Galima atsikratyti vėžio ir net grąžinti regėjimą: kaip veikia genomo redagavimas ir kiek tai kainuoja, jei norėsite išbandyti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-02-12 22:13
daugiau tokiu idomiu straipsniu!
Berserkas 2018-02-12 23:10
Na, aš visas viltis dedu į CRISPR-Cas9. Galbūt tai skamba kiek per daug, bet aš nieko prieš jeigu ir slaptai būtų atliekami bandymai su žmonėmis naudojant CRISPR-Cas9, aišku jų noru. Jau ir dabar Kinijoje atliekami "nelegalūs" bandymai su žmonėms, aišku nežinau kiek tie bandymai "draugiški" žmonių atžvilgiu.
AAA000 2018-02-13 18:15
man atrodo sitas metodas labai gerai turetu "imt" visokius papilomos virusus, karpas, odos pigmentacijas, visokias zvynelines, grybelius ir pan. kur dabar nesugeba isgydyt. ismestu is organizmo visokias prielipas. speju ir organizmo viduje tokiu visokiu parazituojanciu, bet nepiktybiniu dariniu irgi buna pilna, apie kuriuos mes tiesiog nezinom, nes placioji visuomene nesusipazinus. kazin ko irgi nereikia tiketis. tiesiog, kol vezys sunkiai pagydomas - tai visi ir bijo, ir apie ji tik ir galvoja. o kai taps lengvai isgydomas - uzmirs visi iskart pavojinguma. bus kaip sloga, su keliais simtais sukeleju tada ateis eile kitoms ligoms, kurios dabar antram plane. kaina tai nesamoninga kolkas. manau brangu tik del specifines irangos. bet metodas tai universalus - turetu pigt.