Bendrajai reliatyvumo teorijai – 100: nebaigtas Einšteino šedevras

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nojus 2015-10-12 11:24
BRT jau galima laidoti.Einšteinas jau gali pradėti verstis karste. Gravitacija yra SPIRALINIO tipo bangos.Visos išleistos babkės vėl nuplaukė "šuniui po uodega". Na,bet dar turėsime palaukti,kol mokslininkai patvirtins Nojaus paskelbtą postulatą.
SaMaras 2015-10-12 12:07
Vėl dėmesio trūkumas? Ne mokslininkų reikalas tikrinti tavo kliedesius, tu turi pats įrodyti savo kliedesių pranašumą prieš dabar egzistuojančias teorijas, kitu atveju tai tik lunatiko kliedesiai prieš mėnulio fazių kaitą..
Nojus 2015-10-12 12:19
Mano darbas -teikti postulatus.Pasidalinti genialiomis įžvalgomis.Mokslininkų darbas-patikrinti ar Nojus neblefuoja.Juk už tai niekadėjai gauna babkes iš mokesčių mokėtojų kišenės?Ar aš klystu?Atsakykite,mielas drauge,SaMarai.
punktyras 2015-10-12 12:38
Kokia nauda iš niekuo neparemtų postulatų? Geriau ką nors praktiško teik. Kad būtų galima tikrinti, reikia pateikti ne vien postulatus. Kokia nauja išvada gaunama, priimant, kad gravitacija yra spiralinės bangos, o ne skersinės ar išilginės? Kokia to reikšmė? Ar tai panaikina gravitonų egzistavimo būtinybę? Kaip toks teiginys turėtų būti tikrinamas? Ką spiralinių bangų modelis numato, ko negali numatyti dabartiniai modeliai?
tvset 2015-10-12 13:16
Ir, kaip jaustis "chebrai" kuri prieš tuos pačius 100 metų (gal čiut daugiau) teigė, kad fizika, kaip ir užbaigtas iki galo mokslas... Perskaičius straipsnį kyla juokas, kai pamatai su kokiom problemom susiduria nūdienos "chebra" : D
Nojus 2015-10-12 19:35
Elementaru,Punktyre. Jeigu priimame duomėn ,kad gravitacinės bangos spiralinio tipo,tai ,vadinasi,būtina pirmiausia sukonstruoti spiralinių bangų imtuvą. O ne kaip dabar -"xrabliami po vodie".
punktyras 2015-10-12 20:53
duomėn → domėn O kas, jei bangos elipsinės? Toroidinės? Kvadratinės? Ar kiekvienai galvon kniostelėjusiai bangų formai irgi imtuvus kurti? Dar neatsakei į kitus du klausimus: Ar tai (primenu, – spiralinės bangos) panaikina gravitonų egzistavimo būtinybę? Kaip toks teiginys turėtų būti tikrinamas? Ką spiralinių bangų modelis numato, ko negali numatyti dabartiniai modeliai?
Nojus 2015-10-12 21:57
Punktyre,kaip Tamsta manote,kodėl sriuba valgoma šaukštais,o ne šakutėmis? Taigi,taigi. Išveskime paralėles. Gravitoną "pasemti" galima tik "šaukštu",nors bandyti galima ir "šakute".
punktyras 2015-10-12 22:06
Lygai tą patį argumentą galiu pritaikyti tamstai – tiek metų sriubą valgėme šaukštais, atėjo Nojus, sako, „valgykite sriubą šakutėmis!“ Taigi, taigi. Primenu dar neatsakytus du klausimus: Ar tai (primenu, – spiralinės bangos) panaikina gravitonų egzistavimo būtinybę? Kaip toks teiginys turėtų būti tikrinamas? Ką spiralinių bangų modelis numato, ko negali numatyti dabartiniai modeliai?
