Energingo olando receptas, kaip pakeisti pasaulį: mikro-daržovių revoliucija su atsinaujinančia energetika ir LED apšvietimu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enzim 2016-03-01 19:31
Kas nors ragavot pipirnės?. Skonis kaip garstyčių. Aš jų pasisėjęs , kad galėčiau garstyčias su konservantais pakeist mėsiniuose patiekaluose, bet tikrai nežinojau, kad jos tokios naudingos.
Tukis 2016-03-02 08:28
Idomu ar geoterminis sildymas jo atveju nebutu praktiskesnis ir pigesnis. Visas dabartinis mechanizmas is pirmo zvilgsnio atrodo neefektyviai.
Xdmin 2016-03-05 21:39
kaip supratau jis ir naudoja geotermini sildyma, tik saules/vejo energija aprupina elektra siurblius. Tik idomu ar taip ir atrodo viskas kaip nuotraukoje, ar kitaip, nes nelabai suprantu kam tokios aukstos lubos? Daug sildyti oro, ir lempu sviesa daug silpnesne.
Hmz 2016-03-06 00:26
Pipirnės labiausiai naudingos tuo, kad lengvai auga ir beveik nieko nebijo, plius atstoja ridikėlius anksti pavasarį Kiek metų auginam atvirame grunte - nesu nėsyk matęs, kad jas būtų užpuolę spragės (tos kur ridikėlių lapus sušaudo) ar kokios lervos. Minusai - labai greitai perauga, o nuskintos iškart nuvysta. Kažkokių ten gydomųjų savybių nesitikėčiau iš jų - papildomas vitaminų šaltinis ir tiek.