Kaip atrodo gera interneto svetainė?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

solid 2012-08-13 17:18
deja technologijos.lt su kruva reklamu, slykstoka zydra spalva ir visisku ignoravimu mobiliems irenginiams visiskai priestarauja patarimams.
vvv2 2012-08-13 17:40
1. Žydra spalva apklausose yra pateikta kaip mylimiausia apie 30% lietuvos piliečių. 2. Mobilieji įrenginiai taip sparčiai tobulėja, kad jau šiandien gerai rodo standartines svetaines. 3. Rašyti lietuviškai ne lietuviškais rašmenimis? "solid", ar čia solidu (lietuviškai->kieta)?
forestbird 2012-08-13 18:04
Dėl reklamų sutinku, gera prisiminti ankstesnius technologijos.lt laikus o dbr..., na iš kažko gyventi reikia
Anonymous 2012-08-13 18:42
Technologijos.lt - gera svetainė, netgi žinių portalas. Ko gero, vienintelis Lietuvoje su nuorodomis! (Ne visada, gaila) O blogų svetainių, kurios atrodo labai gražiai - pilnas lietinternetas. Štai tradicinis įmonės tinklapis: gera išvaizda, visada mygtukas „apie mus“, yra pulkas straipsnių „mūsų gaminys geresnis todėl, kad geresnis, nes tai sako testai, skirti įrodyti, kad mūsų gaminys geresnis“. Bet čia ne bėda! Katastrofa lietuviškų įmonių tinklapiuose - nėra kainų! Parduoda, bet nesako už kiek! Tai kam tą tinklapį kūrė? Arba: „dėl kainos skambinti...“ - dar net nežinau ar pirksiu, bet jau tos prekės man kainuoja! Juk nė viena iš tų įmonių neužsakė 800 numerio Kai kur nerašo, kaip supakuotos prekės, kitur sunku adresą rasti... Štai kur pravalas Štai jums pavyzdys gero tinklapio: http://www.teriva.lt/Default.aspx?tabid=4466 Atrodo negražiai, sutinku. Na ir kas? Užtat yra visa reikalinga informacija, yra kainos, yra brėžiniai kaip naudoti, kur naudoti ir kaip skaičiuoti. Yra techniniai parametrai, yra viskas, kas reikalinga. Beje, kas kartą įsitikinu, jei įmonė nerašo kainų - neverta vargti skambinant, bus brangiau, nei kitur
bahuriux 2012-08-13 21:42
Jo netgi buvau susigundes i ju produkcija, bet vistik gerai perskaiciavus visus uz ir pries, kaina, laiko ir darbo sanaudos nebuvo ju naudai. Jie naglai meluoja perdengimo plokstes yra pigiau suskaiciavus viska. Zinoma yra vietu kur ju perdengimas nepakeiciamas, tai senu pastatu renovavimas, kai perdengima gali sukisti per langus. Svetaine nebloga ir gerai pateikta info tik kiek neteisinga ir nerodo normaliai per opera.
Anonymous 2012-08-13 22:06
Man teko pirkti, taigi tas jų tinklapis jiems atnešė kelis tūkstančius jiems Aišku, kad įmonė savo tinklapyje meluoja, aišku, kad visi giria savo prekę, visiškai įprasta, kad koks nors lietuviškas tinklapis blogai matosi per operą ar per firefoksą, ar dar kas nors neveikia... Mes įpratę Bet - yra kainos ir išmatavimai Kas, kad negražiai įpakuota O va su pramogų tinklapiais - ten aišku, kad spalvos turi reikšmę. Aš ten neleisiu pinigų, nepirksiu jokių prekių ir jei nepatiks spalva - išjungsiu. Nes nieko neprarasiu ir nieko neįgysiu
Vytax 2012-08-13 22:36
Didžiausias lietuviškas fail yra šis puslapis: http://www.mokivezi.lt Puslapis per brangią reklamą televizijose reklamuojamas kasdien. Iš reklamos netgi galima pagalvoti, kad ten internetinė parduotuvė. O užėjus ką matome? Matome kažkokį beviltišką ir visiškai nenaudingą puslapį. Didžiausia nesąmonė tai prekių katalogas, kuris turi daugybę kategorijų ir absoliutų nulį prekių.
