Kodėl nusileidimas Mėnulyje negalėjo būti suklastotas? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Smelis 2019-07-19 10:30
Šiu dienu pinigais Apolo programa kainavo apie 150 miljardu. Jei žmonėms sunku patikėti, kad už tokius pinigus buvo sukurtos techninės galimybės sulėtintam įrašui, tai tikėjimas pilotuojama misija į mėnulį, tampa panašus į religinius įsitikinimus.
HardAxe 2019-07-19 13:16
jeigu tai būtų galiam suklastoti CCCP būtų juos išjuokę. Bet inžinieriam nekilo klausimų, ar tai klastotė. Ir šiaip kiekvienas radio mėgėjas, kurių tuo metu buvo galybė, galėjo klausyti radio trafiko, ir jie labai gerai žinojo kur nusukti savo antenas bei iš kur ateina bangos. Tų žmonių nebūtų niekas taip lengvai apgavęs. Apgaunama tik pilkoji banda, kuri nieko nesupranta ir melagiai - sąmosklo teorijų autoriai. Beje, man regis (pagal kažkokią legendą užsilikusią mano galvoje) kai rusai paleido sputniką amerikiečių kažkurie radio mėgėjai sugalvojo, kaip panaudojant tris radio stotis tiksliai nustatyti sputniko poziciją. Po kažkiek laiko jie sulaukė vizito iš karinių institucijų su pasiūlymu padaryti visą tą patį, bet atvikščiai. Taip gimė GPS.
Kirtiklis 2019-07-19 15:35
Nes idiotai, yra tik girdėję apie Apollo 11 ir viskas. O kad vėliau buvo Apollo 12,14,15,16,17 per kurias nusileido mėnulyje, o 13 dėl techninių nesklandumų nenusileido. Bet sąmokslo teorijų fanatikai nustemba - "ką? Dar buvo daugiau nusileidimų nei Apollo 11?! Kaip tai? O kur dar SSRS, o vėliau čia nesenai liktais Kinija ar Indija patvirtino su savo palydovais radę palikta įranga
Skandalas 2019-07-20 20:57
Ar galite atsakyti į šiuos klausimus? 1. Kodėl jau 50 metų niekas neatkartoja jokios panašios ekspedicijos į mėnulį? Tik nusileido ir užteko? Kodėl niekas nebekeliauja jo išsamiau tirinėti? 2. Visa tai buvo prieš 50 metų su tokia kompiuterine įranga kuri net iš tolo neprilygsta mano dabartiniam mobiliajam telefonui. Kaip tai įmanoma? 3. Viko šaltasis karas. JAV demontravo savo raumenis, neatsiliko ir SSRS. Jav pasiskelbė aplankiusi mėnulį iš paskos ir SSRS. Ar tai tik ne šaltojo karo propaganda? 4. Kad nuskristi iki mėnulio įmanoma dar gal ir kažkaip patikėčiau. Tačiau kaip sugrįžti? Iš žemėns reikia ištisos raketos paleidimo bazės, pakilti ir toliau skristi reikia modulinių raketos detalių ir begales resursu skrendant. Parskristi reikia vien su zondu. Kaip?
GhZvDj 2019-07-20 21:02
1.Finansuok ir net kitą savaitę pradės ruoštis ir nuskris. Saugiau ir patikimiau nuleisti robotą, o ne žmones; 2.Paprastai. Tokios technologijos ir žinios buvo. Nenoriu šokiruoti, bet SSRS, per išėjimą į atvirą kosmosą, išviso su skardine skrido; 3.Šaltojo karo propoganda, kai dvi šalys kovojo viena prieš kitą? rimtai? 4.Mėnulis neturi atmosferos.
