Teisė į šventvagystę: mokytojo nužudymas Prancūzijoje, kaip ataka prieš pasaulietišką valstybę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kirtiklis 2020-10-25 12:50
Nei kiek nenustebau musulmonų fanatizmu. Kaip laiudies patarlėje - nešiojasi gyvatę užantyje. Šeima - kaip visada pas musulmonus - nieko nematė, neįtarė, per dieną radikalizavosi. O kaip bendrininkai? Bendrininkus kurie žinojo teisti kaip žudikus - iki gyvos galvos. Fb tuos kurie ragino - taip pat. Šeimas - deportuoti. Skamba žiauriai, bet kitaip jie nesupranta. Gal kai žinos kas gręsia pasakos nebebus nr1 dalykas. Arba Japonijos pavyzdys - Islamas uždraustas.
AAA000 2020-10-25 15:15
as manau tai labai kvaila, ka tu siulai taigi zudika nusove. ir palyginus greit. kokios tau dar problemos kyla? butu nenusove - butu pasodine. esme - kad teisingumas tipo "nugalejo" cia ka rasineja straipsnis, tai principe noras turet tokia isankstine prevencija, kad visi nepalankus butu is anksto nubausti kazkokiu tai mistiniu budu... kuri kazkas kaip ir turi ismastes, net papunkciai - bet kazkaip sunkiai igyvendinasi... pagal mane yra tik kenkejiskos veiklos. tame tarpe ir kenkejiska religine veikla. nes bet kokia religija yra apgavystre pati is saves. kad ji leidziama ar ten toleruojama daugumos - esmes nekeicia. mulkinimas yra mulkinimas. nesvarbu kad tradicinis ilgametis . va ir viskas. kenkejiskas veiklas reikia ribot. arba uzdraust - jei per daugt isismarkavo ir kelia problemas. bet tik po fakto. irode isprovokuotu nuzudymu, kad veikla agresyviai kenkejiska - viskas - ta religijos rusi - kuri tai organizuoja - automatiskai uzdraust, ar priemones konfiskuot. jei irodoma, kad ji cia prisidejo. ar ten kiti budai. o cia kur straipsny minima, kad skatina taip elgtis ir "suteikia teises" zudyt savivales pagrindais - nu tai ir yra kenkejiskos veiklos irodymai kas cia dar neaisku? soc tinklai irgi daug pozymiu is religiju turi. nes irgi formuoja specifines grupes ir pan. aiskiai neislaiko neutralumo i vartotoja principo. irgi reikia ribot - vienas is faktoriu anonimiskumo neuztikrinimas. man pvz nepatinka traktacija - asmeniniu duomenu "leistinas- ribojamas" platinimas. tegu nerenka. o ne renka, ir tipo paskui "saugo", ir paskui "netycia nutekina" va sitoje vietoje jau konfliktas. nes tokie kompiuteriniai religiniai glusai nesuvokia, kad jei jie kazkokioje grupeje - jie netampa nuo to kazkaip svarbesni visuomenes mastu. vadinas yra socialiniu tinklu atsakomybe - nes jie jei rinko duomenis del saugumo - vadinas prevenciskai zinojo galima gresme. -------- del japonu - ten sitam momente jie manau teisus - jei taip yra. bet jie nedraudzia religiju ivairoves. ten vos ne viskam turi dievus matyt kazkokiu kitokiu pagrindu uzdrausta. nezinau - pirmakart girdziu kad uzdrausta islamas japonijoj. jie ten palyginus labai ivairialypiai mastyme.
TomasFBR 2020-10-25 17:02
vanduo4 2020-10-25 18:04
- Vakarų pasaulis tiesiog atsisako suprasti tai ką mato - Islamas kovoja už teisę egzistuoti be pasityčiojimų (karikatūrų iš Dievo) ir jis tai daro savais metodais, nes : Mes turime dėkoti Islamui, nes tik jis išgydys išsigimusią neatsakingą teisinę Demokratiją.
