Ar dar „neužkniso“ kankintis biure 8 val. kiekvieną mielą dieną? Pasaulyje plinta kur kas malonesnė alternatyva - išbandykite!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kukulis4 2017-04-09 19:00
Jo, ne visiems ofisas - produktyviausia aplinka, bet uz ofiso ribu taip pat ne visi sugeba prisimint, kad visgi, darba padaryt reikia. Principe, sendienines darbo metodikos apima tiek darba namuose, tiek multilocations, etc... dirbant atskirai nuo daugumos, svarbiausia koordinacija su kitais darbuotojais, bei savarankiskumas. Tokiu atveju rezultatai daznai nustebina.
HardAxe 2020-07-01 21:56
gerą temą pakėlė kaip sekasi iš namų dirbt? ar dar neužkniso ir nenorit į ofisą?
FtBall 2020-07-02 09:33
Ofise smagiau, su mielu noru apsilankyčiau. Darbas kaip darbas, smulkmena - visai smagu prie to paties kavos aparato su kolegom pašnekėt. --- Kam neteko dirbt lanksčiu grafiku iš namų - galvoja, kad viskas idealu ir super. Bet realybė yra kitokia. Jei darbas nuo 8 iki 5 - grįžti namo ir ramu. Jei tas 8 valandas darbo susidelioji "kaip patinka" - suma gaunasi dar didesnė, nei 8 valandos. Visada maždaug pusę darbo laiko dirbdavau iš namų, tai per karantiną situacija pablogėjo, kai ir kiti taip pradėjo dirbt. Kadangi tuo metu prižiūrėjau kokius 5-6 žmones, tai prieš karantiną - 10 ryto krūva klausimų, ir 5-6 vakaro jau ramu būdavo. Prasidėjus karantinui - vienas 6 ryto parašo, kitas 2 nakties - viskas išsimėtė praktiškai per visą parą.
immortallt 2020-07-02 09:49
Karantino metu pakeičiau darbą, tai dabar nuotolinė darbo sutartis ir visada iš namų + važinėjimai pas klientus. Streso mažiau, gali ekstra įmaišyti veiklos lengviau, bet produktyvumas krito. Tiesa, streso mažiau. Dėl išsimėtymo per parą - čia gal labiau nuo srities priklauso, prieš tai pas mane buvo darbas tik iš ofiso (teorinė galimybė iš namų buvo, bet niekas nesinaudojo), tai lygiai taip pat išsimėtę, ir ne tik darbo dienomis.
HardAxe 2020-07-02 12:12
neišeina sutarti laiko, kada visi turi dirbti? pvz komunikacijai numatyti laiką tarp 9-15?
FtBall 2020-07-02 13:01
Kartais padeda tokie apribojimai, bet kartais ir trukdo, ypač kai darbuotojui atsiranda tikrai nenumatytų problemų ir jis negali toliau dirbti. Tikrai ne visi darbuotojai sugeba numatyti, kas jiems neleis dirbti kitą dieną. Kelis kartus dar ir buvo tokia situacija susideliojus, kad nuo 9 iki 16-17val be perstojo skambučiai su klientais ir pan., tai irgi nebūtų kada atsakyt kolegoms į klausimus
immortallt 2020-07-02 13:30
Manau yra specifika darbo, kai visi yra susidirbę ir ilgą laiką dirbą, o nenumatytos situacijos yra išimtis, arba jos nėra skubios bei darbas yra pakankamai standartizuotas, t.y. apibrėžtas skaičius užduočių. Visai kas kita kai darbas stipriai kūrybinis, problemų ir scenarijų yra begalinis, nuolat augantis skaičius ir pvz., net po 10 metų atsiranda vis naujų iššūkių, ir dar aišku visada kur laikais labai svarbu. Tada nei susitarimai kada komunikuoti, nei kada sėdint viename kabinete tylaus darbo laikas ar pan. neveikia. Net atostogos, kad ir kiek stengtumeisi kolegos netraukti, kartais nėra svarbu, tam kad išspręsti problemą.