Tai turėjo būti tikra sensacija: keliautojas laiku pas mus atvyko iš 6491 metų ir net prisijungė prie melo detektoriaus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vardasas 2018-06-21 11:57
Valio, del klimato kaitos neverta jaudintis nes kazkokiu budu visa tai susitvarkys ir civilizacija netik neprazus bet ir ivaldys fantastiskas technologijas
justt 2018-06-21 12:34
Kam isvis tokius straipsnius cia kelt?
bahuriux 2018-06-21 13:22
Tam kad kažką ikišti tarp kinijos turgelio šlamšto.
kiesza 2018-06-21 13:54
Na ir pavarėt grynutėlio mėšlo, tiesiai iš savo rankų, tik abejoju ar skaitytojas tai priims.
Kirtiklis 2018-06-21 14:00
Oho, net iš 6491. Tiek metų pasakė kas būtų stipresnis pagrindas tikėti keliautoju? Ar jau nebe lygis atkeliauti iš 2300 metų, be mažoka ateitis....
manciukaz 2018-06-21 17:14
Kad ir kiek čia daug nsm prirašyta, bet yra ir tiesos, Jav užtai, kad nepasirašo Kyoto protokolo turėtu buti paskelbtos sankcijos ir apmokestintos ju parduodamos prekės.. Jav tai parazitinė valstybė kuriai nusispjaut i gamtosauga ir kitus, vienintelis dalykas kuri jie sugeba tai konfliktu kūrimas ir karai.
manciukaz 2018-06-21 17:18
Jo reikia tikėtis, kad civilacija susitvarkys su tokiais kenkėjais kaip JAV
NameUser 2018-06-22 15:45
Sveiki. Mane domina keliavimas laiku. Jeigu kazka domina taip pat ir atsidure prie komentaru sioje temoje, tai tiems ir rasau. ApexTV kanalas bendrai uzsiima dezinformacija ir patys kuria tuos video dauguma. Bet yra neblogu atveju kur galima suzinoti kazka apciuopiamo daugiau. Pvz Al Bielek, John Titor. Siulau paskaityti interviu is https://www.wingmakers.us/ (Archyvas pries pakeitimus). Keliavimo laiku technologija yra susijusi su planetos civilizacijos saugumu, civilizacijos viena su kita siaip sau nesidalina tokiomis technologijomis, ir tai priklauso tik nuo tos civilizacijos gyventoju ar jie savo jegomis prieina ir kada prieina prie tokios technologijos. Esant bendradarbiavimui su kitomis civilizacijomis, daliai zmoniu yra prieinamos technologijos kaip galima pakeisti zmogaus atsiminimus. Tai gali buti panaudojama dezinformacijai, taip pat tikros informacijos uzslaptinimui. Kas susije su wingmakers tema taip pat buvo pateikta informacija, veliau beveik po desimtmecio del smegenu nuplovimo buvo pabandyta sumetyt pedas ir pateikti kad tai tik komercinis meno kurinys. Bet kas iesko tas gali atsikasti, kol dar yra islikusios kopijos ankstesnes medziagos. Ir siulau pasvarstyti kad jeigu ir suzinosit kokia informacija, pagalvokit apie savo anonimiskuma ir galimybe tai kas bus is jusu puses skelbiama pasalinti. --- Kas susije su ateitimi, tai tai kaip dabar yra pazengusios technologijos atrodo viskas paprasta buvo pries simta metu, taip pasiziurejus i ateities technologijas, ir koncepcijas apie paralelias tikroves ir multi visata, apie sielu prisiminimus ir keliavima laiku, apie virsielas, apie dirbtinius intelektus valdancius miestus, kova su kitomis civilizacijomis, ideologine kova kas susije su tam tikra hierarcija ar mazesnemis grupemis - dabartiniai laikai atrodo labai paprasti. Rekomendacija vertinti tai kas "silta", ir pabandyti issiugdyti tai kas gali buti atskleista is musu vidaus be isoriniu technologiju. Sekmes.
professor XXX 2018-06-22 17:48
Kažkaip prieštaraučiau, Pvz: link žemės skrieja meteoritas galintis sunaikinti žemę, žemės gyventojai neturi jokios priemonės išsigelbėti, o kas juos išgelbės- žemės vaiduokliai ar vikingai iš senovės?
Monochamus 2018-06-22 18:26
Tu turbūt ne žmogus, o programa. Arba trolis, kaip straipsnio herojus. Juk visiškai Neperseniausiai kitoje temoje parašiau komentarą po tavo eiliniu anti-JAV ir Kyoto protokolo veplenimu, kad jav ne vienintelė nepasirašiusi, šalia jos yra pasitraukusi iš kyoto protokolo kanada ir apskritai pasirašė tik europa, japonija ir australija, o visam likusiam pasauliui vienodai tas protokolas. Pasiskaityk internete prieš skleisdamas melus. Ar, jei faktai prieštarauja anti-JAV propagandai, tai ignoruoji juos?:)
Monochamus 2018-06-22 18:29
Nu va, yra žmonių, kuriuos užkabina tokia informacija, o jūs "šūdas", "šūdas" po plokščios žemės manęs jau niekas nestebina.
manciukaz 2018-06-22 20:14
Na tu tikriausiai Lansberginis busi, kuris kaip prie grandinės pririštas šuo puola aploti visus kas pasisako prieš ju šeimininka:D Na gryžtant prie temos iš industriniu valstybiu, o ypač vakarų tai tik JAV, ir Kanada nepasirašė.. https://en.wikipedia.org/wiki/Kyoto_Protocol už Jav blogiau atrodo tik pietų sudanas..
Monochamus 2018-06-23 02:41
O tai jau, pabadžius į tavo melus "visos" tapo " visos industrinės", kad ir ką tai reikštų... kinija neindustrinė taip išeina ir dar gavau ad hominem pykčio bangą, už tai, kad atkreipiau dėmesį, kad piktybiškai meluoji. Būtent piktybiškai, nes šio melo nepavadinsi iš nežinojimo. Esi tiesiog apgailėtinas. ir nesu aš nei jav mylėtojas, nei konservatorius, nekenčiu tiesiog tokių, kuriems svarbiausia apšmeižti, nesvarbu kokiom priemonėm.
vardasas 2018-07-03 22:07
isivaizduok atkeliavo is tolimos ateities, vadinasi susitvark(ysim)em.
AAA000 2018-07-04 10:35
nu tu cia ir uzlankstei ... idejos puiku, bet gal konkreciau ka nors parasyk. keliaut laiku kolkas nera nei vieno irodymo, gali dometis ir fantazuot kiek nori... tie kur remiasi, kad "kazkur kazkas kazka" parase yra tiesiog kvailiai, zaidziantys beprasmiska autoritetu sistema. autoritetu sistema sukurta kvailiams suvaldyt. matyt nesidomi - kad nezinai...