[Išsami tema] Košmariška diena Rusijai: kas nutiko „Nord-Ost“ tragedijos metu, per kurią Kremlius pražudė 125 žmones

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

IceBullet 2022-10-26 22:58
Pamenu sita, man buvo tada 16 metu, jau tada galvojau, kad, o ka, patys kalti. Patiko ir beslanas, ir kurskas po to. Ir apskritai, kaip sako ju tas veikejas, - vaikus reiktu upej skandinti, jei kazka ne taip pasako apie !rasija_velikaja.
donatasv 2022-10-26 23:36
Visada po žiaurių išpuolių seka teroro aktai. Jei užpuolei šalį išnaikinai dalį gyventojų, šeimos narių tai galima sakyt atidariai žiaurių žudikų fabriką... Neliko žmonos, vaikų, namų galima sakyt neliko noro gyventi arba liko tik noras keršyti. Šiuose reikaluose gaila žmonių, bet jei norėjo rezultato reikė rinktis tuos kurie įsakė pult. Putinas niekad nevertino žmogaus gyvybės tik savo. Putino sunaikinimas būtų davęs rezultatą parodytų tokiems kaip jis, kad karas gali pasiekti ir juos pačius. Dabar liko tik graudi istorija ir statistika. Putinas išvadų nepadarė ir toliau naikina. Beprasmė auka.
sub 2022-10-27 08:31
Visada po teroro aktų seka išpuoliai. Ta pati logika, analogija. Tiesiog gal Rusijai visų pirma reikėjo mažiau kištis į kitų tautų reikalus, kalbu apie Čėčėniją, Gruziją, Osetiją, Lietuvą, Latviją ir t.t. (sorry gal istoriškai ne ta tvarka, bet esmę pagavot). Visų antra, žmonės abiem teroro atvejais pražudė ne teroristai, o apgultis, t.y. neteisingai pasirinkta spec. pajėgų strategija, ginklai, dujos.