Prieš mirtį "Lockheed Martin" darbuotojas pareiškė: ateiviai egzistuoja, o 51-ajame padalinyje dirbau su NSO technologijomis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andrulis 2014-10-31 13:40
Na man irgi keista, kam tokiam mokslininkui prie mirti skleisti tokias nesamones. Teoriskai, as linkes juo tiketi. Kitas dalykas, tai kaukes prekybos centruose. Manau tai puiki priemone, kai galima padaryti tikro ateivio kaukes kopija, ja isplatinti prekybos centruose. Tuomet bet kokia foto internete (kad ir tikra) iskart sulausk neigiamo nusistatymo, del to, kad visi galvos jog kauke is prekybos centro. Labai ideali priedanga jei jau gilintis i galima konspiracijos teorija.
w00xer 2014-10-31 14:00
Ta pati galima is tikruju pasakyti ir apie visus filmus, filmukus ir panasu velnia su ateiviais Tada geras argumentas gaunasi "nesamoniu filmuose prisiziurejo"
Atk 2014-10-31 14:06
Kad ateiviai bendrauja mintimis, čia tiesa. Paskui ir žmonės taip bendraus. Jie kartais ir su žmonėm bendrauja mintimis ir perduoti bando taip įvairiais žinias žmonėm per tam tikrą kanalą.
immortallt 2014-10-31 14:12
Na link senatvės žmonėms sutrinka kartais smegenų veikla. Jis pilnai galėjo tikėti tuo, ką sako, bet nebūtinai taip buvo. Tik ateitis parodys.
chernius 2014-10-31 14:41
Arba neparodys.
Lukasfragas 2014-10-31 14:48
Cia kaip nusipaiste zmogelis, ateiviai nusileido o: - Muro desnis niekur nepasistumejo (kas 18 men vis dar pasidvigubina procesoriu galia) - raketos nekazka tepagerejo - dirbtinis intelektas buksuoja vietoje - robotika vos vos juda - kvantinis kompiuteris turi 16 qbitu Jei ateiviai ir nusileido, tai tikrai ne pas mus, arba mes ju net ir noredami nesuprantam.
immortallt 2014-10-31 14:50
Arba technologijos neišleidžiamos į rinką + kas sakė, kad jie noriai dalinasi savo technologijomis?
sub 2014-10-31 14:51
Turime mes čia vietoje žmonių kurie viską žino apie ateivius, nereikia nei to p. Buchmano, kai yra "Atk".
andrulis 2014-10-31 15:16
Na as ir anksciau taip pagalvodavau, kad realiai jei jau bandyti kazkiek tiketi tokiomis istorijomis, tai galima butu daryti prielaida, kad "slaptos tarnybos" pasirupino, jog jei jau kazkas kazka bus mates, ar kazkoks foto/video nutekes, tai reikia is anksto TV, spaudoje ir internete sukurti ateiviu ivaizdi (tikro ateivio atitikmuo). Ji visur naudotu, ir tuomet jau niekas nepatikes zmogumi, kuris atpasakotu ateivio isvaizda ar parodytu foto, visiskai panasia i demonstruojama filmuose, nuotraukose ar kaip siuo atveju - kaukes prekybos centre.
lucy 2014-10-31 15:53
Man atrodo jis tiesiog patrollino ir viskas. Buvo nuobodu senatvėje kokiam pensione sėdėti tai va kiek dėmesio susilaukė. Ir aš prieš mirtį kokia nesąmonę mielai iškrėsčiau, neįdomu tiesiog tyliai nudvėst.
Laurynas19 2014-10-31 16:18
Na štai ir laukiau tokio komentaro. Visada ar bus tikima kažkokia "sąmokslo teorija" ar ne, priklauso no kiekvieno individo pasaulėžiūros ir elgsenos atskirai. Aš asmeniškai dažnai linkęs tikėti ką žmonės sako, nes pats labai retai meluoju ypač, kad sulaukčiau dėmesio ir pan. Asmeniškai pats tikrai prieš mirtį stengčiausi visiems perduoti (mano manymų) kuo tikresnę tiesą ir viską ką išmokau per gyvenimą, o ne pasakyti prisigalvotą nesamonę, palikti visus kvailių vietoje ir numirti. (galima atmesiti variantą jog jam susišvietė, matė haliucinacijas ir pan. mano močiutė prieš mirtį irgi matė visokius velnius, bet labiau jos paklausinėjus gali matyti kad kažkas jai negerai, o šis mokslininkas viską aiškiai ir detaliai pasakoja ....) Bet aš priėmu savo gyvenimą rimtai, o va toks kaip Lucy pasirodo galėtu tokią nesamonę iškrėsti dėl dėmesio. Taigi norint išsiaiškinti ar tai tiesa ką jis sako, reikia išsiaiškinti kokia jo asmenybė. Realiai panašaus elgesio kaip Lucy, tikėčiausi iš moteriškos lyties pusės arba iš žmogaus visą gyvenimą nedariusio kažko prasmingo arba iš žmogaus kuris niekada nedėjo daug pastangų kažką pasiekti ar sukurti... o čia kalba eina apie mokslininką ...
immortallt 2014-10-31 17:01
Arba iš žmogaus, kuris visą gyvenimą darė kažką prasmingo, o dabar patapo neįdomus.
