Krionika: nemirtingumo link

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-03-31 08:59
Nebutu utopija, jai taptu imanomos tarpgalaktines keliones uzsaldant. Kosmosui uzkariaut, prireiktu, laaaabai daug kinieciu Any way, gal kas skaite is Zenito serijos, apie atrasta planeta i kuria nukeliavo zmogus ir bande isisaiskinti kodel isnyko tos planetos civilizacija. Esme buvo tokia, kad jie atrado genu koda, pagal kuri pradejo sifruoti busimo zmogaus savybes ir .t.t galu gale tas privede prie masinio susinaikinimo, nes pradejo gimti luosiai ir kitaip nesveiki individai. O atkurti is senu ar nauju jiems nepavyko. Gaila neatsimenu knygos pavadinimo. Lb idomi. Bet cia mintis apie turtinguosius ir protinguosiu, atrodo panasi istorija gresia
Anonymous 2009-03-31 10:00
Jei tai tiesa zmones niekuom nesiskiria nuo bezdzioniu ir musu egzistavimas tiek pat reikshmingas kiek zemes kirmeles. Tokiu budu visos musu "morales" normos netenka prasmes nes jos paremtos manymu, kad zmogus ypatingas. Taigi jei kas vietoj jus atshaldydamas nuleis jus i kanalizacija, jis nepadarys nieko bloga, nes tik atsikratys sugedusiu produktu saldytuve. Jei toks materialus jusu apibudinimas jums priimtinas malonaus gyvenimo
studentas 2009-03-31 21:20
is kur cia tokius skaicius trauki? 40 dienu? filosofuot yra viena o teigti nepagrystus faktus kazkaip nerimta.
Anonymous 2009-04-01 10:16
>>Nes kai žmogus ar gyvūnas miršta nuo jo atsiskiria kopija. Ten yra visa informacija, o ne smegenyse. Šita kopija per 40 dienų palaipsniui tirpsta. Nuo šios kopijos žmogaus atsiskiria, kai ji visiškai ištirpsta energijoje Žemės, siela. atsiprasau, bet man net juokinga. Cia kokia religija taip smegenys praplauna ar cia pats sugalvojai?
Anonymous 2009-04-01 10:49
Per X failus prisimenu mačiau vieną seriją, kur buvo filmas, kad nusikaltelis sakė, kad po to, kai jis bus nukratytas elektros kėdėje, jis 40 dienų keršys. Matyt toj serijo, kalbėjimas apie 40 dienų nebuvo sutapimas. Kai kurie tai matyt irgi žino. Šituos skaičius aš ištraukiau iš Paskutiniojo Testamento. Bet nebūtinai lygiai 40 dienų, gali būti truputi ilgiau. truputi trumpiau. Tam tikromis sąlygomis šitą energinį dvynį galima pamatyti. Jeigu neseniai mirė žmogus galima girdėti žinksnius, tartum kažkas vaikšto po kambarį. Šitas dvinys dažniausiai būna su savo giminaičiais ir kai jis mato, kad dėl jo verkia, o jam gerai, jam būna truputi liūdna, todėl jis nori parodyti, kad jis gyvas ir gali pakrebždėti, numesti nuo stalo pavyzdžiui kokį nors daiktą, bet mato, kad nuo šito jo giminaičiai dar labiau išsigasta. Taikos ir laimės!
ml.sin 2010-12-11 19:09
Žmogus ypatingas, nes jis sugeba mąstyti. Tačiau egzistencijos klausimu jis tikrai nėra pranašesnis už tą žemės kirmėlę. Gali, prisiskaitęs biblinių sapalionių, bandyti iškelti save aukščiau kitų gyvūnų, tačiau tai tik parodys, kad esi kaip paprastas pašautas briedis - bijodamas mirties bėgi, kitaip tariant išsigalvoji, kad esi ypatingas ir turi sielą, kas tau leis gyventi amžinai. Peace.
punktyras 2010-12-11 20:27
S (<< 0.1%) ir leisti organizmui panirti į anabiozės būseną. Tada jau tradiciškai, pakeisti vandenį kitu tirpikliu ir giliai užšaldyti.
Otto 2010-12-11 22:05
? Tarkim, Petras, atšildytas po 20 metų, pareikalauja tavęs gražinti 50 litų, kuriuos buvai jam skolingas prieš užšaldant, tu išsigąsi, nes žinai jo ūmų būdą, kad jei negražinsi- gausi į nosį. Ar čia ne ta pati asmenybė? Koks tuomet sielos vaidmuo? Kaip įsivaizduoji,.. nueina apšarmojusi siela prie dangaus vartų,.. manę užšaldėė.. ? Na, tiesiog įdomu, kaip ten kas išeina pagal tave, ar ištikus insultui ir dingus prisiminimams, siela jau būna palikusi kūną, nors žmogus yra gyvas, tik nebežino, kas jis toks?