"1979-aisiais Marse mačiau žmones!" "Buvusi NASA darbuotoja" radijo laidoje pasakojo apie įslaptintą žmonių misiją į Raudonąją planetą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2014-12-01 14:25
Labai vertingas straipsnis su nenuginčijamais įrodymais... Kažkoks trolis kažkur paskambino kažką pasakė ir va turim naujieną (facepalm).
Kodilodinoza 2014-12-01 17:35
Iš tiesu pritariu Lucy, nes ši moteriškė net neprisistatė tikruoju savo vardu , todėl akivaizdu jog buvo paskambinta ant "bajerio". Tikriausia kažkas su kažkuo susilažino , kad paskambins į radijo stotį ir pripjaus grybo.
sigitas 2014-12-02 00:46
Jeigu Lucy skaito "Technologijas" tai aš po ilgu dvejonių nutariau jai atskleisti savo paslaptį. - Taigi ponia Liucy. Kriminalo jokio čia nėra menu kaip šiamdien, tais nelemtais 1979 metais per karinio rengimo pamoką karinio rengimo mokytojo papulkininkio N (autoriui pavardė žinoma bet jis jos neskelbs) tumbačkėje su klasioku radom truputi nugertą "stoličnos" butelį. Taigi išnaudojom progą ir jį ištuštinom. Tadą pasigrėbę OZK kostiumus sprukom iš klasės. Nuaidėjo klasiokų juokas, mokitojas kad ir kaip stengėsi vistiek mūsų girtų nepasivijo. Apduje nuo alkoholio sugalvojom suskelti bajerį. Apsirengėme tuos cheminės apsaugos kostiumus ir norėjom pagasdinti mergas, bet mus nepatyrusius alkoholis taip suėmė kad net praradome orientaciją. Atsičiochinome kažkur kaip manėme kažkokiame labai dideliame ir keistame karjere. puolėme į paniką ir pradėjome be jokios sistemos blaškytis tai į vieną tai į kitą puse . staiga nuo vienos kalvelės pamatėm kažkokį keistą aparatą. Net ir iš tolo jis nebuvo panašus nei į buldozerį nei į ekskavatorių. Priėje arčiau ant vieno šono perskaitėme "NASA" Su amerikonų šnipais tikrai nenorėjom susitikti tai stringalviais nėrėm į kitą pusę . Paskutinį dalyką ką aš iš tos situacijos atsimenu tai kad pribėgom auštą ir statų skardį, o sustoti jau nepavyko. taigi svaiginantis kritimas ir ... prieš akis baltujančios traumatologinio lubos. Vėliau man papasakojo kad mus leisgivius ir be samonės rado kelinkai statantys autostradą netolį Maišiagalos. Kaip mes ten atsiradom neaišku ligišiol. Dabbar kai pamačiau nuotrauką pažinau tą aparatą. Taip tai buvo "Viking", ir man dabar aišku kur buvo ir tas "kajeras"
lucy 2014-12-02 02:03
Nu va sakau paremta tikrais faktais, sigitai gali dar plačiau aprašyti, dar kokį piešinėlį ir va bus dar vienas straipsnis.
sielinas 2014-12-02 08:22
Aš nuolat matau kosminį kiškį.
Laurynas19 2014-12-02 13:51
Tu visus savo 1269 komentarus parašei po panašiais straipsniais, išreikšdamas savo sarkazmu sklidiną nuomonę kaip kažkuo tu netiki. whats wrong with you?
sielinas 2014-12-02 16:42
Tik nuolatinis priminimas, kad tu ne vienas su savo fking nuomone...