Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
AAA000 2017-10-02 21:16
geresnis variantas yra apmokestint vegetarizma vardan planetos issaugojimo isrankus turetu susimoket uz savo issikalinejimus.
punktyras 2017-10-03 13:56
Bandžiau suprasti humorą. Nepavyko.
Prisimerkęs bandžiau įžvelgti juodą humorą. Nepavyko.
Bergždžiai bandžiau įžvelgti ironiją, sarkazmą, farsą.
Okamo skustuvu pašalinau visas dekoracijas – vaizdelis sugraudino tuštumu.
Stebėtojas 2017-10-04 17:45
Sakyčiau, kad niekada. Straipsnyje niekur nekalbama apie šalutinius poveikius tokio metodo. Pirma, reikės milžiniškų patalpų, kad aprūpinti žmones mėsa, antra, tos patalpos turi būti sterilios, nes gali visa partija mėsos sėkmingai nueiti velniop. Trečia, maitinimo tirpalas iš šventos dvasios atsiranda ar ką? Jį taip pat reikia gaminti. Žada pritaikyti elektrostimuliaciją - reikės elektros energijos, kuri taip pat ne iš šventos dvasios atsiranda. Kaip būdas turėti mėsos kosminėse kelionėse - puikus, nes ten ir taip visa aplinka turės būti kontroliuojama. Be to, bent jau kol kas, keliones riboja masė.
punktyras 2017-10-04 19:30
Niekas nesako, kad iš šventos dvasios mėsa rasis. Bet palyginus su dabartiniais kaštais ir daroma žala, poveikis bus gerokai mažesnis.
Stebėtojas 2017-10-04 22:04
Kol nepamatysiu kaštų/žalos analizės - nepatikėsiu. Be to, pagrindinis žalą keliantis organizmas šiuo metu yra žmonės, kurių yra gerokai per daug, kad biosfera galėtų išlaikyti pusiausvyrą. Todėl reikėtų sumažinti žmonių populiaciją, bet čia pradeda rastis visokie etiniai ir kt. dalykai.
AndriejusArtamonovas 2017-10-06 15:49
60-70 eurų už kilogramą... manau ir aš vegetaras būčiau... Pati idėja žinoma labai gera ir reikalinga, bet kiek galima spręsti iš straipsnio ekologija čia tik prisidenginėjama. Kai tokios "žaliosios" kompanijos pradės elgtis su savo patentais kaip "Tesla" tada galima bus kalbėti kad jie kažką stengiasi išgelbėti ir išsaugoti.
punktyras 2017-10-06 17:07
Verslo kompanijų pirminis tikslas yra pelnas. Jei dar tuo pačiu prisidedama ir prie ekologijos – puiku. Kuo daugiau tokių kompanijų, tuo geriau, tuo didesnė konkurencija, tuo geriau mums visiems, nes taip mažėja kainos ir tobulėja gamyba.
AndriejusArtamonovas 2017-10-06 17:42
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Kaip kuriama dirbtinė mėsa, kada ji pakeis tradicinę kiaulieną ir kiek tai kainuos pirkėjui? (Video)