Keisčiausias visatos objektas (ir tai nėra juodoji bedugnė!)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2013-11-26 19:39
Kažkaip tingiu ieškot info ne lietuvių kalba, bet arba šitas straipsnis labai jau supaprastintai išverstas ir jame nebeliko informacijos (apart kad gali egzistuoti kažkas) arba jei ir originalas toks pats tai atrodo kažkoks iš piršto laužtų komentarų kratinys kur neaišku nei kuo remiantis daromos vienos ar kitos prielaidos nei iš viso kokio lygio čia teorija..
punktyras 2013-11-26 19:51
Ne tiek iš piršto laužtos, kiek supaprastintos, kad būtų daugmaž suprantami principai, veikimo būdai. Apžvalga čia, ne gilus analitinis straipsnis, kuris būtų aktualus ir įdomus nedidelei dalelei šio portalo lankytojų.
Nojus 2013-11-28 09:06
Ne už kalnų ta diena,kai bus aptiktas Dieviškasis generatorius ir tada visi pamatysime tikrąjį Visatos veidą. Daug teorijų teks taisyti,koreguoti,bet visa tai duos postūmi tikrovės link.Žmonės supras kas jie ir kokią misiją vykdo.Mokslininkai taps "DVASININKAIS" kad ir kaip paradoksaliai skambėtų.
SaMaras 2013-11-28 10:48
Kad mokslininkai jau dabar tapo "DVASININKAIS" Anksčiau dvasininkai/ šventikai/šamanai (geri/protingi ir nelbai) reguliuodavo gyvenimus.. ką kada sėti, kaip šeimą auklėti, ką galima valgyti o kas nuodėmė, dėstė kaip sukurtas pasaulis.. o su laiku viskas keičiasi.. Dabar tą reguliavimą daro mokslininkai (taipogi geri/protingi ir nelabai) ir duoda aiškina kad vaikų mušti nevalia, nes galima juo psichologiškai traumuoti, porina ką valgyti o po poros metų jau pasirodo kad to nebegalima daryti, aiškina kada eiti miegoti ir kaip sudaryta visata.. vienas prie vieno sakyčiau..
velyvukas 2013-11-29 00:40
Supaprastitas, bet idomus sakyciau, bent jau as apie kvarku zvaigzdes nebuvau girdejes nieko.. Bet gryztant prie temos: -karstos diskusijos cia vyksta del kosmologiniu teoriju, sviesos greicio, net big bang, bet tai tokia sausa teorija. Stai cia turim visa elementariuju daleliu zoosoda, ikalinta zvaigzdziu branduoliuose, ar joduosiose bedugnese ir niekam neidomu Cia gi materija, kuria , galimai "viena diena" visi pavirsim, kai uzges paskutines zvaigzdes ir visata taps salta ir tamsia vieta...