Svarbiausi įvykiai, kas nutiko su kriptovaliutų ir blockchain technologija 2017 metais: viskas prasidėjo didžiuliu augimu, o baigėsi visiškai nauja epocha

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2018-01-03 13:49
"Rugsėjo pradžioje Kinijos liaudies bankas išleido įsakymą, draudžiantis šalyje vykdyti pradinius monetų pasiūlymus (ICO), įpareigojant jų organizatorius grąžinti lėšas investuotojams. Tuo pat metu ICO buvo pavadinti „neteisėta finansine veikla“." Šito reiktų ir pas mus, kadangi kas daugiau apsaugos avių bandą, nei įstatymai.
UTF16 2018-01-03 13:54
O tu tai bandai priklausai ar esi už visus geresnis?
vanduo4 2018-01-03 15:48
- Kinija puikiausiai suprato jog užsienio investicijų kontrolė apsaugo vidaus rinką nuo ekonominių burbulų, tačiau Bitcoin šią apsaugą sugriauna; - Nebent Kinija organizuotų kriptovaliutų prekybą užsienyje ir pajamos plauktų į Kiniją; - Įdomu kas organizuoja tas "piniginių" vagystes? Patys "kodo" kūrėjai prieš atskleisdami kodo pažeidžiamumus ar tai valstybinio lygmens atakos? Juk pavogus 50mln. vertės "valiutos" ją dar paskui kažkur reikia išgryninti ar ne?
lindemann 2018-01-03 16:04
Aš priklausau avių bandai (vėlgi, kai kurių pažiūromis), kuri laikosi įstatymų. Ir kol kas kriptovaliutos yra laukiniai vakarai, nes tik vienetai šalių bando apsaugoti vartotojus nuo kapitalo praradimo šiuose dariniuose.
sub 2018-01-03 17:02
Kas ten per šiūkšlės straipsnyje "mainingas", "mineris" ? Gal papraščiau kalima, kasimas ir kasėjas, prie jų skliausteliuose įrašant angl. kalba. mining ir miner. Nes tos lietuviškos galūnės prie tokių žodžių nelabai limpa. P.S. šiaip nelabai suprantu kodėl mūsų kalbininkai nelietuviškas pavardes sulietuvina, kas visiškas fail. Čia biški ne į temą, bet gal kas pakomentuos.
UTF16 2018-01-03 17:29
Lietuvinimas – tai čia gramatinimas? Fail ar ne fail – lietuvių kalba yra sintetinio-fleksinio tipo kalba, kurioje sintaksiniai ryšiai paprastai reiškiami galūnėmis. Taip daroma praktiškai visose kitose tokio tipo Europos ir pasaulio kalbose. Ir, be abejo, kalbininkai nieko nelietuvina – taip daro straipsnių autoriai pagal savo leidinio taisykles.