NSO: išslaptinta tikrovė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-07-02 09:40
tai yra ateities žmonių sukurtos sistemos galinčios nunešti į praeitį..
Anonymous 2008-07-02 09:53
Piešiniai olose, senviniai renkraščiai, manuskriptai rodo, jog nežemiškos civilizacijos jau labai seniai stebi žemę. Gal net net nuo laikų, kuomet dar net nebuvo jokių žmonių. Bet dar nėra rasta įrodymų, kad nežemiškos būtybės būtų akis į akį susitikusios su žmonėmis. Šiais laikais, daugėjant pranešimams apie pastebėtus NSO ir gausėjant informacijai, išslaptinamai valstybių, susidaro įspūdis, kad artėja ta diena, kai žmonija pagaliau patirs atvirą kontaktą su nežemiškomis būtybėmis. Šis kontaktas būtų ne tik ne tik naujų galimybių simbolis, bet ir didžiulės grėsmės pranašas, kadangi mūsų pačių astronominiai tyrimai parodė, jog tokia, pilna cheminių elementų, organinių junginių ir įvairiausių išteklių planeta, kaip Žemė yra retas perlas bekraštėje kosminės erdvės tuštumoje ir būtent jos natūralūs turtai gali masinti nežemiškas civilizacijas. Sakydamas "grėsmė" turiu galvoje ne žodį "karas", o "užvaldymas". Žmonija jau daug karto įrodė esanti susiskaldžiusi ir nevieninga, todel, manau, nebūtų sunku priversti ją vykdyti bet kokius įgeidžius. Tam, kad žmonija iveiktų šį humanitarį šaltumą, bei tautinį, rasinį, religinį ir t.t. susiskaldymą, ji turi parodyti tik didesnį moralinį ir dvasinį tvirtumą ir vienybę, stipresne negu bet kada istorijoje ji buvo parodyta. Pabaigai pateikiu R.Reigano žodžius pasakytus Jungtinių Tautų suvažiavime 1987 metais: "In our obsession with antagonisms of the moment, we often forget how much unites all the members of humanity. Perhaps we need some outside, universal threat to make us recognize this common bond. I occasionally think, how quickly our differences worldwide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world. And yet, I ask is not an alien force ALREADY among us?" Kviečiu visus išsakyti savo nuomonę ir palikti savo komentarą.
kiesza 2008-07-02 10:03
na uzvaldymo tikimybe galima 100% atmesti nes jei ateiviai geba is kitu saules sistemu atvykti iki musiskes tai rodo jog ju technologinis lygis labai aukstas todel visas reikiamas medziagas(metalus ir t.t) jie gali pasigaminti patys ir kam gi jiems gropti ar naikinti kita planeta?Jos gyventojus...?
Ta 2008-07-02 10:03
bla bla bla blaaaa ;D nieko naujo nepasake, geriau parodytu ateivi ar kazka, kalbos kalbos...
Anonymous 2008-07-02 10:04
Konkrečiai šiuo atveju tai galėjo būti kamuolinis žaibas
Anonymous 2008-07-02 11:08
_Tačiau kodėl būtent dabar vyriausybės išslaptina duomenis apie NSO?_ Keistas sutapimas su tuo isslaptinimu gaunasi Anot vieno saltinio informacijos(saltinis nesusijes su Zeme tiesiogiai.Informacija galima laisvai rasti internete),buvo duotas pasiulymas visoms vyriausybems ta padaryti.Priesingu atveju,uzdelsus,jos gali likti kvailio vietoje... Taip pat saltinis paaiskina ko reikia is musu "aniems".Ir kad galime buti ramus-niekas musu nepuls,nes kitaip seniai jau butu padare.Jie netgi musu bijo. Taip pat priduria,kad taip pat galime buti ramus-Visata knibzdete knibzda ivairiausiu gyvybes formu,net pralenkianciu musu fantazija. Tai tiek ziniu.Galite tiketi,galite ne.
Anonymous 2008-07-02 11:35
Gal galetum duoti nuoroda i ta savo saltini?
Anonymous 2008-07-02 11:36
Galimas ir dar vienas variantas: Žemė "jiems" kaip rezervatas pirmykštės bendruomenės planetoje... Čia kaip mums akmens amžiaus gentis Indijos vandenyno saloje, kurią saugo nuo turistų anplūdžio. Taip, kad būkite ramūs, mus saugo tarpgalaktinė aplinkos apsaugos ministerija
Anonymous 2008-07-02 11:46
Kas domisi ufo fenomena ir mokat skaityti angliskai aplankykit: Oficialus puslapis. disclosureproject [taskas] org Video apie projekta surasite youtube. Maciau idomu dokumentini filma apie ufo fenomena kaip pamatyti ufo. Tame filme pasakojama, kad E.T. spaceship naudoja nematomuma kazka panasaus i Optical camouflage technologija, galima juos nesunkiai demaskuoti naudojant kamera su infrared night vision mode arba dar geriau ultraviolet rezimu nepakenktu tureti ir specialu zoom lense ir daug laisvo laiko stebejimams.
ligonis 2008-07-02 11:55
An0nym0us: tas pasakymas, kad tokios planetos kaip zeme yra retos, nes musu stebejimai ju nerado yra apgailetinas. aptikt nedidelias planetas yra labai sunku, o ir zvaigzdziu nera tik 100 kuriose ieskot - ju milijardai. musu technologijos tikrai nepazenge tiek, kad butu galima teigti, kaip kad tu padarei, jog zemes tipo planetos yra retenybe vis lauku nesulaukiu akimirkos, kai per visus TV kanalus bus transliuojamas rankos ar kokios kitos galunes "paspaudimas" ateiviams
Anonymous 2008-07-02 13:37
. Zinant, kad tokioje dideleje erdveje neradome gyvenamu planetu, galima daryti prielaida,kad jos yra pakankamai retos(retai issidesciusios).
