CŽV atskleidė duomenų archyvą apie NSO atvejus: pusė visų atvejų paaiškinami logiškai, o štai kita pusė...sukelia šiurpuliukus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shimelis 2016-01-30 13:21
Smagu, kai spec tarnybos pradziugina mazuosius ir paviesina kaledu senelio judejima realiu laiku. Bet kai svaistomi milijonai, vien tam, kad papenet sizofrenikus pries rinkimus, tai jau nebeidomu. Ir is vis, ar czv kompetencijoi tokie tyrimai?
mmm 2016-01-30 15:24
na kai kalėdų senelio judėjimo skelbimu užsiima tokios tarbynos tai nei verkt nei juoktis. tada jau nematau problemos jei ir apie pragarą ar apie orkų ordas, ar ateivius pradėtų išslaptinti dokumentus, jau jokio skirtumo...
Tarkvinijus Išdidusis 2016-01-30 17:08
Paviešino Kriso Karterio užsakymu, X-Failų sugrįžimo proga
Hm 2016-01-30 20:51
"O jei jums kyla klausimas, kodėl dabar skraidančių lėkščių žmonės tiek nebemato, galime labai paprastai paaiškinti: tam, kad matytų, reikia žiūrėti į dangų, o ne į kompiuterio ar telefono ekranus…" Vertingiausias šio straipsnio sakinys... Pats turiu sodyba, tai šiltesniu metu visada pasėdžiu tamsiais vakarais stebėdamas dangų... Dar nebuvo metų, kad nepamatyčiau nepaaiškinamų reiškinių danguje... O tai ką parašė straipsnyje apie reiškinius "šiurpuliukus keliančius" kurie palieką dūmų juostas ar liepsnas, tai jau tikrai nepatikėsiu, kad nežemiškos kilmės nso naudoją mums įprastą iškastinį kurą...
Berserkas 2016-01-30 21:52
Manau, kad NSO tesiog uždanka už kuriuos slepia tam tikrų dalykų testavima. Netikiu, kad žemėje NSO lankosi, bet labiau tikėčiau tai, kad tesiog kuriami ir testuojami tam tikri erdvėlaiviai (lektuvai) ar kažkas panašaus ir užtenka pasakyt, kad NSO darbas ir niekas nekips prie tai.
Elite 2016-01-31 02:56
Sutinku del priedangos , kad gali buti naudojama kaip maskuote. Tik del NSO lankymosi as negaliu sakyt kad netikiu ar kad tikiu. Esme kad medziagos yra nemazai apie NSO, bet jie sumaisyti su FAKE netikrais, todel reikia dar turet vaizdo redagavimo patirties ir labai gerai nusimanyti apie lektuvus ir kitus skraidancius objektus ir tuos du igudzius perleist per kritino mastymo filosofine ir psichologine "prizme" ir tik tada jau formuoti objektyvesne nuomone be nusistatymo su atvirom galimybem.. Paprastam eiliniam miestieciui paprastai nera tinkamu salygu analizuoti tokiu dalyku, nebent objektyviai skiriant tam laiko.. Gal ir nusisneku, bet as mastau taip.. speliojimas tuokiuose dalykuose geru rezultatu neduoda.
Rukis 2016-01-31 07:12
Mieli komentatoriai, NSO - NEATPAŽINTAS skraidantis objektas, o ne ateiviai. Ir klausymas ar tiki NSO yra tiesiog klaidingas. Teoriškai aš galiu man nepažįstamą paukštį pavadint NSO ir būsiu terminologiškai teisus.
Berserkas 2016-01-31 14:53
Taip, NSO nėra ateiviai, bet dažniausiai naudojamas, kad nusakyti ateivių atvykima į žeme. Šiaip apie ateivių lėkštes esu mates straipsni čia, tai buvo žmogus kuri sukurė varpo formos ir panašiai. Tad man labiau tikėtina, kad dalis yra žmonių darbas, o kita dalis tai tesiog šižofrenija ar kažkas panašaus kur viską ką mato laiko nepaaiškinamais dalykais. Taipogi apie ateivius daug filmų sukurta amerikoje ir tai labai padidino tikėjima ateiviais, nekalbant, kad dydžioji dalis jū tiki ateiviais. Ateivaisi netikiu, bet nežemiška gyvybe tikiu tik ji čia nesilanko.
sub 2016-02-01 09:35
Berserkas, NSO nėra naudojamas nusakyti ateivių atvykimą į žemę, NSO naudojamas įvardinti neatpažintą skraidantį objektą. Nemaišykim terminų su ateiviais.
Rukis 2016-02-01 13:25
Nebūtinai. Populiarioje spaudoje galbūt, bet "Blue book project" buvo sukurtas ne tam. Galima pačiam prieiti logiškas išvadas, kad šis projektu buvo sudomintas JAV saugumas ir kariuomenė, dėl galimų SSRS šnipinėjimo zondų virš savų galvų, o ne dėl ateivių.