Paviešintos nuotraukos iš Naujosios Meksikos įrodo NSO egzistavimą? (Video)  (7)

NSO specialistai tikina, kad nuotraukos iš Naujosios Meksikos įrodo nežemiškos gyvybės egzistavimą. Neatpažintų skraidančių objektų (NSO) specialistai Meksike paviešino anksčiau dar niekada nerodytas 1947 m. įvykusio Rosvelo incidento nuotraukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 5 d. nuotraukos buvo rodomos „Be Witness“ renginyje Meksiko mieste, The National Auditorium salėje, kurioje telpa 10 tūkst. žmonių.

Pranešama, kad geologas Bernardas A. Ray šiuos vaizdus užfiksavo 1947-1949 m. panaudojęs „Kodachrome“ juostą. Nuotraukose – Naujojoje Meksikoje aptikti, kaip teigiama, ateivio palaikai. 1947 m. po Rosvele, Naujosios Meksikos valstijoje įvykusios orlaivio katastrofos liko nežemiškos gyvybės pėdsakų.

Šios nuotraukos rastos dėžėje tarp kitų nuotraukų, kuriose užfiksuoti aktoriai Bingas Crosby ir Clarke’as Gable’as, o taip pat ir tuo metu dar JAV prezidento posto neužėmęs Dwightas Eisenhoweris.

NSO ekspertų teigimu, prireikė net penkerius metus trukusių tyrinėjimų, kad būtų patvirtintas šių nuotraukų autentiškumas. Gerai žinomo NSO specialisto iš Meksikos Jaime’o Maussano teigimu, šios nuotraukos – nenuginčijamas ateivių egzistavimo įrodymas.

JAV autoritetingas NSO temą gvildenantis mokslininkas ir rašytojas Richardas Dolanas taip pat nelinkęs abejoti šių vaizdų autentiškumu.

Susitikime negalėję dalyvauti NSO entuziastai galėjo viską, kas vyko, stebėti per tiesioginę transliaciją internetu.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(39)
(53)
(-14)

Komentarai (7)