Tiesa, kurios nesužinosime - JAV informacija apie NSO išliks paslaptimi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Almiasas 2020-02-01 13:51
Nesu koks nors ekspertas šioje srityje, bet pamėginsiu išdėstyti kilusias mintis. Visų pirma, šis NSO užfiksuotas apie 100 mylių atstumu nuo pačių JAV kranto, apie šį atsitikimą yra geri straipsniai anglų kalba: https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Nimitz_UFO_incident https://www.vice.com/en_us/article/9k8k ... ic-tac-ufo Visų antra, šiame portale 2014 metais buvo pranešta apie keistus garsus, kuriuos gali skleisti dar tik kuriamas ypač greitas JAV lėktuvas: http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_ ... aivi-Video Tai vat - Tic-Tac UFO išvaizda labai jau panaši į straipsnyje paviešintą SR-72 vizualizaciją. Taigi apibendrinant - realiausia, kad Tic-Tac UFO buvo eksperimentinis viršgarsinis pačių JAV kuriamas lėktuvas, koks nors dar tebekuriamo SR-72 eksperimentinis prototipas, todėl ir negalima nieko paviešinti.
zaliaakis 2020-02-01 16:48
Nuvilsiu kai kuriuos... NSO( neatpažintas-skraidantis-objektas). Tai gali būti bet kas, ko nepavyko iškart atpažinti. Kad ir batas išmestas iš lėktuvo... O kai pagaliau ji atpažįsta. Tai jau ne NSO. Tai nebėra ką ir pranešti ?
NekenciuReklamos 2020-02-01 20:00
man tai labiausiai patiko kad secret agents skraido malunsparniais kad istrintu video... labai slaptas budas keliauti
Berserkas 2020-02-01 20:13
Na, man irgi panašiau, kad tiesiog koks slaptas JAV protoptipinis lėktuvas kurio nenori viešinti, kadangi jis neatpažintas skraidantis objektas tai vadins NSO, o daug kam asocijuojasi su ateiviais. O koks skirtumas kas kuom tiki. Kai ten toks biudžetas ir jau kiek kartų buvo "atslaptine" savo senus projektus tai nei truputį nestebiną. Turint omenyje, kad dar kiek prototipų turėjo sukurti, kad tai pasiektų, ištestuoti.
NekenciuReklamos 2020-02-01 20:49
jeigu ten ir yra koks slaptas skraidantis zmoniu sukurtas aparatas, jis yra dronas, nes ten ten tas tic tac`ysibegeja tokiu greiciu, kad is bet kokios biomases liktu mikrono storio slapia deme. Pries rasydamas pirmajy sakiny, neturejau jokiu skaiciu, bet greit pagooglinus, stai ka radau: Estimated accelerations range from 75 g to more than 5000 g with no observed air disturbance, no sonic booms, and no evidence of excessive heat commensurate with even the minimal estimated energies. The UAV would have then reached a maximum speed of about 46, 000mph during the descent, or 60 times the speed of sound, at which point the required power peaked at a shocking 1100GW Pilna tech. analize PDF formate, galit rast ieskodami: Estimating Flight Characteristics of Anomalous ... - MDPI