Penkmetį trunkanti „iPhone“ manija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gnostic 2012-07-02 10:59
GTRooTube 2012-07-02 11:29
Reiks ir man androidą nusipikrti.
Creatium 2012-07-02 12:42
Nesutikčiau su paskutiniu sakiniu, kad iPhone tampa kultūros dalimi. Ne iPhone tam kultūros dalimi, o išmanieji telefonai. Žinoma, iPhone dalis mūsų kultūroje žymiai didesnė, negu kitų telefonų, tačiau ne tik jis tą įtaką daro Bet viena tikrai aišku ir neginčijama: iPhone davė svarbią pradžią visai išmaniųjų telefonų kultūrai ir jų įtakai žmonėms.
Thorn 2012-07-02 12:58
Akivaizdu, kad autorius apie "iPhone manija" raso is asmenines patirties.
Arwis 2012-07-02 13:31
Yra iPhone'ai ir yra smartphonai. Manau todel autorius turejo omenyje kad iPhonas tampa kulturos dalimi. Galit nekesti Apple kiek tik norit, bet pirmasis sakinys is dalies teisingas.
Creatium 2012-07-02 14:20
O kas sakė, kad aš nekenčiu Apple? Ir kodėl iPhone nėra išmanusis telefonas?
Shinigami 2012-07-02 15:56
Turbūt todėl, kad ir iPhone fanai žino, kad tai bukas telefonas Dar reikia pridurti, kad visiems neišmanantiems visi telefonai kurie neturi klaviatūros yra iPhone, net jei tai ir Samsung Galaxy Ir tokių žmonių pažįstų ir jie mano Galaxy vadina iPhonu.
trapecijus 2012-07-02 16:18
Na jei naudojame statistiką, tai naudokim iki galo. Koks procentas HTC ar Samsung telefonų naudotojų jaučia depresiją negalėdami pasitikrinti savo Facebook profilio? Kokios amžiaus grupės aptariamos? Du metus naudojau iPhone ir be Facebook išgyvendavau savaitėmis, pasitikrindavau kai iš nuobodulio nebebūdavo ką veikt. Dabar jau kokį mėnesį naudoju Samsung smartfoną ir gal porą kartu lindau pažiūrėt kas ant Facebook naujo. Įpročiai nei kiek nepasikeitė. Kažkodėl tik labai patogi tyrimo dalis įmesta, kaip rimta ir neginčyjama statistika. Žodžiu straipsnį vertinu kaip labai paviršutinišką.
g3n1us 2012-07-02 16:56
Turiu Android. Pradžioje buvau labai patenkintas, bet tapau labai nepatenkintas po ilgesnio naudojimosi laikotarpio. Nusiperki Android smartfoną ir esi paliktas likimo valiai - visiems nusispjaut ant tavęs, todėl pirksiu iPhone, nes Apple niekad nenusispjovė ant savo vartotojų, o priešingai gerbė ir gerbia ne tik būsimus, naujus, bet ir senus vartotojus. Įsijunkite WWDC konferenciją apple.com puslapyje. Pačioje pradžioje Siri balsas šmaikštauja apie konkurentus, gaila, bet tai visiška tiesa, kad ir kokia apmaudi bebūtų.
Fikcija 2012-07-02 18:09
g3n1us jei nemoki naudotis kitom mobiliu OS cia jau tavo bedos (vienas modelis,viena parduotuve softo) kur as jau girdejau panasu suki ...
Sigitas.lk 2012-07-02 19:44
Idomu suzinoti ir kaip gi tave paliko likimo valiai?
deivec 2012-07-02 21:51
Jo atliktas tyrimas parodė, kad 30 proc. šio išmaniojo vartotojų, negalėdami pasitikrinti „Facebook” profilio, jaučia depresiją. tas pats ir su iPhone...ir ner ka cia gincytis... daug mamyciu r teveliu perka...vaikams vietoje triratuko
g3n1us 2012-07-02 22:09
Neatnaujinama OS. Jei nori naudotis naujausiai sukurtomis galimybėmis, tai turi keisti telefoną vos ne kas metus. Man pigiau išeina nusipirkti vieną iPhone keliems metams, nei keitinėti Android telefonus vos ne kas metus. Negaliu pirkti muzikos, filmų, programėlių. Neįmanoma naudotis kai kuriomis programėlėmis, kaip Chrome browseris. Paradoksas, nes su senesniu iPhone už mano Androidinį telefoną gali įsidiegti Chrome browserį. Naujausiai išleidžiamos oficialios google programėlės pasiekiamos tik porai valstybių, tai trunka ilgiau nei kelis mėnesius. Berods gavau tik vienintelį OS atnaujinimą, kurio laukiau visą "amžinybę", o po atnaujinimo už mėnesio išleido kitą atnaujinimą. Pasityčiojimas. Aš net nekalbu apie kitus pasityčiojimus, kaip per silpnos geležies naudojimas. Kai atsidžiaugi pačiu androidu ir tenka telefoną naudoti iš rutinos, tai neretai lieki suerzintas dėl "smulkių?" nesklandumų, kaip strigimai, persikrovimai ir panašiai.
