Filmas vakarui. Paslaptingos antžmogiškos galios: tik melas ar dar mokslo nepažinta tikrovė? (Video, LT)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lithrum 2015-03-08 17:18
http://lt.wikipedia.org/wiki/Schizofren ... sutrikimai
Abc 2015-03-08 20:20
Keista, kad kažkas į, berods, mokslinį puslapį pastoviai pumpuoja ezoterinių filmų rekomendacijas...
PupuDede 2015-03-09 12:43
Neseniai žemė buvo plokščia, ir kas pasakydavo priešingai buvo laikomi idiotais O gal čia kažkas panašaus??
Shinigami 2015-03-09 14:14
Keista, kad kažkas į, berods, mokslinį puslapį pastoviai komentuoja net ne perskaitęs straipsnio arba neperžiūrėjęs video. P.S. video nėra propaguojantis ezoterija, šis video yra demaskuojantis ezoterija.
vanduo4 2015-03-09 16:21
- Saviįtaiga yra galingas ginklas. Pvz.: Rubliniai taip įtikėję savo teorijų teisumu, kad sugeba pateikti tokias įvykių vertinimo versijas, kad net sunku jas paneigti. O dar jeigu jie gauna rublinį paskatinimą, tai ta įtaiga tampa tiesiog nepalaužiama; https://www.facebook.com/video.php?v=41 ... nref=story - Anksčiau žmonės kare pasitelkdavo meilę Dievui, dabar jie kariauja tiesiog dogmatizuodami savo požiūrį į aplinką. - Tokios įtaigos paslaptis - proponuoti tik tai, kas tave veikia pozityviai atmetant visa kita, t.y. susikoncentruoti ties kokia nors mintimi. Geriausia kai nėra jokių minčių - veikdamas impulsyviai (nesąmoningai) tu tiesiog atjungi visus kitus pojūčius. Aš tai paaiškinčiau tuo, kad smegenys neturi skausmo ir kitokių receptorių, tad susikoncentravęs žmogus skausmo ir nejaučia arba žmogui jaučiant baimę, kažkas išsiskiria kas slopina skausmą. Mokėdamas kontroliuoti šią būseną tu visiškai atsijungi; - O dėl "Či" jėgos siūlau atlikti paprastą eksperimentą. Stovėdami užsimerkite ir atsipalaiduokite. Tam padėtų lengva muzika. Po kiek laiko pajusite, kad jūsų kūnas svyruoja ratu. Kodėl? Paprasčiausiai atsipalaidavus organizmas praranda ryšio su aplinka pojūtį, todėl jis praranda pusiausvyrą. Ką kūnas vis dar jaučia - tai gravitaciją, tad per daug pasvirus kūnui, nesamoningai jis bando išlaikyti pusiausvyrą ir taip gaunasi sukimosi efektas. Jeigu tu tiesiog besąlygiškai atsiduodi "mokytojo" įtakai ir susikoncentruoji į norimą pajusti jėgą, organizmas apskritai praranda betkokį ryšį suplinka ir praradęs pusiausvyrą pargriūva. Tada reikia truputį laiko, kad vėl sugrįžtumį sąmoningą būseną, o tai atrodo kaip pabudimas iš miego. - Ar kadanors teko pabusti iš miego ir pajusti, kad visiškai nejaučiate vienos savo pusės? Truputį užtrunka kol nugulėta pusė vėl prisipildo kraujo ir atsigavus receptoriams tu vėl pradedi valdyti savo galūnes. Ir tikrai tai ne "Či" jėgos efektas.
bahuriux 2015-03-09 16:47
Gera doze skepticimo sarlatanams demaskuoti. Bet siaip, moku medituoti ir pasigydyti pvz skaudancias vietas vizualizuodamas gal but taip vadinama CI. Ne numalsinti skausma, bet greiciau nei savaime isgyti turiu galvoj. Nors as nezinau kas tai yra, greiciausiai saviitaiga ir nei jokia ne CI, bet svarbu kad veikia. Tik prisiversti ta padaryti, yra taip sunku, kad kartais tieisog geriau palaukiu kol isgysiu savaime, nes sitaip susikoncentruoti man yra nepakeliama kancia.
m4nkind 2015-03-09 18:41
zmones nuo senoves zinojo kad zeme apvali
vanduo4 2015-03-09 20:38
- Nežinojo. Senovėje oficialin uomonė buvo, kad žemė plokščia, ją laikė trys drambliai, kurie stovėjo ant didelio vėžlio, plaukiančio didele jūra. Netgi krikščionybės laikais už kitokį požiūrį rizikavai būti sudegintas ant laužo. - Beje, žinojo ir spėjo, nes nebuvo įrodymų - tai du skirtingi dalykai.
Abc 2015-03-09 22:18
Tuomet atsiprasau, reiskia ne taip supratau tik permetes akim, kita kart busiu akylesnis p.s. komentuoju nepastoviai