Trivamzdis pistoletas, kurio apkaboje trys fosfato kulkos: štai kaip kava suteikia žvalumo ir kodėl galiausiai tai baigiasi chronišku nuovargiu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

slawcka 2016-10-22 20:48
Vat ir aš tik nesenei tapau priklausomu nuo kavos , prieš tai negerdavau beveik. Bet gal ir gerai, kad vargina, lengviau naktį užmiegu, bo nemiga vis kažkokia būdavo.. Bet tikrai matau, kad jei kavos dieną nepageriu, kažkoks pavarges jaučiuos. Kai kavos negėrdavau, taip nebūdavo.
batusia 2016-10-23 08:59
Kad straipsnis būtų pilnesnis, galėjo paminėti, kad kurį laiką kavos nebegeriant (kitaip sakanat negaunant didesnių kofeino kiekių), tie papildomi adenozino receptoriai nunyksta. Nes dabar, perskačius straipsnį atrodo taip, jog ilgiau geriant kavą susigadini sau sveikatą - tampi stipriau, greičiau jaučiantys nuovargį.
VaidasStiga 2016-10-24 09:18
Kad prie kavos priprantama - faktas. Kasdien geriant tos pačios rūšies kavą jos reikia vis daugiau, be to vis sunkiau susikaupti. Šią problemą išsprendžiau labai paprastai. Parduotuvėse yra minimum 20 skirtingų vienkartinių tirpių kavų rūšių. Kasdien naudokite skirtingas kavos rūšis ir visada užteks energijos:) Receptas man puikiai veikia jau keletas metų.
HardAxe 2016-10-24 11:40
nėra jokių kofeino turinčių produktų pardavimo draudimų - energetiniai gėrimai jau draudžiami asmenims iki 18m?