Skandalas 2019-07-20 21:16
1. Paprasčiau robota... Abejoju ar nors robota jie galėjo tais laikais ten nugabenti... 2. Tai laiskais nieko nebuvo. Nei telefonono, nei interneto, nei normaliai funckionuojančio kompiuterio. Apie kokia įranga kuri išlaikytu ŽMOGAUS givybę tokios keliones metu mes kalbame? 3. Taip viena valstybe rode raumenis kitai. Atsilikimas reiškia pralaimėjimą. 4. Apie pati mėnulį aš ir nekalbu. Kalbu apie pačia kelionę atgal. Žmoniu pakelimas atgal į kosmosą, kažkokiais resursais pargabenimas atgal, ir dar kažkokiu būdų ta pati žmogu nuleisti atgal į žemę iveikiant atmosferos kliutis.
GhZvDj 2019-07-20 21:26
1.Todel ir rizikavo ir siuntė žmones. 2.Viską jie turėjo. https://www.space.com/26630-apollo-11-v ... tions.html 4. Pakilo į kosmosą dėka "Ascent Engine", prisikabino prie Command and Service Module (CMS) ir lėkė link žemės. Bet aišku..visa info paviešinta yra fake..taip?
IceBullet 2019-07-20 22:46
As taip isivaizduoju, kad grizimas i zeme nebuvo sunkiausia dalis. Apskrido menuli ir pasinaudoje jo gravitacija leke atgal. Ar ne?
immortallt 2019-07-21 00:05
Kaip galima būti tokiems durniems ir neišprusėliams, kai kiekvieno rankose viso pasaulio žinios. Tereikia tik kruopelytės noro sužinoti, ir gali sužinoti. Prieš 15-20 metų nebuvo tokių galimybių, bet atrodo daugiau domėjosi tuometiniai mano bendraamžiai vaikai ir daugiau ką žinojo, nei dabartiniai suaugę.
iPienius 2019-07-21 00:07
Ar galite atsakyti į šiuos klausimus? 1. Kodėl jau 50 metų niekas neatkartoja jokios panašios ekspedicijos į mėnulį? Tik nusileido ir užteko? Kodėl niekas nebekeliauja jo išsamiau tirinėti? todel, kad dabar nera tokiu technologiju (apie zmoniu nusiuntima). atkurti pries 50 metu buvusias technologijas yra dar sudetingiau nei sukurti naujas siuolaikines. net ir turint tokias technologijas ten paprasciausiai nera ka veikti, o zmones nusiusti, kad jie gyventu ir darytu tyrimus kol kas yra per brangu. palyginimui ISS vieno astronauto praleista diena kainuoja kelis milijonus $, menulyje kainuotu desimtis milijonu. 2. Visa tai buvo prieš 50 metų su tokia kompiuterine įranga kuri net iš tolo neprilygsta mano dabartiniam mobiliajam telefonui. Kaip tai įmanoma? butent, kad sugalvojo kaip apsieiti be galingu kompiureriu. 3. Viko šaltasis karas. JAV demontravo savo raumenis, neatsiliko ir SSRS. Jav pasiskelbė aplankiusi mėnulį iš paskos ir SSRS. Ar tai tik ne šaltojo karo propaganda? SSRS bande, bet nepasieke 4. Kad nuskristi iki mėnulio įmanoma dar gal ir kažkaip patikėčiau. Tačiau kaip sugrįžti? Iš žemėns reikia ištisos raketos paleidimo bazės, pakilti ir toliau skristi reikia modulinių raketos detalių ir begales resursu skrendant. Parskristi reikia vien su zondu. Kaip? menulis neturi atmosferos ir jo gravitacija yra zymiai mazesne nei zemes, todel nereikalingos galingos raketos. siandien maciau video, kaip Buzz Aldrin tokiam, kaip tu i galva duoda uz tokius pasisakymus
iPienius 2019-07-21 00:14
pati pati sunkiausia dalis yra pakilti nuo zemes pavirsiaus i zemes orbita. praktiskai cia sunaudojama daugiausiai energijos. toliau jau gali keliauti kur nori be dideliu raketu. jeigu zemes trauka butu kaip marso ar menulio, tai nereiketu tokio dydzio raketu
AAA000 2019-07-21 00:40
1. kaip neatkartoja. atkartoja jau net kelios salys. tik paciu zmoniu nesiuncia. nenori sufailint - nes nekaip atrodys - jei uzsilenks zmogus butent prie 50 metu buvo pofig i gyvybes. sukabina medalius po mirties ir turekit po keliu euru prieda prie pensijos. o daba milijonus prisiteistu... 2. kompiuterine iranga nera svarbiausia. svarbiau jos atsparumas kosmose ir svoris. sitose srityse proverzio beveik ner. tavo tas "super ismaniai " mobilus uzsilenktu gal jau 40-50 km aukstyje. 3. ?? cia tipo klausimas, ar tavo smegenyse plaukiojantys butent propagandiniai 50 metu senumo pliurpalai? 4. is Menulio pakilt lengva. lengviau gal apie 100 kartu nei is zemes. ten is esmes uztektu pastatyt apie 1000-1500m boksta ir jau butum kosmose. net kilt nebereiktu. iskart skrendi kur nori. zemej toks bokstas turetu but arti 200-300km eiles... aukscio skirtuma JAUTI?
