Kodėl tiek daug tikinčių sąmokslo teorijomis? Neuromokslininkė pateikė atsakymą - klestinčiai „antivakserių“ bendruomenei tai tikrai nepatiks (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TAURAS 2021-01-06 14:57
Teigti, jog visos samokslo teorijos yra neteisingos irgi butu neteisinga, kas taip pat primintu kazkokia samokslo teorija.. Aisku daznu atveju zmones persistengia, bet is patirties zinau, jog yra tokiu kurie linke nuslepti tam tikrus dalykus. Kaip as megstu sakyti, niekada 100% nepasitikek niekuo, tarp ju ir paciu savimi
Misteris 2021-01-06 15:12
Panašu,kad įtikėjusieji skiepų galia, skiepysis tol,kol visiškai sunaikins savo įgimtąjį imunitetą.
Bacilas 2021-01-06 19:34
Kaip dar imanoma tokia nesamone ismastyti, kad skieopai sunaikins imuniteta. Cia kaip smegenu alkrova sunaikintu smegenis ar raumenu apkrova sunaikintu raumenis.
123 2021-01-06 22:05
(Iš N. Testamento, apreiškimo Jonui) Vakcinos yra dalis žvėries ženklo (jau dabar į parduotuves užeiti galim tik su kaukėm - vėliau bus skiepų pasai, po jų turbūt ir legendiniai čipai, nors detalės dar neaiškios. Biblija parašyta taip, kad ją reikia rankiot ir interpretuot kaip puzzlę. NESISKIEPYKIT, imunitetas čia ne prie ko)
drovosek 2021-01-06 22:46
gali numest is kokios biblijos paemiai sie savo DIDZIAUSIA slamsta? noriu paskaityt
HardAxe 2021-01-07 15:17
Kaukė kaip tik yra labiausiai ginantis privatumą dalykas nutikęs paskutiniu metu. Gali užsimaukšlint iki akių, užsidėt akinius ir jokios kameros tavęs neatpažins Dar neseniai kaukes nešiojo tik spec pajėgos ir banditai, o dabar gali pats ramiai išeiti į gatvę.
immortallt 2021-01-07 16:07
Na pirmiausia reikėtų pradėti, kad daugumos protiniai gebėjimai vos viršija šuns. Sugeba elementarius dalykus suprasti, net supranta, kad pats egzistuoja ir mėgdžiojant kalbėti išmoko, bet nei didesnio paveikslo matyti sugeba, nei logiškai mąstyti. Ir itin dažnai, kuo labiau beprotiškomis sąmokslo teorijomis tiki, tuo bukesni žmonės. Ir sąmokslo teorija, tai ne tai, kad kažkas kažką biški nutylėjo, sąmokslo teorija tai kažkoks grand įvykis, kaip pvz. sterilizuoja skiepais, iš žemės atmosferos niekada nebuvome išvykę, žemė plokščia, mus valdo driežažmogiai, lėktuvai chemtrailais nuodija visus ir t.t. Tai ne kad išleisdo įstatymą, kuris leis 0,5% padidinti pelno maržą prekybos centrams, ūkininkams ar dar kam.
shiqunas 2021-01-07 17:35
Kodėl žudikai, kitų valstybių vagys skelbemi kaip herojai? O kodėl pralaimėje, sukande dantis tyli? Kodėl visuominė matydama žmogaus išnaudojima numoja ranka tokiu būdu leisdami naglai išnaudoti nepatyrusius, ar jau čia taip bus ir yra? Matyt jaunas durnas dar nesuprantu.. Šiuo atvėju, kemšant beprasme informacija jautiesi žinantis, skleisdams savo burbulo propoguotojams, tampi pranašu, gal jau per daug tų pranašų,o tikrieji žinovai tyli, kodėl, gal dėl naudos, gal dėl baimės, o gal tiesiog nenori švaistyti savo laiko ir energijos beprasmiškai... Dauguma konspiratikų kietai laikosi kažkieno kito nuomonės net nebandydami toliau gilintis ar žiūrėti didesny paveiksla.. Pats gyvai skirtingai mačiau įvarių pusių dėl covid, bijau kažką sakyt, atrodo vienus veikia labiau nei kitus.. Vienas pusė pasaulio su nekeista kauke praošia, o kitam užtenka viešajam transporte pabūt su n95 kauke ir turi.. O kodėl tikima konspiracijom? Todėl, kad žodiniu pažadu neįmanoma pasitikėti, o apgavystės pasikartoja, atsakingų nėra arba atpirkimo ožiai, kas veda į niekur.. Aš jau kažkur nusivažiuoju, gero vakaro, įvarių naujienų kempinėms ginti svetimas nuomonės ir idėjas, o kitiem stiprybės ir neišsimuškit iš vėžių..
shiqunas 2021-01-07 17:59
Ar pats ponas vaikystėje esate skiepytas? Beveik neabejoju, kad taip ir ne karta.. Siūlau į tropikus nuvykti be skiepų...
conjurer 2021-01-07 19:49
ĖĖĖ nevaryk ant šunų. Jų socialiniai gebėjimai dažnai viršyja žmonių, o ir loginis mąstymas ne taip atsilieka. Šunį galima išmokinti nešikti namie, o va pabandyk antivakserį išmokinti nešikti facebooke.
Bruonius 2021-01-07 21:18
gali numest is kokios biblijos paemiai sie savo DIDZIAUSIA slamsta? noriu paskaityt[/quote] https://biblija.lt/index.aspx?cmp=readi ... 999_Apr_13 Siaip tai krikscioniu biblijos skaityt nepatarciau kai gojams prieinama tora. Ten idomiau
conjurer 2021-01-07 21:37
Man patinka praeito šimtmečio versija. https://www.youtube.com/watch?v=WxnN05vOuSM
dariusss 2021-01-08 00:05
Baisiausia, kad tos "tikros tiesos" skleidėjams bei aktyviems palaikytojams leidžiama dalyvauti svarbiuos rinkimuose, bei referendumuose
conjurer 2021-01-08 01:10
Bet meritokratija nėra sprendimas. Nes meritokratija palaispniui virs aristokratija. Gal bus geriau nei slaviška oligrachija, bet korupcija didės.
immortallt 2021-01-08 09:38
Na su laiku gal atsiras objektyvios priemonės įvertinti žmogaus gebėjimus ir atlikus kompiuterizuotą testą nuspręsti, ar pajėgus priiminėti sprendimus. Pas mus tai balsuoja net ir pensininkai, kurie po insulto, su senatvinėm demensijom ir kitomis psichiatrinėmis problemomis, kai realiai jau patys nesigaudo aplinkoje.
conjurer 2021-01-08 13:26
Tai kokia dalis visuomenės turėtų turėt balsą kad meritokratija veiktų? Nes jei paliksim tik 5% protingiausių, dauguma iš jų bus pasiturintys žmonės, ir tai savaime virs aristokratija, kur greičiausiai tik didės atskirtis visuomenėje. Jei atmesim kvailiausius 5% tai bus invalidų netolerancija, bet nelabai kas keisis. Jei tai bus 50%, nemanau kad tokia dalis žmonių bus atspari netinkamai propagandai. Galų gale tai nepanaikins korupcijos. Tas kam reikia paslaugos iš politiko, eis pas tą politiką, kuris jau bus geroje vietoje.
Hmz 2021-02-15 16:57
Jei pilietis nesiorientuoja tiek, kad paskelbtas neveiksniu - nebalsuoja, neklaidink liaudies.