Tikrosios širdies kraujagyslių ligų priežastys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2013-09-19 19:38
trumpai galioja ir greitai apkarsta ir jo visiškai negalima kaitinti. Taigi, šalto spaudimo rapsų aliejus ir geros kokybės alyvuogių tikriausiai yra geriausia, ką galime patiekti savo stalui, nesibaimindami pasekmių jei ne liemens apimtims, tai širdies arterijoms Straipsnyje minimame sojų aliejuje omega-6:omega-3 santykis toks dar dar iš bėdos – 7:1, o štai kukurūzų aliejuje – 46:1
Neo 2013-09-19 20:00
Nieko gera ir iš omega3 http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanit ... r_imbieras Sėmėnų aliejaus garbintoja Taunytė kaip tik ir krito, pakirsta insulto. Ir dar http://www.telegraph.co.uk/health/healt ... -risk.html
Hmz 2013-09-19 20:39
.
Neo 2013-09-19 23:39
http://raypeat.com/articles/articles/un ... oils.shtml http://raypeat.com/articles/articles/un ... fats.shtml o čia tikriausiai per daug raidžių?
immortallt 2013-09-20 01:21
su aliejumi yra taip - nereikia ir jo vartoti saujomis. Bet kuris tik šalto spaudimo, tamsaus stiklo butelyje. Jei šiek tiek kaitinti - rapsų aliejus. Jei nori daugiau kaitinti - geriausia ghee arba kitaip vadinamas lydytas sviestas - nes nedega. O šiaip viskas su saiku, bet kas, kas sveika, gali tapti nuodu, kaip ir bet kuris vaistas.
Hmz 2013-09-20 08:54
Matyt, kad nesupratai ką norėjau pasakyt. Mano pointas buvo, kad tu, norėdamas įrodyti savo teisumą, pasirenki abejotinas priemones - cituoji anoniminius straipsnius be nuorodų ir dargi tokiuose saituose, kuriuose daugmaž prasmingi tekstai eina pramaišiui su kliedesiais. Apie tavo minčių teisingumą ar klaidingumą nerašiau nieko. Ar suprantamai paaiškinau? Raidžių ne per daug?
PCP 2013-09-20 11:21
rapsų, saulėgrąžų ar bet kokie kiti aliejai - kadangi yra taikomi į visokias eko-super mamas, tai dažniausiai būna dar ir nerafinuoti, o tada degimo taškas išvis ties 150 svyruoja, good luck getting cancer. Žinant kad lietuvoje koks 95% aliejaus sunaudojima kepimui, tai šitą manau verta paminėti.
immortallt 2013-09-20 11:31
šiaip extra virgin alyvuogių aliejus neskirtas kepimui Čia tik lietuviai taip sugalvojo. Rapsų aliejaus - 240 laipsnių
Neo 2013-09-20 11:31
, būtų pateikta lietuviškai?
immortallt 2013-09-20 12:36
Kai šiais laikais bet koks idiotas, bet ką gali rašyti, o tu klausai, nes tai parašyta - ne pati protingiausia mintis. Kompetencijos klausimas aktualus visada.
Neo 2013-09-20 15:15
Pas mane pakankamai smegenų tuos teiginius patikrinti. Ir ant savęs ir ant kitų. Pažįstu ne vieną, kurio Autoimuninių ligų šaknys http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22109896 Susitvarkai žarnyną su AIP ( paleo autoimmune protocol) mityba- po keleto mėn. dingsta alia liga. Negydoma. Nes jos ir nereikėjo gydyti, tereikėjo nevalgyti civilizacinio maisto. Problema: sunkiausiai rasti tą, kuris iš tiesų nori būti sveikas. Visi idiotai nori sirgti ir būti gydomais.
immortallt 2013-09-20 15:37
Neo, pas tave yra daroma kritinė klaida - paimamas žmogus, kuris ryja visą šūda ir pradedi maitinti kraštutiniškai sveikai. O pradėjus gyventi tiesiog sveiką gyvenimo būdą nebūtų tas pats? Kitas dalykas, ilgalaikiu poveikio nėra. Dar toliau, kiekvienas atvejis turi būti analizuojamas. Pvz homeopatija man padėjo nuo astmos Ir lėtinėm ligom sergantiems rekomenduoju, bet negarantuoju rezultato. Dar buvau vaikas, tad man nebuvo skirtumo ar žirniukus čiulpt ar hormonus vartot, bet žirniukai padėjo geriau ir greitai atsisakiau hormoninių. Deja tai nėra faktas ir nepradedu skiesti apie panacėją, kuri gydo nuo visų ligų.
Neo 2013-09-20 16:23
O ką laikysim sveiku gyvenimo būdu?
immortallt 2013-09-20 16:40
ne 4 alaus ir keptos duonos vartojimu kiekvieną vakarą.
Hmz 2013-09-20 21:40
Šiek tiek įdomybių apie straipsnio autorių: Jei Neo taip tiki viskuo, ką randa internete, tegu patiki ir šiuo straipsniu.
Neo 2013-09-20 22:45
Hmz, o dar įdomiau apie tavo nurodyto straipsnio autorių Stephen Barrett'ą http://www.quackpotwatch.org/quackpots/ ... arrett.htm
rimasD 2013-09-20 23:58
Svarbiasia- nepersivalgyt. Internete pilna nuorodų, ką valgė senovės lietuviai. Viską, išskyrus gryną cukrų. Pagrinde ruginės, miežinės, kvietinės, avižinės kruopos, nes smulkių miltų beveik nebuvo, grybai, uogos, žvėriena , daržovės. Bet dabar niekas košių nenori. per daug išlepinti. Nors visi rekomenduoja.
immortallt 2013-09-21 12:56
rimasD, ne malimo stambumas, o filtravimas esmė. Šiais laikais visi miltai atsijoti - nelikę gemalų, kur visos naudingiausios medžiagos. O košių tikra tiesa, kad niekad nevalgo, o tai labai pigu, sotu ir sveika.
Neo 2013-09-21 13:02
Sakai, kruopos. Deja, grūdai yra pirmas dalykas, ko reikėtų atsisakyti. 1)Grūdai yra krakmolas, o krakmolas tai toks polisacharidas sudarytas iš daugybės gliukozės molekulių. Košiavalgiai gliukoze maitina patologinę mikroflorą žarnyne, dažnai jų organizmą tiesiog okupuoja išplitusi candida. Nuo to, kokios mikrobų padermės gyvena žarnyne, didžiąją dalimi (~75proc) priklauso imunitetas. 2)Grūdai- tai antimaistinės medžiagos, su kuriomis, deja, ne visų organizmai susidoroja. Nesusidorojimas reiškiasi daugybe įvairių alia ligų, kurios išnyksta, nustojus valgyti grūdus. http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanit ... _pralaidus žmonių liudijimai-dingsta alia neišgydomos ligos: reumatoidinis artritas