Nojus 2015-10-12 22:36
Punktyrui. Turiu pastebėti,kad esate labai įkyrus. Tenka atsakinėti,nors to visai nenoriu. Dėl tų prakeiktų gravitonų,apie ,kuriuos visi daug kalba ,bet nelabai ką "nuraukia".Atsakau,kad jie gyvuoja nepriklausomai nuo to ar mes juos matuojame ,ar nematuojame.Keista,bet gravitonai yra išrikiuoti eilutėmis ,tarsi kareiviai,o tos eilutės dar ir susuktos į erdvinę spiralę,panašią į DNR ,tik kitokių matmenų.Štai Jums ir atsakymas kodėl matavimams būtina pasirinkti reikiamo diapazono spiralines bangas. Aišku,galima manęs ir neklausyti,bandant šį delikatų reikalą spręsti pagal savo supratimą.
punktyras 2015-10-12 23:26
Detalizuoju – kokį reiškinį, kurio dabartinis mokslas negali paaiškinti, spiralinių bangų modelis paaiškina? Nepamirškime, kad jis taip pat sėkmingai turi paaiškinti ir visus kitus reiškinius, kuriuos dabar paaiškina BRT. Kai atsakysite į šį klausimą, galėsime panagrinėti šauniuosius kareivėlius gravitonus, jų kelio panašumą į DNR spiralę (čia drąsus teiginys, nes DNR spiralė yra dviguba, tamstos vietoje apsistočiau ties panašumu į viengubą RNR spiralę) ir netiesiaeigio judėjimo implikacijas sąveikos sklidimo greičiui artėjant prie c.
SaMaras 2015-10-13 08:14
Punktyre, gal nebemaitink jo..
punktyras 2015-10-13 09:23
Nemaitinu, tiesiog stengiuosi parodyti, – visų pirma pačiam Nojui, – jo mentalinės trydos impllikacijas.
SaMaras 2015-10-13 09:33
parodyti ir įrodyti galima tik žmogui kuris nori diskutuoti. Ten tikrai ne toks individas. Nes jo reikalas yra sugalvoti idee fixe o tada jau žydomasonai su savo sąmokslais kalti kad neįrodo kad galimai jis teisus. O jam pačiam nė trupučio tai nerūpi, nes jis ten savo spirituotoj paralelinėj visatoj gyvena su savo fizika ir jam yra visiškai dzin..
dawid90 2015-10-13 09:58
..... tu tikrai toks naivus, ar tiesiog smaginiesi?
punktyras 2015-10-13 10:06
Palaikau formą
Aidas 2015-10-13 11:11
Nojus teisus. Gravitacija yra spiralines bangos. https://www.youtube.com/watch?v=_mxdwl0mUy0
Nojus 2015-10-13 11:13
Ir vėl PUNKTYRUI. Kadangi kitų pasisakymai neverti dėmesio. Koks ten klausimas buvo? A...berods, ką numato spiralinis modelis ,ko negali numatyti dabartiniai modeliai? Ar teip? Klausimas ,aišku,įdomus. Spiralinis modelis numato,kad Visata yra kitokia,nei aprašyta BRT(einštenizmas).Dabartinės mokslo galvos žiūri į dangų ir nesupranta ką mato.Galvoja,kad mato "BIG BANGO" atspindžius.Nė velnio taip nėra.Visa mokslininkų banda pakliuvo į "VOVERĖS RATĄ".Ir kokių tik nesamonių neprisigalvoja vargšeliai,kad tik paaiškintų ką mato jų akys.Tarkime buvo tas jų BB.Na ir kas?Jeigu pripažintume ,kad jis buvo,tai jo įvykių horizontas seniai jau nudardėjęs būtų velniai žino kur.Bet kur tu žmogau jiems išaiškinsi-visi protingi žiūri į dangų ir mato BB gimdymą. Taigi,brangieji,baikite žiūrėti į dangų su savo netobulomis akimis,kurios naudojasi elektromagnetinėmis bangomis. Laikas būtų pradėti kurti prietaisus ,naudojančius spiralinio tipo bangas įvairuose diapazonuose.Va,tada ir išvysite tas visatos formas,kurių žmonija dar niekada nematė.Pamatysite gravitacinius laukus,o tada ateis eilė suprasti ir gravitoną. Taip,kad nestatykite vežimo prieš arklį... Nors ką aš galiu padaryti-jis jau pakinkytas taip.
SaMaras 2015-10-13 11:59
Kaip turėtų skirtis prietaisai ieškantys spiralinių gravitacijos bangų nuo dabartinių bandančių aptikti skersines/išilgines?
Nojus 2015-10-13 12:35
Na,shtai.Kol ash pliurpiau,kazkas net modeliuka puiku sukonstravo... Pasirodo yra ir protingu tyreju musu Zemeje.