Eič 2019-07-22 10:23
Kodėl kažkas kreipia dėmesį į šito veikėjo nesąmones? Jam SSRS nusileido ant Mėnulio. Iš karto aišku, kiek informacijos apie temą turi šitas veikėjas. Labai erzina, kai žmonės nieko nenusimanydami bando aiškinti kitiems.
Kirtiklis 2019-07-23 07:11
Taigi tokie veikėjai ir sudaro "sąmokslo teorijų" pagrindinę auditorija. O vėliau nusprendžia kad reikia apšviesti "netikėlius". Taip ir gaunasi kad jam ir "SSRS buvo mėnulyje nusileidę", ir žemė plokščia ir pasaulį valdo driežažmogiai.
Nerkus 2019-07-23 12:08
Tokių žmonių aš pirmiausia paklausiu, o ką norėtum išgirsti, kad patikėtum, jog žmonės mėnulyje buvo? Tegul jie sugalvoja kas juos įtikintų. Manau yra tokių žmonių kuriuos net nuskraidinus į mėnulį ir parodžius nusileidimo vietas, jie vistiek pasakytų, kad čia mes kažkur holivudo filmavimo angare esam.
Monochamus 2019-07-23 12:57
Gali būti, kad tos didesnės šių laikų galimybės, kaip internetas, ir pakiša koja. Domėtis astronomija, fizika, istorija ir šiaip mokslais reikalauja daug didesnių smegenų resursų, nei pasižiūrėti tūpą youtube filmuką, kur "viską paaiškina" per 10 min. Todėl nemažai žmonių, ypač tokie, kurių smegenėlės nepasižymi dideliu funkcionavimu, nueina lengvesniu keliu. Juk jei esi visiškas idiotas, tai mokslo net ir nesuprasi, o youtube filmukai apie sąmokslo teorijas pats tas! Negana to, pasižiūrėjęs youtube filmukus ne tik turi jau visus atsakymus apie astronautiką (t.y. vieną atsakymą - "viskas suklastota"), bet dar suteikia galimybę būnant idiotu jaustis protingesniu už kitus! Juk gali "tiems durniams, kurie tiki NASA'os melu" aiškinti "tikrą" tiesą!
Skandalas 2019-07-31 02:06
Tik nereikia... neitikėtina kaip propaganda gali veikti mases...
Kirtiklis 2019-07-31 10:11
Tai apšviesk visuomenę mesijau, parodyk ko dar nesam matę, bet tik ne YouTube's žiniomis.
Skandalas 2019-07-31 16:24
Tu tik pažiūrėk į šia konferencija: https://www.youtube.com/watch?v=BI_ZehPOMwI Tiap sunku kalbėti sekasi jiems... Taip sunku meluoti prieš tokias mases žmonių... Tiesiog graužatis....