Neprarykite: 6 ignoruotini sveikatos mitai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ežys 2013-08-28 11:58
Įdomus straipsnis. Tik paprastai padidėjus gliukozės koncentracijai kraujyje (pavalgius), sulėtėja hormono oreksino gamyba todėl žmogus kaip tik labiau apsnūdęs pasijaučia, taigi protinį darbą taip pat turėtų būt sunkiau atlikt. Kita vertus gal 9-11m. vaikams šiek tiek kitaip yra.
pozitronas 2013-08-28 13:03
Del vandens tai as jo gryno kazkaip netoleruoju , jai isgeriu papildomai bent litra per pora val. Kazkaip isburkstu apsunkstu. O va del kraujo grupiu dietu buciau linkes sutikti, nes du metus mano mase augoiki 101kg pries tai buvo 85kg. Kai atsisakiau kiaulienos, pieno ir bulku per tris men. jau nukrito iki 92kg. Daugiau nieko nekeiciau valgau kaip visada daug. O pabandyti nusprendziau nes draugas parekomendavo jis per metus kazkur pamete apie 15kg. O tinginys ir alininkas uzkietejas. Gal ir ne kiek vienam tai veikia juk kraujo grupiu porusiu yra labai daug, bet manau kad tinkamai sureguliavus maista turetu bent jau stabilizuotis situacija
immortallt 2013-08-28 13:29
Kraujo grupė nieko bendro neturi. Kiauliena - riebi mėsa. Bulkos - dažniausiai naudojami ne patys geriausi miltai, kuriuose nieko daugiau, nei tik tuščios kalorijos nėra. Pieno produktai, nors pienas ir gerai, bet jis skatina skysčių kaupimą. Kai meti svori ir skysčių ir nori sumažinti, tenka atsisakyti.
pozitronas 2013-08-28 13:44
Gal ir jus , tamsta, teisus, bet juk as kaloriju kiekio nesumazinau , valgau tiek pat iskyrus kai kuriuos produktus, lygiai kaip ir draugas, bet mase nebeauga ir netgi krenta. Vadinasi butent kai kurie produktai skatina mases prieaugi , aisku reiktu daryti isamesni tyrima, bet kitas draugas kuris negali gyventi be kiaulienos ir pieno, jo mase neauga o kraujo grupe pirma ,jam tai tinka. Gal sutapimas gal genai o gal verta pabandyti juk nieko neprarasi .
immortallt 2013-08-28 14:24
Valgai mažiau kaloringą produktą, sveikesnes kalorijas ir svoris krenta. Ir taip, kai kurie produktai tikrai skatina svorio augimą, bet kraujo grupė čia ne prie ko. Bent jau kiek aš susidūręs. O kas dėl svorio kitimo, mano brolis ėsti gali viską iš eilės, kad ir po kilogramą šokolado kasdien, blogiausia, kas nutiks, tai priaugs porą kilogramų, kurie ištirps per savaitę, kai normaliai valgys daugmaž, tai yra sumažins saldumynų iki pusės plytelės šokolado per dieną. Man su tokiu valgymu per savaitę bus +2-3kg, kurių atsikratyti reikės mėnesio. taigi taip - genai. Dar kitas dalykas yra fizinis aktyvumas.
Heksogenas 2013-08-28 18:44
Reik pabūti ilgiau, tada tos raukšlės išsilygina. Čia taip gaunasi, kad oda netolygiai laidi vandeniui ir vienur įsigeria daugiau kitur mažiau, todėl raukšlėjasi, bet pabuvus pakankamai viskas išsilygina.
Nerkashis 2013-08-28 22:46
Puikus straipsnis. Bus kur nukreipti tuos užkietėjusius dietininkus, kurie marina vaikus košelėm ir šeria papildais. Mat, žurnalas moterims taip rašė
sielinas 2013-08-29 07:48
Valgykit viską kas tik patinka tik nepamirškit reguliariai pajudėti/pasportuoti ir būsit visiškai sveiki ir puikios nuotaikos.