Creatium 2012-07-02 22:17
Tai čia jau žmonių pasaulio suvokimo lygis mažas. Ne iPhone ar kiti telefonai čia kalti. Beje, o viena iš priežasčių, kodėl tavo pažįstami visus telefonus be klaviatūros vadina iPhone, yra ta, kad tai buvo pirmasis telefonas, kuris buvo be fizinės klaviatūros (na, bent jau plačiai visuomenei pristatytas ir kuriam nereikėjo jokių stebuklingų lazdelių), kuris turėjo programėles. Kitaip tariant - tai išmaniųjų telefonų tėvas, pradininkas.
Shinigami 2012-07-02 22:30
Naudojant tokia logika - visi bevieliai telefonai turėtu būti vadinami taip kaip buvo vadinamas pirmasis bevielis telefonas Juk jis visu belaidžių telefonų tėvas. O šiaip, tai čia norėjau pasakyti, kad nereikia aklai pasitikėti statistiką. Nes žmogus gali turėti Samsunga, o ji vadinti iPhon'u. Tai apklausoje ir rašys kad naudojasi iPhon'u.
arvis911 2012-07-02 22:40
Va čia, tai tu stipriai klysti. Jau geriau būtai nerašęs šio komentaro.
g3n1us 2012-07-02 23:05
Nieko jis neklysta. Tiesiog iPhonas sukėlė didelę susidomėjimo bangą. Daug žmonių prisipirko iPhone ir jų nevadino išmaniaisiais, o tiesiog iPhone. Tada pradėjo ir kiti gaminti smartfonus, bet jų gi nepavadinsi iPhone, tai skelbė, kaip išmaniuosius telefonus, o "išmanieji telefonai" egzistuoja jau nuo labai seno (windos ce, windows mobile), be to android iš pradžių tikrai nesukėlė tokio susidomėjimo, kaip iPhone. Paprasčiausiai visi žinojo iPhone, jis yra su liečiamu ekranu, be jokių lazdelių, todėl pamatę telefoną su tokiu ekranu rėkauja, kad tai iPhone ir tai visiškai natūralu, kai atsižvelgi į vystymosi istoriją. Tas pats ir su iPad, yra žmonių kurie planšetinius kompiuterius vadina ipad, nes jie tokio žodžio kaip planšetinis kompiuteris net nežinojo, o iPad taip garsiai nuskambėjo, kad kai kurie nusprendė, kad iPad yra bendrinis žodis. Juk ne visi viskuom domisi, o su tokiais staigiais populiarėjimais kai kuriems žmonėms ir tampa prekės pavadinimas bendriniu žodžiu, nes nelabai žino kaip kitaip tos rūšies daiktus pavadinti.
Creatium 2012-07-04 14:48
Ne, tu klysti. Katras iš mūsų teisus dabar? Mano tiesa (kad tu klysti) viršesnė už tavo tiesą (kad aš klystu)? Viena iš sąlygų siekiant gerai išreklamuoti produktą ar paslaugą, tai yra naujos kategorijos sukūrimas. Apple su iPhone būtent taip ir padarė. Tokios kategorijos, kaip išmanieji telefonai anksčiau nebuvo (visokie vienetiniai pabandymai, nesulaukę jokio susidomėjimo nesiskaito). Visai kaip Tele2 sukūrė naują kategoriją Lietuvoje "pigus ryšio operatorius", taip ir iPhone. Juk dabar paklausęs kokio žmogaus koks yra pigus ryšio operatorius, jis atsakys, kad tai Tele2 (telefonų atveju paklausus kas yra išmanusis - bus atsakyta iPhone). Nors realiai yra ir visokios Tele Maximos ir kt. (telefonų pasaulyje kiti išmanieji telefonai).
negedas 2012-09-15 00:43
Neinpirkau nei iPhuono, anei iPedo, palukesu kol islais iMeta. http://itech-hub.blogspot.com/2011/11/a ... phone.html Gaila, kad uons nespeij unt jajo pagulat.