Kinijos turgelio stebuklai: tradicinė išpardavimo akcija „Back to School“ siūlys prekes už 1 JAV dolerį  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių pasiūla dažnai viršija visus lūkesčius, tačiau jose visuomet galima rasti ir kitų pačių įvairiausių smulkmenų ar netgi santykinai brangių, bet rinkoje vis didesnę paklausą turinčių gaminių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasižvalgėme, kokių įdomybių galima surasti tradicinėje „Back to School“ akcijoje – bene stambiausiu visame pasaulyje vykstančiu išpardavimu vasaros pabaigoje. Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ „Back to School“ akcijai skirtas atskiras puslapis ir jame aptikome tokias įdomybes, kaip kad pavyzdžiui, 3D spausdintuvas „A8 Desktop“ - šiuo metu jis parduodamas už 160 JAV dolerių, o geru funkcionalumu pasižymintį baterijų įkroviklį „SKYRIC MC3000“ dabar galima įsigyti vos už 90 JAV dolerių. Ypač geras kainas galima gauti nurodžius kupono kodą BTS10OFF.

Šioje elektroninėje parduotuvėje vykdomas išpardavimas ypatingas tampa dar ir dėl to, kad patys akyliausi ir aktyviausi puslapio lankytojai tam tikrą produkciją galės įsigyti vos už 1 JAV dolerį. Žinoma, šių daiktų kiekis bus labai ribotas, o galimybe juos įsigyti už neįtikėtinai mažą kainą bus galima pasinaudoti tik labai trumpą laikotarpį. Deja, bet „Gearbest“ kol kas neatskleidžia kokia produkcija bus platinama šio išpardavimo metu. Vis dėlto, iš šiuo metu elektroninės parduotuvės puslapyje pateiktos informacijos galima numatyti, kad pirmasis produktas platinamas už 1 JAV dolerį bus išmanusis telefonas „Elephone P9000“.

Įdomiausia yra tai, kad tuo „Back to School“ pasiūlymai nesibaigia. Šios akcijos metu su didelėmis nuolaidomis taip pat galima įsigyti ir daugybę kitų daiktų, pradedant tinklo maršrutizatoriumi, atminties kortele ar dronu ir baigiant išmaniuoju vakuuminiu dulkių siurbliu, endoskopu, slankmačiu bei kūno treniruokliu.

Ir galiausiai taip pat privalu paminėti patį paskutinį prekių skyrelį. Pastarajame už patrauklią kainą šiuo metu yra parduodamos pačios įvairiausios paskirties smulkmenos. Kitaip sakant, šiame skyrelyje galima rasti įvairaus tipo adapterių ir perėjimų, kabelių, išmaniųjų telefonų ekrano apsauginių plėvelių, USB atmintinių ar tiesiog pačių įvairiausių LED apšvietimo sprendimų.

Kiekvienas susidomėjęs šiais pasiūlymais turėtų suskubti įsigyti patikusias prekes, kadangi jų likučiai sandėliuose sparčiai senka. Labai tikėtina, jog daugumos šiuo metu platinamos produkcijos papildymo greičiausiai taip pat nesulauksime, nes elektroninės parduotuvės jau pradėjo ruoštis rudens sezonui, todėl prieš jam prasidedant tiesiog už savikainą nori išparduoti visas senas užsilikusias prekes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: