Į atsargą išėjęs leitenantas atskleidė - Laivyno kariai NSO matydavo kone kasdien: kas tie, tradiciniams fizikos dėsniams nepaklūstantys objektai? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-05-17 15:48
Kažkoks paūmėjimas su tais nso ir narkotinių medžiagų dekriminalizavimu paskutiniu metu. O gal tai kažkaip suije?
Dannas3 2021-05-17 16:02
Deja, bet visi ufo isnyko patobulejus kameroms telefonuose:)
VytautasRušinskis 2021-05-17 22:42
Viskas paprasta. Yra slapta organizacija, už jos super slapta, o dar už jos nežinoma/neegzistuojanti organizacija.
AAA000 2021-05-17 23:06
siaip jei atmest ten visokias "pikselizacijas", tai judejimo paaiskinimas tik vienas - ivaldyta kazkaip gravitacijos kontrole. o mes tezinom tik vieninteli gravitacijos poveikio simuliacijos buda - centrifuga. nu tai jei objektas keistais kampais greitai juda ir yra panasus i objekta su centrine asim (tipo kazkokia centrifugos versija). nu tai kaip ir kryzminis logiskas sutapimas. visus nesimetriskus atmetam - nes necentrifuga. visus kur padare tik viena judejimo "kampa" - irgi atmetam nes sakykim atsimuse i kazka kazkas. - jei lieka pakankamai daug "centrifuginiu" ir padariusiu "specifini judesi" kelis kartus - tada NSO yra. va ir viskas. man tai kitkas linksmina - teigia kad mate kasdien po kelis, greicius apskaiciaves - o kur irodymai? tipo nesugeba uzfiksuot niekaip - kai kasdien po kelis mato? 10-20 metu tarnyboje? nu as nei vieno NSO nesu mates pats - tai ner man jokio poreikio juos fiksuot. as ju nesutinku kazkodel - o ka matau - viska atpazistu dazniausiai. o is pateiktu kitu "irodymu" tik keli video buvo idomesni - visa kita visiskas sudas kazkoks... tai kur tie "kasdien matomi" ??? kada parodysit? kruvos snekoriu/pasakoriu/"matytoju vos ne kasdien" - ir nei vieno irodymo metu metais - desimtmeciais. tas Lazaras aiskiai sukcius - vien pagal visa savo gyvenimo veiklos pobudi. seniai butu nupizdine tas skraidancias lekstes is tu super slaptu baziu - kaip is AE kuro kasete isnese. o cia matai visi rinktiniai glusai ten dirba prie NSO tyrinejimo nesueina niekaip, jei butu protingi ir kazka vertingo tirtu - apknistu tas apsaugas jau senai. ar veikimo principas butu senai paaiskintas ir atkartotas. paskutini ka idomesnio esu mates - tai metalo gaminiu idomi erozija del elektromagnetizmo. ta pries 20-30 metu pateikinejo kaip NSO veiklos irodymus... o daba net labai tikslus grezimas egzistuoja tokio principo... taip kad pateikit pradziai vaizdu bent - atkartosim garazeliuose - jei jum ten visokie konservai platint NSO technologijas trukdo
radioaktyvas 2021-05-18 03:24
Belieka užfiksuoti ufo skrendantį 15000 km/h greičiu iki 200m virš žemės. O reaktorių galima ir iš urano ar plutonio varoma pagaminti. Tik va koks ten generatorius stovi. Juk elektrinės turbinos neinkalsi ir garo nepaleisi.
bahuriux 2021-05-18 09:53
15000 km/h greičiu ir pažemiais, tai toj vietoj kur jis praskristu būtu išilginis krateris gal kokių 10 m gylio ir ugnies kamuolys didžiausias su kelių km uodega ir viskas išsprogdinta smūginės bangos ir sudeginta išilgai skrydžio trajektorijos. Taip galima tik vienu atveju jei tas nso yra kitoj dimensijoj ir dėl to nesąveikauja su atmosfera, bet tada mes jo ir nematytume ir nebūtu apie ką čia diskutuoti. Manau 99,999% atvejų paaiškinami arba tų vaizdo įrenginių/taikiklių bugas.
radioaktyvas 2021-05-18 15:13
Ar kita dimensija ar ne nežinau, bet garso banga būna ir aplinkui vienas kitas stiklas išdūžta. O kai aplinkui daržai tai galvoja gal kokie chuliganai išdykauja.
EgidijusNarkus 2021-05-28 21:00
Man tai panasiau butu, kad tie NSO yra projekcijos is kitu matavimu, ta projekcija kazkas panasaus, kaip mes zaizdami valdome saules zuikuti. Gi ji galime judinti greiciau uz garsa, bet garso smugines bangos nesusidaro ir siena nesprogsta
gytis13 2021-05-29 22:58
Teoriškai beveik visi dabar turi su savim fotoaparatą ir visai neblogą. Taigi nufotografuotų UFO atvejų turėtų išaugti drastiškai.O nieko negirdėti, visokias nesąmones nufillmuoja o UFO ne. Čeliabinsko meteoritą juk nufilmavo.
AAA000 2021-05-30 23:33
ir kas kad turi? zmogus nesugeba reaguot i vienetinius ivykius. siaip labai maizai vaizdu nufilmavo to meteorito. pagrinde atsitiktiniai registratoriai visokie... kur zmogus nedalyvaija net... as manau kariuomenes tiesiog turi nuolatinio stebejimo irangos. tai is esmes tereikia tik issitraukt duomenis is labai dideliu duomenu masyvu. jei kazkas uzfiksuojama. o ivykiu jei ir yra, ju tiesiog nepakankamai daug. greiciausiai net paieska uztrunka, nes atsitiktiniai ivykiai... nu as nesu mates tiesiog - per visa gyvenima - nieko tokio ispudingo, kad jau ivardinciau kaip NSO...nu bet specialiai ir neieskojau - irgi taip kad parodykit pirma kazka...