„Tai galėtų būti naujos mokslo revoliucijos pradžia“. Ar visata sąmoninga? Tai atrodo neįmanoma, kol neatliekami skaičiavimai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hm 2020-05-20 22:14
Straipsnis priminė kitą straipsnį kuriame buvo rašoma apie tai, kaip donoro širdies persodinimas keitė šeimininko asmenybę. Atvejai buvo atrinkti tie kurie pakeitė, nebuvo minimą ar visi širdies persodinimai taip pakeičią asmenybę. Vienas atvejis, kai po širdies persodinimo moteris pradėjo norėti alaus, rūkyti, jai pradėjo patikti tranki muzika, kas jai iki tol nebuvo būdinga. Pasirodo jai buvo persodinta rokerio ,žuvusio motociklo avarijoje širdis. Kitas atvejis, kai baltaodė moteris po persodinimo pradėjo dažnai sapnuoti juodaodžius, juodaodę moteriškę. Pas savo gydytoją susižinojo, kad jai persodinta jauno juodaodžio vyro širdis kuris turi ir seserį. Moteris susitikusi su donoro seserimi pastebėjo panašumų su sapnuose matytą moterimi... Dar buvo aprašyti atvejai susiję su mitybos ir įpročių pokyčiais...
TAURAS 2020-05-20 22:44
Yra irodymu, jog augalai tarpusavyje keiciasi informacija, taigi tai kaip ir irodo, jog augali irgi turi kazkoki samones lygi. Gal ne kaip individai, bet kaip visa augalu visuma. Taip pat man bent neitikinamai atrodo evoliucijos paaiskinimas, jog viskas atsiranda atsitiktinumo pagalba. Kodel zmones lektuvus sugalvojo, o pauksciai skraidyti ismoko atsitiktinai? Galbut visa evoliucija turi kazkoki samones lygi, kas leidzia atsirasti tokiai neitiketinai sudetingai bioivairovei. Istikro pasaulyje egzistuoja daugybe bendros pasamones pavyzdziu kurie susidaro is daug individu ir tai butu ne tik zmones. Tas bendrumo(bandos) jausmas turbut ne viena yra aplankes, kai pavyzdziui nueini i koki gyva koncerta.
Arunas1948 2020-05-21 07:58
Visata yra samoninga, informacija sklinda fotonu pagalba, zmogus nepajegus perskaityti informacijos kuri yra fotono viduje o informacija skleidzia viskas kas yra visatoje todel ir medziai susikalba ir jaucia kad ateina medkirciai.
paul.kis 2020-05-21 11:39
O tai ir bulviu lapai susisneka, kad arteja kolorado vabalai ?
Arunas1948 2020-05-21 15:39
Matai tau nedaeina kaip kolorado vabalai susiranda bulves o ka jau kalbet apie susisnekejima, tavo zinios kaip isidet desra i burna, nu dar zinai kad yra kolorado vabalai.