pasikapsčius, pasirodo, kad MisZ istorijai - jau virš pusę amžiaus... http://www.psywww.com/asc/obe/missz.html O ir pats daktaras seniausiai miręs.. Ir kas sugebėjo atkapstyti šią istoriją ir dar čia prastumt šį straipsnį? Reputacijos tikrai neprideda... P.s. o versta tikriausiai iš čia? http://www.spiritscienceandmetaphysics. ... fic-study/
Raimutis 2014-03-14 16:22
Tai tipo viena motery tyre viena karta ir jau cia yrodymai kazkokie yra? P.s. As kaip ekstrasensas pranasauju kad Shanti ims gint autoriu savo sapalionemis apie dvasias ir energijas:D
O_O 2014-03-14 16:29
Aš irgi išeinu iš savo kūno penktadienį pavakary, ir grįžtu pirmadienį apie pietus
sielinas 2014-03-14 16:40
Žmonių kvailumui ribų nėra.
Fikcija 2014-03-14 16:45
Kaip ir tamsumui , kad kazko mokslas dar nesugeba irodyti tai nereiskia ka tie reiskiniai neegzistuoja.Riaalybe visada pranoksta bet kokias fantazijas.
sielinas 2014-03-14 21:15
taip pat nereiškia kad egzistuoja.
Grybautojas 2014-03-14 22:06
Visas juslių informacijas generuoja smegenys. O ar negali informacijos srautą tęsti vienos smegenys, be juslių? Sapne tai gali... Nesuprasdami žmonės tai gali pavadinti išėjimu.
nondescript 2014-03-15 01:56
Mokslininkai nustatė? Jei kažkokie šundaktariai pritempė tyrimo rezultatus prie savo religinių įsitikinimų, tai dar nereiškia, kad mokslininkų bendruomenė jiems pritaria, žurnalistą už tokią antraštę atleisčiau iš darbo.
rimasD 2014-03-15 19:42
Reikia žinoti, kad Amerikoje dauguma ateistų nelaiko žmonėmis.
bahuriux 2014-03-15 21:27
Blyn tie amerikosai religingi, kaip lentkai. O Stephen Hawking laiko zmogumi, ar laiko nevisprociu invalidu? Nors pats esu patyres panasiu dalyku (senai), bet tokie tyrimai tikrai objektyvumu net nekvepia. Is savo patirties galiu pasakyti, kad mokejau vaidentis tam tikreim man idomiem zmonem, bet tikrai nebuciau praejes tokiu kontroliniu testu su skaiciais, kaip sitam straipsnyje, apskritai sapnuojant, ar panasiom situacijom, kaip isejimas is savo kuno betkoks tekstas sussiliejes buna ir perskaityti neimanoma, isvada butu kad viska sukuria smegenys. Isskyrus viena atveji, bet negaliu uzgarantuoti nes neturiu irodymu nei pats sau. Isvada reikia paimti ir normaliai objektyviai istirti moksliniu metodu ir bus aisku.
shift 2014-03-15 22:23
Drįstu būti subjektyvus ir remdamasis savo subjektyviu supratimu ir patyrimu, esu linkęs teigti, kad smegenys nėra sąmoningumo šaltinis, jos tik "retransliuoja" sąmonę į šią materialią terpę.
Fobus 2014-03-16 16:20
Tik kad tavo teiginiai neatlaiko realybės testo. Galingiausia kaip? Armija ir viskas. Vietoje to, kad į griūvančią infrastruktūrą investuotų, švietimą, sveikatos apsaugą. Nes dabar jie velkasi pirmojo pasaulio gale daugelyje statistikų. Kaip ji gali būti labiausiai išsivysčiusi, kai žmonių įkalinimu visame pasaulyje nusileidžia tik Šiaurės Korėjai? Kokie krikščioniški pagrindai? JAV konstitucija buvo kaip tik atsvaras religijai, nes JAV kūrė nuo religinių karų europoje bėgę žmonės. Daugelis deklaracijos ir konkstitucijos rengėjų nebuvo kriškčionys, keli - net ir ateistai. Žmonių teisės? Juokauji. NSA masinis gyventojų šnipinėjimas, juodaodžių įkalinimas, abu greibo ir gvantanamo kalėjimai. JAV kas dešimtmetį po naują karą įžiebia... Ir JAV iškilo dėl priežasčių, kurios dabar jau baigėsi. Pirma, europa susisprogdino per du pasaulinius karus. Kai nėra konkurencijos, ir visi perka tavo prekes - labai lengva būti sėkmingu. Antra, JAV turėjo daug laisvos vietos ir gamtos turtų. Buvo labai lengva plėstis ir kilti. Bet dabar, visa tai jau baigiasi. Ir europoje nėra religinių karų, yra saugiau. JAv palaiko tik vidinis vartojimas. Vokietija daugiau eksportuoja nei JAV. Kol kas tik inercija. Ir jei niekas nepasikeis... Taip kad nėra ten į ką lygiuotis
nondescript 2014-03-16 17:12
Wut? Paantrinsiu Fobus, Amerika yra avantiūristų ir pabėgėlių kraštas - pradedant Popiežiaus nemalonę užsitraukusiais protestantais ir baigiant geresnio gyvenimo ieškančiais emigrantais. Amerikiečiai nusispjovė į Vakarų kultūrą (dėl ko dabar toks stiprus materializmo kultas) ir nusprendė viską pradėt iš naujo, jie tikėjo Amerikietiška svajone, kad sunkiai dirbant galima pasiekti bet ko. O kalbant apie religiją, iš visų krikščionių apie 80% yra protestantai, pas juos daug laisvesnės pažiūros, ateistų nieks nepersekioja, juk patys kažkada atsiskyrė nuo Vatikano. Pas juos problema ne religijoj, o kritinio mąstymo stokoj
santihu 2014-03-17 11:58
Jeigu toliau sita svetaine keisis i tabloida reiks ieskotis naujos vietos kur skaityt apie moksla. Maziau dailymail ir pseudoscience naujienu prasau!
Smygolas 2014-03-25 09:25
Pirmiausia pasiskaityti reikėtų pačio mokslininko publikaciją, kurioje jis pats rašo, kad experimento negalima laikyti teisingu, kadangi skaičiai galėjo matytis laikrodžio stiklo atspindyje. O šiaip panašų eksperimentą atlikinėjo Otavoje Kanadoje, tik žiūrėjo žmogaus smegenų aktyvumą. Publikacija paskelbta: 10 February 2014 Voluntary out-of-body experience: an fMRI study Kam įdomu galite pasiskaityti: http://journal.frontiersin.org/Journal/ ... 00070/full Publikacijoje pažymima, kad tuo metu (Out of the body) smegenų dalys, kurios atsakingos už judėjimą, veikia stipriau, nei įprastai atliekant tam tikrus veiksmus. Viskas vyksta lygiai taip pat kai žmonės su nutrauktomis galūnėmis jaučia savo fantomines galūnes. Tai duoda didesnių šansų, kad tai yra įmanomas dalykas. Ačių už dėmesį. Ir jei netikite, ar esate per daug patiklus. Pirmiausia pasiskaitykite mokslines publikacijas, kad atskirti grūdus nuo pelų. Tada išaiškėja, ar bent jau priartėjama prie tiesos.