Lietuvoje bus diegiama mirtino ginklo technologija? Populiarėja nauja sąmokslo teorija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nzn 2019-09-25 10:26
Įdomu, kodėl dar neatsirado aktyvistų kurie būtų prieš dirbtinį apšvietimą, juk apšvietimo lempos yra didesnio galingumo, didesnio dažnio ir trumpesnių bangų skleidimo šaltiniai. Automobilio ilgąsias lempas galima matyti iš ne vieno kilometro atstumo, ko nepagalvoja apie tai (informaciją perduoda žymiai ilgesniu atstumu). O žvakės, ar žiebtuuvėlis, ar šiaip ugnis, tai iš viso fiziškai nudeginti gali, manau irgi turėtų būti pagal juos uždrausta. Kas pavojingiau ar decimetrinio diapazono bangos ar infraraudonųjų, ar regimos šviesos bangų diapazonas.
HardAxe 2019-09-25 10:57
Taigi... o jos dargi artimesnės radiacijai
Arunas1948 2019-09-25 11:03
Per televizija aiskino autizmo liga, kas man istrigo kad sia liga serga valstybese kur placiai naudojami mobilieji ir kompiuteriai, ypatingai Pietu Korejoje.
Pasalietis 2019-09-25 12:32
Sveikinu arunai, tu esi idiotas. Yra tik vienintelis rišys įrodytas su atuzimu, tai sunkiu dalelių ore kiekis bunan nėščiai motinai. O toliau tik koleracijos, neturtingi žmonės gyvena labiau užteršto oro aplinkoje pvz prie autostradu, ar šalyse kenčiančiose nuo oro taršos
House_of_gold 2019-09-25 13:38
Kuo mažiau žino, tuo labiau bijo ir prisigalvoja nesąmonių Tokia yra žmogaus psichologija. --- Autizmas yra tiesiog smegenų "programos" nusimušimas nuo normos, kurį įtakoja genetika ir t.t. Bet tikrai ne nuo mobiliakų ir kompiuterių, nes autizmas yra ĮGIMTAS. Tačiau gali būti, kad pasireiškia žymiai vėliau, nes būna neakivaizdžių atvejų, tad kartais jis diagnozuojamas 20 ar net 30m. žmonėms.
Arunas1948 2019-09-25 15:11
Teisingai rasai kad autizmas yra tiesiog smegenu programos nusimusimas nuo normos, taigi gaunasi kad zmogaus smegenu kompiuteri sujungia ne taip mobilieji ir kompiuteriai, pasiziurekit nesciosios nepaleidzia is ranku ismaniuju, besiformuojant smegenims mobilusis padaro savo pragaistinga darba.
AAA000 2019-09-25 15:50
tiesiog seniau vaikus autistus uzmusdavo dar mazamecius. kaip nenaudingus visuomenes narius. ir ju daug nebudavo. nebent pas turtinguosius. o dabar isgyvena visuose sluoksniuose. na ir juos tyrineja - straipsnelius rasineja - nes mokslui idomu. prasiplete tik pilnametystes sulaukusiu kiekis. pati problema manau buvo visada. tiesiog dabar labiau pastebima, nes sumenko naturali atranka. kas del straipsnyje aprasinejamu "nesuprasi kuo tikinciu" bezdzioniu - proporcija manau stabili. 95% su apie 5% mastanciu jei ten ir pakinta del kazkokiu aplinkybiu laikinai iki 90% su 10% - tai buna tiesiog koks nors "pazangos amzius" o paskui vel stabilizuojasi.
mobilunkas 2019-09-25 22:10
senai kai tik atsirado mobilus internetas isigijau usb modema, bet kazkaip jis man prastokai veike, tad dave isbandyt i laptopa ikisama pcmcia modema, tai su usb viskas budavo gerai, bet jei isidedavau pcmcia imdavo maust, niezet ranka kuri buvo ant peles salia to modemo. apkeitus modemus kai usb salia rankos vel viskas gerai. Ne is pirmo karto modemus junginedamas ir supratau kad cia radiobangos taip veikia mane, vadinasi ranka jaute kazkokias radio bangas, gal nebutinai ten gsm daznis buvo, gal kazkokie triuksmai, bet kazka ranka jaute, tad teko atsisakyt geriau traukiancio modemo, nes diskomfortas buvo per stipriai jauciamas. dar mazalapi fikusa turiu, jei tik ji pastatai arti wifi- meta lapus ir gana greit ima mest, patrauki per kelis metrus, vel pradeda lapu dauget, o wifi juk daug kartu uz gsm silpnesnis... Tad kodel ir 5g negali neigiamai veikt? Ai dar karta is policijos vw caddy greicio matuoklio netycia gavau i aki nematomu lazeriu... turbut niekam kitam tas nera atsitike, maciau deme didesne nei akiu tikrinimo lentele...akis atsigavo tik po metu, bet ir tai apie 3 metus dar galedavau jaust kurion akin pataike, dabar jau nieko nebejauciu- 5 metai prabege. Taip kad technika tikrai gali pakenkt ir net tokia kuri neturetu kenkt, kaip kad lazeriniai greicio matuokliai
Misteris 2019-09-26 08:35
Idiotai teigia,kad ir GLIFOSATAS nekenkia.
