„Vis daugiau keistų aplinkybių.“ Istorija su Krasovskiu. Kas vyksta (Foto)  ()

Istorijoje apie propagandisto Krasovskio apnuodijimą atsiranda vis keistesnių aplinkybių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-27 „Vis daugiau keistų aplinkybių.“ Istorija su Krasovskiu. Kas vyksta (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Istorijoje apie keistą rusų aktoriaus Aleksejaus Černycho mirtį ir jo artimo draugo propagandisto Antono Krasovskio „apnuodijimą“ atsiranda vis keistesnių aplinkybių.

Tai pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“.

Černycho mirties liudijime nurodytas tas pats adresas, kur mirė aktorius, ir kur gyveno Krasovskis. Tada buvo paskelbta informacija, kad Černychas mirė kitu adresu – pas režisierių Kuratovą. Tačiau pats režisierius tokius duomenis pavadino netikrais ir kategoriškai tai neigė. Černycho mirties priežastis nenustatyta. Aktoriaus ir propagandisto atvejus tiria Rusijos FSB.

Černycho mirtis įgauna naujų detalių. Kaip „VČK-OGPU“ pasakojo buvusi Černycho žmona Olesia, jie susipažino su Aleksejumi teatre „Et Cetera“, pora susilaukė sūnaus, tačiau labai greitai išsiskyrė.

Tėvas visais įmanomais būdais vengė bendrauti su sūnumi, nemokėjo alimentų. Vienas iš artimų Aleksejaus draugų sakė, kad aktorius pirmenybę teikė vyrų kompanijai, ypač daug bendravo su Krasovskiu.

Sprendžiant iš anamnezės (artimieji apie Aleksejaus Černycho ligas sužinojo po jo mirties), jie galėjo turėti bendrų interesų: aktorius, kaip paaiškėjo, anksčiau buvo paguldytas į ligoninę po narkotikų perdozavimo, kartą ištiktas komos.

Černychas nusirito į duobę, gėrė daug alkoholio, prarado vaidmenis, ginčijosi su kelių teatrų vadovais vienu metu.

Galų gale jis išvyko į gimtąjį kaimą aplankyti savo motinos Altajaus krašte. Anot Olesios, Aleksejus neseniai grįžo į Maskvą, kur vyko Rusijos liaudies artistės „Et Cetera“ aktorės Tatjanos Vladimirovos laidotuvės. Sostinėje, kaip pats sakė, turėjo kažkokį projektą.

 

Keli „VČK-OGPU“ šaltiniai pranešė, kad Maskvoje Černychas atnaujino ryšį su Krasovskiu. Lemtingą dieną Černychas buvo propagandisto kompanijoje.

Toliau – įdomiausia dalis. Černycho mirties liudijime nurodyta, kad jis mirė Staraja Basmanaja gatvėje. Ten gyveno Krasovskis. Vienas iš Černycho draugų taip pat sako, kad jie buvo kartu šiuo adresu.

Tačiau policijos dokumentai rodo, kad aktoriaus kūnas buvo rastas praėjusį šeštadienį, gruodžio 23 d., apie 5 val., Jevgenijaus Kuratovo bute Malajos Botaničeskajos gatvėje.

Tą pačią informaciją, tariamai nurodant Kuratovo parodymus, pateikė daugelis su saugumo pajėgomis susijusių „Telegram“ kanalų. Tačiau pats Kuratovas interviu Gazeta.ru neigė, kad kūnas buvo rastas jo bute, o „Telegram“ kanalų informaciją pavadino netikra ir melu.

 

Jis sakė, kad niekada nepažinojo Černycho. Labai tikėtina, kad specialiosios tarnybos bandė padaryti viską, kad paslėptų Černycho mirties vietą.

Nepaisant pranešimų, kad Černychas mirė nuo širdies smūgio, Aleksejaus artimiesiems buvo pasakyta, kad mirties priežastis paaiškės tik atlikus visus tyrimus, ir jie visais įmanomais būdais vengė detalizuoti situaciją. Artimųjų net prie kūno neprileido prieiti.

„VČK-OGPU“ šaltinis tikina, kad Krasovskio ir Černycho ekspertizių rezultatai tariamai buvo perduoti tyrimams į FSB 2-ąjį tyrimų institutą, karinį dalinį 34435.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(6)
(5)

Komentarai ()