Anonymous 2008-07-02 13:38
rankos kojos ar kokios kitos galunes paspaudimas pralinksminai situo sakiniu geraja prasme siaip pazystu zmogu kuris teigia kad ji pagrobe ateiviaibuvo.. ir netgi jis aprases tai gana ilga istorija.Ji daznai galima rasti forumuose apie nso inkognito niku.Jis ne iskart suprato kad ji uvo pagroe, o kai jam pradejus kraujuoti nosiai is jos daktaras iseme kazkoki metala, tada palaipsniui pradejo atsimint.Beje ji norejo tirti del to metalo bet jis nesileido nes isivaizduokit kaip susidomes nepaleis kaip kokiobandymu triusio tai va dar jis sake kad gali buti taip kad ateiviai "uzsejo" zmonemis zeme labai seniai kad mes jiems paruostume zeme, nes ji kazkuomreikalinga.. net sunkiai atsimenu db.. seip sunkiai tikeciau juo jei jis nebutu rimtas zmogus, ne koks jaunuolis yra o solidaus amziaus vyras. tai nesitiki kad galetu burtiisgalvotas istorijas
Anonymous 2008-07-02 14:02
gal zinote daugiau lietuvisku puslapiu tokiomis temomis?
Anonymous 2008-07-02 14:03
@An0nym0us Ateis laikas,visi suzinosite.Paprasciausiai maziau kreipkite demesi i tuos NSO ir nepanikuokite Saltinis taip pat teigia,kad niekas nevyksta atsitiktinai,siaip sau.Perfrazuojant teigini "kada mokinys buna pasiruoses,tada pas ji ateina mokytojas"- informacija pati tave "suras",kada busi pasiruoses ja priimti.Dabar gi,ja pateikes,buciau pats isjuoktas .Net mano paties 3D zmogutis,vadinamas homo sapiens, sunkiai tuo gali patiketi.Nedidelis hint'as butu:saltinis nera susijes su jokia NSO ar kitokia "blabla" organizacija.Labiau su metafiziniais dalykais @Kitiems :ar jus bent isivaizduojate visatos mastelius,atstumus ir planetu palyginamus dydzius? Ir koks isradingumas reikalingas surasti planeta net uz keliu sviesmeciu?
Anonymous 2008-07-02 14:22
Taip pat nenustebkite,kad kada nors aptiksime mikrobiniu formu gyvybe kitose musu Saules sistemos planetose
Ugnyteee 2008-07-02 14:36
Deja,suklydai. Deja,kol kas maziausia ir toliausiai nuo saules sistemos nutolusi rasta planeta yra 5,5 kartus didesne uz zeme ur yra nutolusi 20,000 sviesmeciu. Pirma egzoplaneta (planeta,esanti ne saules sistemoje) buvo surasta pries maziau nei 20 metu. Planetas surasti yra labai sunku- daug sunkiau nei galaktikas, nes planetos beveik "espinduliuoja"sviesos, ir ta sviesa ypatingai nublanksta palygint su zvaigzde,apie kuria jos orbituoja. O galaktikos yra YPATINGAI sviesios. Taigi, astronomai dar tik pradejo atradineti planetas,ir jos yra palyginti labai netoli, ir palygint su zeme,dideles. Bet mokslas progresuoja ir tikiu , kad greitai atrasim daug daugiau nauju ir efektyviu budu planetu ieskojimui Mes dar neatradom ne procento (apytikris spejimas) planetu esanciu musu galaktikoje, o ka jau kalbeti apie kitas galaktikas. http://www.usatoday.com/tech/science/sp ... very_x.htm - cia apie ta maziausia atrasta planeta ( uuuj ,sorry , publikacija 2006 metu, bet vistiek atspindi realybe- kol kas atrastos planetos yra musu galaktikos ribose,palygint netoli ( ne kitam galaktikos kraste) , ir didesnes uz zeme. Stebimos galaktikos,bet ne planetos. Galaktikos- labai labai sviesios, planetos - labai labai blankios. Dang ! (kaip manai, kodel tada NASA siustu New Horizons i Plutona,kad jis praskristu ir ji nufotkintu, jeigu jau mes zinotume ir turetume technologijas aptikti VISAS ar bent dali planetu visose tose 50 milijonu galaktiku ? Net Hubble negali padaryti detalios Plutono pavirsiaus nuotraukos.)
mazeika 2008-07-02 16:02
deje pati suklydai.. nes counter rase jog nerasta GYVENAMU planetu, bent jau zemes salygu.. o cia be atmosferos, karstos ar saltos planetos nemanau kad yra gyvenamos? o kaip tu manai?
mazeika 2008-07-02 16:06
ir beje.. visa gyvenima galvojau galvojau kad galaktikas sunkiau surasti nei planetos ir kad planetos yra ryskesnes dangaus skliaute.. dekui tau uz naujausias zinias
Anonymous 2008-07-02 16:14
Na, teoriskai tokios planetos gali buti gyvenamos, bet gyvybė jose natūraliai atsirasti negali. Tiesiog jau issivysciusios gyvybes formos, pasinaudodamos savo technologijomis gali sudaryti tam tikroje teritorijoje susidaryti tinkamas gyventi salygas (t.y. kolonizuoti tas planetas).
Anonymous 2008-07-02 16:26
tai ka, varom visi daugintis, nes liko nedaug jau laiko