nzn 2019-09-26 08:47
Pasakaičių rinkinys neblogas
daynewss 2019-09-26 11:32
Įdomu, kiek iš jūsų, išminčiai, teko su tuo susidurti, kad savo pezalus rašinėjat čia? ĮGIMTAS - reiškia, kad tokia savybė gaunama dar iki gimimo. Pateikite, prašau, mokslinius tyrimus, kuriuose būtų įrodyta, kad Autizmo spektro sutrikimą sukelią kažkokie konkretūs rizikos faktoriai BŪTENT nėštumo periodu? Tai tada prie ko čia genetika? Iki šiol nėra jokių apčiuopiamų įrodymų, kurie įrodytų bent vieną hipotezę. O šis sutrikimas plinta visame pasaulyje. Yra koreliacijų su aplinkos užterštumu, tačiau labai labai neužtikrintų. Kitas dalykas, Autizmas nėra liga. Auzitmu vadinamas Autizmo SPEKTRO sutrikimas. Ką tai reiškia? Manau, kad didelė dalis T.lt skaitytojų žino ką reiškia šis žodis. Bet idiotų ir čia pasitaiko. Ir nemažai... Kodėl sutrikimui nustatyti atliekami bent 10-20 skirtingų testų? Todėl, kad kiekvienas iš teigiamų testo rezultatų GALI, bet NEĮRODO, kad GALIMAI yra sutrikimas. Didesnius ar mažesnius "nukrypimus nuo normos" turi beveik visi žmonijos atstovai. Yra tokių, kurie visą gyvenimą nugyvena ir niekas net neįtartų, kad jis turi kurį nors spektro sutrikimą. Yra tokių, kuriems gali kartais išlįsti (tam tikrose situacijose ar susiklosčius tam tikroms aplinkybėms), yra tokių, kur iškart matai, o yra tokių, kuriems jau reikia nuolatinės priežiūros. Nemanau, kad 5G neturi šalutinių poveikių ar pavojų. Visada lazda turi du galus. VISADA. Jeigu kažko nematai, tai dar nereiškia, kad jis tau nekelia pavojaus. Tiesiog šiais laikais atsirado daug durnių, kurie bet kokį technologinį žingsnį į priekį (arba marketinginį triuką) priima kaip nuostabų dalyką. Ir yra lygiai tokie patys idiotai kaip ir tie, kurie visko bijo.
Arunas1948 2019-09-26 12:26
Rasot kad as esu idiotas, as ne pries naujoves, as tik sakau kad su jomis reikia atsargiai naudotis, cia tas pats kaip ijunk mikrobange ir ziurek per maza atstuma, liksi aklas jeigu saugosies puikus prietaisas, as tik sakau nescioms moterims reikia atsargiai su mobiliaisiais, kas del sutrikimu smegenys turi milijonus jungciu, priklausomai kurios jungtys pazeistos priklauso autizmo sutrikimas o atstatyti sujungimo neimanoma.
daynewss 2019-09-26 15:04
Durniau tu nelaimingas. Autizmo spektro sutrikimą turintys vaikai kaip tik turi daugiau jungčių smegenyse. Eik išsiblaivyk, beproti.
HardAxe 2019-09-26 15:21
Tėvų amžius? Galbūt tam tikrose, vakarietiškose šalyje žmonės tuokiasi ir gimdo gana vėlai?
Arunas1948 2019-09-26 15:30
Tai kodel kai profesore komentavo autizma rode ligu issidestyma pasaulyje, autizmo kreive kyla i virsu kuo valstybe geriau gyvena, tarkim ciukciai tokia liga neserga.
Monochamus 2019-09-26 16:18
Prie ko čia tas autizmas? Jau esu susidūręs, kad vienas asmuo, kurį esu užsiblokavęs, yra totalus idiotas, tai nieko nuostabaus, kad jis gali užvesti kokių eilinių savo lygio temų. Bet negi visi kiti irgi tokie patys?... Rimtai atrodo protinga vystyti diskusiją apie autizmus, kai visi "įrodymai" tai tik tiesiog padidėjęs autizmo diagnozavimas ir (jau mano protas nenša kodėl) pritempinėjimas prie spinduliuočių? negi neteko girdėti niekam tokio žodžio "koreliacija", kad koreliacija nerodo priežastingumo ir t.t.? O kodėl tada autizmo nesiejate su pavyzdžiui technologijos.lt forumu? Gal technologijos.lt komentarai sukelia žmonėms autizmą? Man rodos tai daug akivaizdžiau!
Arunas1948 2019-09-26 17:37
Tai tu ir profesore laikai idiote kuri ta pati tvirtino ka as pakartoju.
robertasdd 2019-09-26 18:15
arunai, paskaitykite auksciau, autizmas nera liga. jeigu profesore sake kad tai liga - ji bureja, o ne profesore. o kad pas ciukcius nera autistu - taip nera, tiesiog jiems sito dalyko (autizmo spektro sutrikimo) tiesiog niekas nediagnozuoja - jei paprastai, nenustato ir neparaso popierelio su uzrasu "autistas". o kaip zinome, nera popierelio - nera ir autistu. pilnai sutinku su daynewss del yzvalgu apie autizma, bet manau reiktu buti taktiskesniam, ir kitu forumo dalyvu nevadinti durniais ar idiotais. peace
Arunas1948 2019-09-26 21:24
Butu gerai kad nebutu liga ,tokiu vaiku palikti vienu neimanoma, ka kalbeti apie sunkesnia autizmo spektra dauno sindroma, cia irgi ne liga.
immortallt 2019-09-26 22:10
Atėjai aiškinti priežastingumo ir koreliacijos Jam neišaiškinsi, kad jei šausi į koją, tai skaudės... O tu čia užsibrėžei misiją - neįmanoma.