Creatium 2014-10-31 17:04
Iš ties įdomu. Įdomu ir kiek prieš mirtį šis jo pranešimas buvo padarytas. Nes istorija rodo, kad prieš pat mirtį žmonės daug nesąmoningų dalykų padaro. Taigi klausimas kyla ar šis pranešimas nėra tiesiogiai susijęs su jo mirtimi (t.y. kaip kažkokie tai "kliedesiai")? Beje, 51 padalinys, tai čia tipo Area 51? Nes toks sutapimas... Arba jis būtent tą ir turėjo omeny, arba dar vienas akmuo į jo daržą dėl keistai sutampančių faktų, kurie neturi tarpusavyje jokio ryšio (na, kaukės iš parduotuvės, padalinio pavadinimas toks pat, kaip zonos Nevadoje ir t.t.).
Shinigami 2014-10-31 17:08
1) O kodėl tu manai, kad ateiviai bus tik altruistai? Kurie nemokamai perduos visas savo žinias. 2) Net jei ir perduotu savo žinias taip kaip jie supranta, tai dar nereiškia, kad mes jas suprasime. Nes gali pasirodyti, kad mūsų žinios apie gamta (fizika, chemija, astronomija ir t.t.) yra per daug klaidingos ir reikalauja daug taisimo, kad galėtume suprasti jų turimas žinias. 3) Duok kompiuterį asmeniui gyvenusiam prieš 1000 metų ir pažiūrėsim, ar jis sugebės perprasti kaip tas kompiuteris veikia. Bei ar sugebės pasigaminti jo kopija. 4) Jei kažkoks asmuo ar įmonė gavo ir suprato žinias iš ateivio. Tai nereiškia, kad ims jas ir panaudos iš karto. Juk tobulinti kompiuterius kas 18 mėn. ir vis pardavinėti atneš daugiau pelno. Nei iš kart gaminti pagal gautas žinias. 5) O kodėl ateiviai turėtu kurti dirbtini intelektą? Ir kuo ateiviai galėtu padėti tobulinti dirbtini intelektą? Ir iš vis kam jis reikalingas? Sąmokslo teorijos. Norint paslėpti informacija apie ateivius, ją geriausiai yra paviešinti filmuose, pramoginėse laidose, žaisluose ir panašiai. Įkuri NSO fanų draugijas, kur viską diriguoja tavo pastatytas direktorius, bei keletas narių. Sukuri NSO "specialistus" kuriuos gerai išreklamuoji ir taip kontroliuoji kas yra tikra, o kas ne. Kad gyvybė egzistuoja ne tik žemėje yra labai didelė statistinė tikimybė. Ir dabar apie tai kalbama taip tarsi tai butu patvirtintas faktas. Jei gyvybė egzistuoja, tai yra didelė tikimybė kad jį gali būti ir labiau išsivysčiusi nei žmogus. Bet jei ateiviai atvyko į žemę, tai reiktu atsakyti į kelis klausimus. Kodėl jie slepiasi? Jei jie norėtu tai jokia valstybė negalėtu paslėpti informacijos apie ateivių egzistavimą. Ko jiems čia gali reikėti? Juk žemė maža, o jei gali per minute nuskristi pora šviesmečių vadinasi gali pasiekti bet kokia kita planetą gausia bet kokiomis naudingosiomis iškasenomis. Jei jie gali keliauti tikiu greičių, tai ir jų žinios ir mokslas pažengęs daug toliau. Todėl prekybiniais santykiai mažai tikėtini.
vytautas50 2014-10-31 17:30
Gasis 2014-10-31 18:48
Man kazkaip cia keista. Jisai sako, kad ateiviams dave vaizdo kamera, kad nufotografuotu savo planeta. Ateiviai gali nukeliauti 68 sviesmecius per 45 min, bet neturi kazkokio fotoaparato? Ir kaip valdzia, nieko negalinti padaryti gerai, sugebejo taip ilgai issaugoti tokia paslapti? Negalima sakyti, jog tai tiesa vien del to, kad tas zmogus yra mokslininkas, nes yra irodytas rysys tarp auksto intelekto ir beprotystes. Einsteinas irgi buvo "paplaukes" truputi... Ateiviu nuotraukose ju kuno dalys tokios pacios kaip ir musu. Kvaila net pagalvoti, kad tokioje dideleje visatoje galetu atsirasti dvi beveik identiskos rases.
kiesza 2014-10-31 19:13
Jai tai butu tiesa, tokių pasakorių būtų šimtai, gal vienas kitas ir sugebėtų nutylėt kur, prie ko ir su kuo dirba, bet tikrai didžioji dalis pasakotų ir dėtų vaizdelius į youtube.. Neįmanoma nuslėpt tokio mąsto palapčių.
Bruonius 2014-10-31 20:04
Yra tie ateiviai. Pats esu mates ir tuo laiku svaigalu dar nevartojau. Tai akivaizdu pagal esama zvaigzdziu kieki.
Algucis R 2014-10-31 20:14
tai kodėl niekas nepamanot, kad jis prieš mirtį paskleidė šitą nesamonę kad dar labiau subalamutint žmogelius vardan paslapties. Po karo naujų technologijų bandymai buvo sunku išlaikyt paslaptį (po žeme lėktuvo neišbandysi). Žmonės patys pradėjo kalbėt apie ateivius, o armijai tai tiko ir jie papylė į ugnį cherasino, ir ko gero pila iki šiol
Skeleton 2014-11-01 00:04
Va nuo to ir reikia pradėti. O tai realybėje pasirodo žmogelis buvo "nepripažintas genijus" beprotiškų patentų gamintojas.