Pacientas №1. Istorija žmogaus, įveikusio tris vėžio rūšis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2017-07-26 23:38
Puiku, kad isisavino pati metoda. Cia gydymo ateities vienas is budu - individualus gydymas. Manau ne tik veziui sunaikint galima pritaikyt. Greiciausiai tiks ir visokiems grybeliams, papilomoms, karpoms, zvynelinems ir pan, kur vesi ant zmogaus kuno ir dabartiniai gydymo metodai neefektyvus. O salutinius poveikius bus galima istirt tiesiog statistiniais budais - tyrinejant nesekmingus atvejus. Bent jau dauguma. Aisku kazkam nepasiseks metodo tobulinimo eigoj, bet jau pirminis rezultatyvumo procentas manau labai puikus. Daug geriau uz visokius "iprastus" pjaustymus, svitinimus ir nuodijimus.
HardAxe 2017-07-27 11:36
Paskutine pastraipa nereiskia butent to, kad imanoma sukurti vakcina nuo vezio? Siaip labai pozityvi naujiena!
Skeptikas 2017-07-27 12:51
Lietuvišką tekstą suprasti sunkiau nei orginalo kalba. Jūs ką, rašybos tikrinimo neturit ?!
antanas.Šėperys 2017-07-27 15:36
"Novartis jau šių metų spalį galėtų gauti leidimą naudoti savo technologiją. Jos kaina bus apie $300 tūkstančių vienam pacientui, išgyvenamumas (su vėlesne remisija) – 82,5%; " ir kuri valstybė tokias lėšas skirs gydimui, kiek tai aktualu sergantiems? Čia gera žinia milionieriams? 0 verta naujiena tiems, kurie serga, pasityčiojimas.
HardAxe 2017-07-27 16:44
Ir taip ir ne. Tai turbut reiskia, kad artimiausiu metu mes situ vaistu neipirksim, bet reikia viltis, kad technologija tobules ir pigs. Siuo metu kiekviena pacienta (jei gerai supratau) gydo mokslininku komanda, kai bus pasiektas daugiau maziau automatizuotas procesas galbut bus iperkama ir mums. Kiekvienas, ypac sekmingas, proverzis labai sveikintinas. Net jei viskas pasibaigs labai brangiais patentuotais vaistais galbut atsiras kita kompanija, kuri padarys kita vaisa, veikianti tuo paciu mechanizmu.
- 2017-07-27 17:34
Tokiu atveju suveiktų valstybės - patentas nusavinamas, kompensuojant vaisto kūrimo nuostolius. Generikų koncepcija. Bet kuriuo atveju - bet koks proveržis yra puikus dalykas.
IceBullet 2017-07-27 18:21
Paskaites sita naujiena, rukau su palengvejimu Jei prireiks bus galima parduoti visa turta ir issigyditi su minimalia rizika. Vezys - nebe mirties nuosprendis. Lenkiu galva pries zmones, kurie tai sugalvojo.
AAA000 2017-07-27 21:41
rukymas nuodija organizma, o vezys tik viena is nuodijimo pasekmiu ta prasme antraeile problema, kai atsiranda procesas kuris pagreitina mirti. sitas gydymas neatstato organizmo nuo rukymo zalos. jis tik sustabdys vezi mirsi vistiek anksciau nei nerukantys ir siaip - sugalvot neuztenka. sukurt kad veiktu, atiderint proceso niuansus - va cia yra visas sunkusis darbas. sito darbo paprastai niekas net nemato, nes jis buna monotoniskas ir nuobodus. ir buna dirba - dirba, renka duomenis - atsiranda koks nors naujesnis tyrimu metodas, pagreitinantis koki nors tarpini procesa - ir paaiskeja kad surinkti duomenys beprasmiai ir viska ismest reikia
HardAxe 2017-07-28 10:37
na taip, kuria labiau prietaisa gydyti vezi nei pati vaista. Galima lyginti nors ir su dantu taisymo aparatu, operacine. Bet kuriuo atveju, manau, pridejus viena nuli prie pagamintu aparatu skaiciaus vienas nulis nukris nuo kainos (ar kazkas i ta puse). Jei gerai suprantu dabartinej stadijoj viskas veikia laboratorijoje, dirbant mokslininkams, bet surinkus kazkoki ready-to-use irengini/vaista su instrukcija kaip ta vezi gydyti procesas prades pigti. Tereikia sukomplektuoto irenginio kuriuo dirbti gali buti apmokyti medikai. Galbut viskas supaprastes iki kazkokiu markeriu, budingu tam tikriem veziu tipam (juos gi atpazista pagal kraujo tyrimus kazkiap). Tada galima tiketis beveik generic injekciju konkreciam vezio tipui, galbut ir vakcinos nuo jo.
AAA000 2017-07-29 03:08
siaip blogumas sito metodo yra tame, kad iskart gali aplipt visokie sarlatanai, kurie imituos gydymo procesa ir ims pinigus na tipo visokie "blogo kraujo nuleidinetojai" ilasins tau padazyto gliukozes tirpalo ir sakys kad "papigiai" ileido modifikuotu leukocitu ir tavo atvejis "nesekmingas" ir pan turetu but kazkokia rimta ligoniu pinigu kontrole. kai taikomas tokio tipo gydymas. pagal rezultata. arba per specialius draudimo fondus. kai finansine rizika prisiima draudejai. kitaip labai nesunkiai isplist gali visokie aferistai...
punktyras 2017-07-31 18:22
O kurio metodo negali aplipti šarlatanai?
AAA000 2017-07-31 22:01
kai susimoki arba skatini tik uz rezultata. reikia visada atskirt butinasias islaidas nuo pasiekto rezultato islaidu. kitaip apdes mokesciais, o naudosis tik isrinktieji. na kazkas tokio kaip pvz - pirma leidziama vystyt technologija nezabotai (ir pelnytis is joms isradejams neribotai), medicinos kontrole tik stebi ir gaudo sarlatanus. o paskui perimama kaip standartas jau su tikslu atpigint iki priimtino lygio visuomenei. o sarlatanizmas sitoj srity isvis uzdraudziamas.