Sąmokslo teorijų šalininkus kaitinantys gandai apie 2012 m. įvyksiančią pasaulio pabaigą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2009-08-29 23:50
Siūlau pasidomėti, kokiom trajektorijom žvaigždės juda aplink juodąsias skyles, gal tada pakeisi nuomonę. Aišku, Saulė nėra juodoji skylė, bet tai nereiškia, kad visi kūnai apie ją turi suktis taisyklingais apskritimais.
Mistė 2009-08-29 23:51
Blizzard, man susidaro įspūdis, jog tu straipsnių neskaitai, tik komentuoji juos pažiūrėjęs į pavadinimą. Ne pirmas kartas, kai taip. Čia ne skiedalai, sąmokslo teorijos čia neremiamos, anaiptol, rašoma, jog mokslininkai jų nepatvirtina ir jos yra neargumentuotos.
kionig 2009-08-30 00:29
stiordeses, tada buvo viskas grazu. Ir buvo padaryta isvada, kad jei nieks to srauto nereguliuoja, tai zmones elgiasi lygiai taip pat, kaip bandyme, kas pirmas pabegs ten gaus 100$, kur buvo nekreipiama i kitus, o tik galvojimas apie save vien. O ir tokiu pavyzdziu galima pilna atrast. Taigi, is sio pavyzdio, gali buti panasiai padaryta, pvz kokia NASA gali nuslept bet kokius duomenis ar nuotraukas, kad nesukelti panikos, ypac tokioje paranojiku salyje kaip JAV, nes tos panikos pasekmes visiskai JAV suzlugdytu. Taigi galima tvirtinti, kad paprastu zmoniu likimai yra sedinciu siltuose postuose dedziu rankose. Kaip zinia, buvo straipsnis pasirodes, kad NASA'ai perbrangu stebeti visus povojingus ir nepovojingus dangaus kunu trajektorijas. Yra ir kita medalio puse, kad is tokiu burbulu galima ir pasipelnyti, tik reikia moket burt, tarkim 2010-2011 bus paprasyta kokia milijardine ar simtamilijonine parama is valstybes, kaip preteksta panaudojant sia nibiru gresme zemei. Visgi, neatmetant, kad senoves civilizacijos nebuvo kvailos kaip dabar, bet man kelia abejoniu ju pranasiskumas. O dar labiau vercia netiket, kad tai yra ispusta siuolaikiniu sarlatanu ir masonu, kuriu nei vieno pranasystes nepasiteisino. Taip pat ir senoviniu pranasu pranasystes nelabai pasiteisindavo, tiesiog gal ir pavykdavo atspeti atsitiktinai viena kita dalyka. Priedo, kai straipsnyje minima, kad neuzifiksuota tokia planeta kaip nibiru, turint tokias galingas technologijas 21a, o kai majai pasitelkdavo tik dangumi. Tai tikimybe, kad susidurs 0,000000001%. Matau dabartine tendencija, kad zmones megsta ypac susidaryti nematoma priesa ir pries telkti visas pajegas. Argi sitas durnizmas neatejo is JAV ? Pvz didesne gresme yra kilti treciajam pasauliniui karui, kai JAV doleris bus devalvuotas ir kai dar reikes grazint visas skolas ne tik TVF, bet ir kitom salim, nors JAV uzbure kazkaip keistai visa pasauli, o tuom issisuks nuo skolu, kurios siekia trilijonus doleriu. Na cia zinoma viena is konspiraciju, kuri idomesne nei tas nibiru, bet kazkodel atvirksciai kai obama tapo prezidentu, tada parupo visiem ir menulis ir nibiru.
YoYo 2009-08-30 02:35
O tai kokiai sistemai ji priklauso? Egzoplanetos su Saulės sistemos kūnu tikrai nesumaišysi... Kiek žinau "Planet X" buvo grynai hipotetinis kūnas, kuriuo NASA stengėsi paaiškinti Neptūno orbitos svyravimus, nes Plutono masė per maža, jog šitaip įtakotų milžines. Dabar viskas paaiškinama trans-Neptūniniais objektais, kurių yra tikrai daug.
Tommix 2009-08-30 03:16
2012 PASKU PASAKA. O jei tai butu teisybe-labai tikiuosi, kad taip ir bus, nes jau sunku apsitverti su zmonemis darosi. manau tai geriausia kas gali nutikti Zemej. I sveikata/. del 2012 kaltinkim globalini atsilima, siais laikais del visko ji kaltina, del kuro kainu, del skausmingu PMS del smegenu augliu...davai dadekim zemes isnikyma
kionig 2009-08-30 04:08
Tommix, issiniekink Jei nenori gyvent, tavo problemos..
kiesza 2009-08-30 09:15
kas gali nutikt per 3 metus blogiausiu atveju Rusija uzpuls dar kokia niekinga zali o kokia nezymi salis isbandys atomini ginkla ir viskas o del tos planetos tai net pamoina skaityt ..