Anonymous 2012-08-13 22:43
O taip! Šitas geras! makveža subūrė nemenką tinklapį: jei paspaudi prekių kataloge „šiltinimo medžiagos“, tai ekrane pamatai juodai parašytą sakinį: „šiltinimo medžiagos“ Betgi jų konkurentai - tokie pat... Bikuva prekių kataloge deda gamintojų brandus, senukai kainų irgi nerašo (nepainiokit su e-senukais), ermitažui irgi gerai be kainų... Visas statybinių prekių internetas Lietuvoje - fail Bet makveža - labiausiai
blizzard 2012-08-13 23:16
http://www.varikliodiagnostika.lt/ pvz viskas apie nieką, paspauskit bet kurią jum aktualią vietą ir ten bus prirašyta gyvenimiškų nesąmonių, na pvz susiraskit ten kur parašyta kainos, na man tikrai būtų aktualu sužinoti nuo kiek iki kiek pas juos kainuoja diagnostika variklių, na tikrai būtų įdomu sužinoti kiek gali kainuoti turbinos remontas mano automobiliui, aš juk ne koks mechanikas kuris visą kainininką žino, pirmą kart gal tokią problemą gyvenime turiu, o jie negali pateikti nei to, vietoje kainų jie mane "pamoko" kad brangiasnė paslauga visuomet geresnė už pigesnę, o kadangi jie teikia brangesnias paslaugas, tai jie labai geri meistrai visas tinklapis atrodo kaip didelis "scamas". judam toliau lietuviško internetinio miško keliais. Delfis, ir dauguma žinių portalų. Manau reikia visiškai keisti formatą, nes atsidarius pirmą puslapį ir būna maždaug taip Tavo protas tiesiog paskęsta tame visame reklamų, žinių, liaupsių ir niekam tikusių straipsnių liūne, gal būtų galima kaip nors sugrupuot naujienas ir atlaisvint tą pirmą puslapį, nes jis tiesiog pergrūstas visokio šlamšto, nėra kur akių dėt.. Ir kas man nepatinka, kad technologijos lt irgi virsta tokiu portalu, gal įneškit kokių naujovių bent jau šia tema, juk technologijų portalas esat Tai va ir pilna tokių perliukų. Geriausi tinklapiai tie kurių dizainas minimalistinis ir kuriuose nėra per daug reklamų. Įmantrus dizainas greitai atsibosta, reklamos gadina viską.
Anonymous 2012-08-13 23:30
Pralinksminai Niekur dar nebuvau sutikęs nuorodos į tą puslapį, kuriam nuoroda yra Variklio diagnostai O reklamos stilius baisiai panašus į bonux Hmmm, nebėra minimalistinio dizaino tinklapių. Štai kur bėda! Laukiam, kol programuotojai sukurs ką nors veiksmingo. Pvz - programos blokuoti iššokančius langus, programos blokuoti reklamas, programos tinklapyje rodyti tik tekstą (iReader firefoksui, tarkim) Kas toliau? Gal naršyklė, kuri sugebėtų kiekvieną tinklapį vaizduoti taip, kaip nori naršytojas?
sub 2012-08-14 10:09
na dėl technologijos.lt tai šiek tiek persistengėt komentuodami. Pirmas vaizdas - titulinis puslapis, įvertinčiau tikrai neblogai. Gal trūksta kokio minimal dizainėlio, bet informacija pateikta aiškiai, grupėmis. Aiškus meniu viršuje su sub meniu, aukščiau atskiras meniu apie technologijos.lt svetaine, taip pat yra paieška. Puslapio centre naujausi straipniai - patinka jų rūšiavimas, aišku būtų didelis + jei leistų patiems rūšiuot naujienas. Kairėje vėlgi yra aiškios lentelės "Įdomus faktas", žemiau "aktyvios diskusijos" bei dešinėje "jūsų požiūris", žemiau facebook integracija. Tik puslapio apačioje man toks chaosas truputi. O už tą žydrą banerį su patarlėm duodu penkis, jas visada perskaitau. Vienas pastebėjimas, kas man nepatiko - tai kad išėjus iš titulinio puslapio - šiek tiek keičiasi išdėstymas ir priedai abejose pusėse. Gal todėl visada atėjęs čia paskaityti susikoncentruoju ties puslapio centre ęsančiom temom ir kitur nelabai lendu, nebent diskusijas.