Tūkstančius lietuvių kamuojanti liga (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2015-02-02 13:48
Depresijos nebūtų, jei žmonės negyventų egoistiškai, nustotų konkuruoti, mokytusi valdyti save. Elgtųsi su kitais rūpestingai ir pagarbiai, stengtųsi juos suprasti. Bet jei rimtai neprispausi su nagu savo egoizmo, atmes tave labai greitai, išstovėt bus neįmanoma. Pradėti tai daryti bus labai sunku, jei kiti pradetų sekti paskui tokį gyvenimą, jiems būtų lengviau.
Bigby 2015-02-02 14:32
Na man tavo pareiskimas viena komiksa leido prisiminti: http://pbs.twimg.com/media/BUYwwHzIcAAMuQR.png
dawid90 2015-02-02 19:44
Kas čia per kliedesiai? Koks dar egoizmas? Ar bent kiek esi skaites litartūros šiuo reikalu(turiu omeny, kad ir wiki, o ne delfi ir panašius puslapius)? Matosi, jog visiškai nesi susipažines su esama problema, bet nesijaudink ne tu vienas neturi žalio supratimo apie ką kalbi, kiti dar idiotiškesnius patarimus dalina, pvz. "susiimk į rankas"......
Nerealiai 2015-02-02 22:35
Man tai panašu, kad tu pats kliedi su savo wikipedijom, ar bent susimąstai kokios depresijos šaknys yra? Manau Atk bandė pateikti vieną iš jų, o tokie kaip tu dar viena galima depresijos priežastis, visąžiniai, kuriems būtina parašyti, kokie visi idiotai. Gal geriau tu parašyk kaip pats esi susipažinęs, bus daugiau naudos.
dawid90 2015-02-03 05:34
Kadangi man yra diagnozuota sunki depresijos forma ir jau viena kartą teko pagulėti psichiatrinėje, tai taip, aš esu susipažines. Depresijos šaknys yra įvairios, tai gali būti traumos pasekmė, gali būti net nuo nlogos mitybos(nu gal nevisai, bet tai prisideda prie tos būsenos ir nemažai) ir tt., o gali būti visų šitų dalykų suma, o gali būti jog tiesiog asmens neurochemija yra kitokia, nei žmogaus nesergančiu šiuo prakeiksmu + genetinis faktorius. Taigi neaiškink man čia nebūtų dalykų visažini. Esu girdėjes visokiausių nesąmonių "tai tinginiai", "reikia tik susiimti ir praeis", bet apie egoizmą tai dar neteko girdėti, jei būtum perskaites bent wiki tai žinotum. Dėl mokykosi savę kontroliuoti, t.y. mokytis savo emocijas kontroliuoti, nuraminti savę stresinėse situacijose tai pilnai sutinku, tai tikrai padeda, bet egoizmas, sor, bet tai visiška nesąmonė.
Nerealiai 2015-02-03 07:46
Kalbu apie ne tokias sunkias depresijas kai psichuškėj tenka pabuvot, o apie tą, kurią žmonės patys sau susikuria.
dawid90 2015-02-03 07:49
Turi omeny tiesiog blogą nuotaiką, o žmogus yra įsitikines, kad serga?
Nerealiai 2015-02-03 18:04
Na jei ta nuotaika tęsiasi tarkim mėnesį kokį, ar ilgiau, tai kažkas tikrai negerai.