Mitas 2009-08-30 10:59
http://mokslasplius.lt/eksperimentai/ze ... o-modeliai
Otto 2009-08-30 12:52
Jau ne kartą pranašai nusipranašavo, lygiai taip bus ir dabar; http://viduje.puikiai.lt/spalio14/
werafonas 2009-08-30 14:11
Šitas geras Gera juoko dozė katik atsikėlus
sz520qm 2009-08-30 14:14
Skiri elektrinį krūvį nuo magnetinio lauko? Turiu prisipažinti, kad straipsnio neskaičiau, permečiau akimis, paieškojau su paieška "krūv" ir "elektr", nieko neradau ir supratau, kad straipsnis yra apie magnetinį lauką, ir magnetinius polius. JOKIOS kalbos apie krūvius.
werafonas 2009-08-30 14:33
Norėjai pasirodyti protingas ar kaip? Na, nepavyko tau to padaryti... Dėl menamos planetos judėjimo: Jos vieni metai trunka 3600 mūsų žemės metus. Kiek supratau iš internetinių šaltinių, tai planeta kirs Saulės sistemą toje pačioje vietoje kaip ir prieš 3600 metų. Tai tikrai sunkiai suprantamas dalykas. Planetos, kuri pasirodo kas 3600 metus, "saveika" Saulės sistemoje trunka apie 3 metus. Poto ji vėl dingsta daugeliui metų. Logiška manyti, kad ji nuo Saulės nutolusi labai daug. Tuomet kyla klausimas, kaip tokia planeta gali išlakyti tolygią savo trajektoriją? Juk visata plečiasi, mūsų Saulės sistema taip pat nestovi vietoje ir pan. Tuomet keičiantis tokios milžinės trajektorijai būtų padaryta žala sistemai, nes ji, negalėdama išlaikyti tolygios elipsės trajektorijos, kirstų sistemą vis kitoje vietoje ir įtakotų kitų planetų/kometų judėjimą ir kt. Jeigu tokia planeta tikrai egzistuoja, ji būtų tikra nelaimė tiek mūsų planetai, tiek kitoms. Kas už mano mintį?
Mikalojus 2009-08-30 14:45
Na, tuomet statom ašigaliuose elektros generatorius, išspręsim globalinio atšilimo problemą Dėl pavaizduotos trajektorijos, tai ji tikrai nėra logiška ir galimai teisinga (net jei egzistuotų Nibiru ar kažkas panašaus į tai), nes sistemos masės centras yra iš esmės Saulė, kuri sudaro 99,9% Saulės sistemos masės. Taigi Nibiru labai teoriškai galėtų skrieti elipse, kurios vienas židinių yra Saulė, ar tiksliau sistemos masės centras. Net ir tuomet būtų naivu tikėtis, kad to Nibiru gravitacija neišjudintų kitų planetų iš orbitų, o ir pati būtų sutrikdyta kokio Jupiterio. Iš Keplerio dėsnių aišku, kad didelės sąlyginai masės kūnai tokiomis trajektorijomis judėti negali, arba tas judėjimas labai greit pasibaigia. Net iš planetos apibrėžimo suprantama, kad jos yra vyraujantys kūnai savo orbitoje, jų gravitacinis laukas išvalo aplinką kaip dulkių siurblys. Susidaryti kartu su Saulės sistema tokia planeta negalėjo, o NET JEI būtų iš kokios Kuiperio juostos, sakykim, Jupiterio išjudinta, tai dėl aukščiau išvardintų priežasčių net nespėtų greičiausiai periodo apsisukt. Arba mes tai jaustume labiau nei tirpstančius įelektrintus ledynus
R35P3CT 2009-08-30 17:46
Na as asmeniskai netikiu Nibiru jau buvo zadeta 2003 metais kad tai bus bet atkele i 2012 kas kaip juokingai skamba visai tai tie visi kelimai metu.Beje del to kad nasa buvo 1983 metais aptikusi neva 10 planeta tai buvo uzfiksuota didelis ultra violetiniu spinduliu saltinis bet tai ten nebuvo ta vadinama nibiru planeta ar kitos kokio planetos.
R35P3CT 2009-08-30 17:48
Biski i domiu numesiu linku: http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-ast ... nd-answers www.badastronomy.com/bad/misc/planetx/science.html#iras http://spider.ipac.caltech.edu/staff/tc ... t_yet.html Jai kam idomu pasiskaitineti.
YoYo 2009-08-30 22:30
Visatos plėtimasis ar Saulės sistemos judėjimas tam įtakos neturi. Nibiru atstumas (Numanomas Afelis: 447.56 AV) ir masė yra tiesiog per dideli, jog Saulė išlaikytų ją orbitoje. Nibiru orbitos duomenys: http://www.lycaeum.org/mv/nibiru.html Galbūt vėliau paskaičiuosiu jos menamą masę, nes manau, jog čia viskas labai nesutampa. Noriu įrodyti tikintiems, jog jos egzistavimas yra absoliučiai neįmanomas.
gidme82 2009-08-30 23:08
o didysis kionig galima jums uzduoti klausima? ar tu jauti malonuma kritikuodamas kitus komentuotojus? susidaro toks vaizdas kad tu kiekvieno staipsnio komentaruose tik kritikuoji kitus zmones o ne isreiski savo nuomone apie straipsni. is kur tu toks protingas atsiradai? gal iseik i lauka prie pc nekirmyjes
kionig 2009-08-31 00:59
, o ir portalas nenukentes ir taip. P.S Savo pasiulymus pasilik sau P.P.S Demokratija - zodzio laisve
DJ_LFS 2009-08-31 03:01
Nesivarzysiu ir atvirai pasakysiu: zmones kurie tiki horoskopais ir pasaulio pabaigom yra buki ir man ju gaila
Mitas 2009-08-31 07:58
Na o aš jų nei galiu, nei ką. Gailėti gali tik tas, kuris žino apie pasaulį absoliučiai viską. Tuomet jis ir gali gailėti kitų, nes žino, kad visi, kurie mano kitaip - labai stipriai klysta. Jeigu kažkas jaučiasi visažinis, tai jam valio. Aš toks nesijaučiu, todėl ir neteigiu, kad tas teisus, o anas klysta. Pasaulis turi tiek paslapčių, kad mokslas turės darbo dar labai labai ilgai. Laikas parodys, kurie buvo/yra teisūs, o kurie stipriai klydo.