Mokykloje vadintas neišmanėliu ir besmegeniu, o suaugęs visam laikui pakeitė pasaulį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

- 2017-01-01 00:28
Kiekviena silkė yra žuvis, bet ne kiekviena žuvis yra silkė. Nesimokiusių turtuolių, išradėjų, genijų pavyzdį naudoja milijonai dundukų kuriems yra įžeidimas knygos atsivertimas. Kad mokykloje būsi durnius, tai dar nereiškia, kad pakeisi pasaulį.
M134 2017-01-01 01:20
Labiau verslininkas nei išradėjas. Amerikietiška svajonė - teisiškai būk teisus ir praturtėk.
Luftwaffle 2017-01-01 02:40
O taip, susipazinkite: Tomas Edisonas- Puikus pavyzdys kaip py*dindamas is kitu, gali tapti legenda.
kiesza 2017-01-01 11:52
Rusijoj analogiška situacija su kalašnikovu, o ir žvelgiant plačiau kone visi genialūs išradimai padaryti žvelgiant į konkurentą, tiek garo variklis, tiek raketa nešėja, tiek reaktyviniai lėktuvai.. Kažkas visiškai naujo išrandama labai, labai retai retai. Tačiau tobulinti galimą, o ir reikia kiekvieną daigtą, taip pat ir žmogų
Shinigami 2017-01-01 12:59
Kad ir kokia savybę paimsime ji visada bus parabolės formos tik skirtingoje X ašies dalyje. Tarp genijų bus nevykėlių kurie nieko nesugebėjo pasiekti, bet dauguma bus kažko pasiekę, o dalis bus labai daug pasiekę. Tarp kvailių bus dalis nusiritusiu iki pačių žemiausių žemumu, didžioji dalis kažko pasieks, bet mažiau nei genijų parabolė ir labai ne didelė dalis gali daug pasiekti.
kukulis4 2017-01-02 07:40
Svarbu pamineti, kad labai svarbi ir politine santvarka, religijos vaidmuo bei apskritai, akademines aplinkos poziuri i konkretu individa. Viso to konjunkcija gali labai efektyviai nuslopint asmenybe, kuri kitikiom aplinkybem susikloscius, galbut butu tapusi ta, kuri sukurs, isras kazka naujo. Nereikia net ir geniju - mano tevas sovietu sajungos laikais buvo labai geras dvejetukininkas, nieko nemokantis, niekam netinkatis ir baiges mokslus labai sekmingai dirbo sargu koluky. Nes tai kas jam patiko - verslas, ss buvo vadinamas spekuliacija, ir uz tai buvo sodinama i kaleima. Zlugus ss jis emesi to, ka visada norejo daryti, ir sendien turi keliu milijonu euru verta nuosava versla.
T 2017-01-02 08:15
Ne tik dabar, bet ir anksčiau daug išradimų būvo tik patobulinama ir nieko smerktino tai nematau. Jei ne Edisonas ar kiti tokie patys žmonės, kaip jis, tai net dabar šviestumėmės žvakėmis ar žibaliniais šviestuvais, beje ir jie kieno nors tik patobulinti.