Staska 2020-10-25 19:04
,, Mes turime dėkoti Islamui, nes tik jis išgydys išsigimusią neatsakingą teisinę Demokratiją." Nieko tas radikalus islamas neisgydys, bent jau tokiose valstybese kaip Prancuzija. Cia ne Sirija kokia. Bus teroro aktai, nekaltu pilieciu ir teroristu auku, bet niekas jiems nenuolaidziaus.
Hm 2020-10-25 19:58
Gal nereikėtų tiek prisilipus atsiliepimus rašinėti... islame nėra taikaus sugyvenimo taisyklės su kitatikiais - duoklė, vergovė arba mirtis kitatikiams tokios tai islamiškos tiesos - ką renkiesi "padėkodamas" islamui???
Kirtiklis 2020-10-25 21:08
Taip, išgydis ir išlaisvins visus "netikelius". Viena jau sutvarkė kuris pasakojo apie Istorija.
AAA000 2020-10-25 22:29
o islindo religinis ir parase dievisku tiesu man tai asmeniskai gaila religiniu - nes tai savanoriskas pasirinkimas but glusu... nelabai suvokiu - del ko ir uz ka cia dekot? demokratija - skysta valdymo sistema irgi. tiesiog ji dvipole. ir pazangesne uz religine. religine sistema isvis sudina - ji visada tik vienpole.
Pumper 2020-10-26 08:14
Po tokių islamistų darbelių, turėtų visa valstybė susivienyti ir ant kiekvieno pastato įėjimo pakabinti karikatūras, tegu anie apsišika iš pykčio: po kurio laiko pripras arba išsinešdins į savo teokratines skyles, iš kurių pabėgo (bet dabar identišką tvarką bando kitur padaryti).
demukazz 2020-10-26 19:11
Na, kaip ir buvo tiketasi, planas skaldyk ir vadyk vykdomas Kalergininku, po Europos persotinimo multikulturalismu ir tolenacija pereina prie grieztesniu priemoniu. Krc politikai budami politikai : pirma sukurk problema, o veliau ja isspresk Krw, tie jobani, mirtinai naivus tolerastai....
gytis13 2020-10-27 09:43
Mano mama kažkada turėjo "pasivažinėti" Sibiran, ten matė vietinius altajus. Jos nuomonė tokia - laukinis yra laukinis, daryk ką nori. Tie altajai nebuvo piktybiniai ar agresyvūs, greičiau užguiti vietinių rusų, bet laukiniai. Taigi išsivaizduojam, kaip laukiniai su savo pasaulėžiūra atvažiuoja ir įsitvirtina civilizuotoj šalyje. Civilizacijos pranašumus jie labai greitai supranta, bet savo nesąmonių neatsisako. Kada Europa tokia buvo? Paskutinis religinis karas europoje buvo trisdešimties metų karas, vyko 17 amžiuje, pries beveik 400 metų. Taigi mūsų pasaulėžiūra lenkia tuos atvykėlius 400 metų, jų galvose dar viduramžiai. O mes norime integruoti juos ir kažkaip perauklėti. O jie prisiperka mobilkių kurių jie patys dar kokius 200 metų nesigebėtų pasigaminti ir rašinėja savo religines nesąmones.
Kirtiklis 2020-10-30 11:27
Vakar - dar 3 aukos, bažnyčioje. Gerasis, taikaus Islamo nešėjas iš Tuniso tik prieš 1 menėsi atsidūrė Italijoje, tada Prancūzijoje. Dar 2 bandymai buvo kitose vietose. Macronas - labai piktu tonu atsako, dabar "chirurgai", prieš Kalėdas - "chemikai" ir "tolimu reisų vairuotojai" prasineš... Taip, refugee welcome - viduržemio jūroje reikia pasitikti su Eskadriniais mininkais. Sad.
HardAxe 2020-10-30 13:11
karas baigesi, laikas namo?
vanduo4 2020-11-03 18:37
- Jeigu musulmonai bus protingi, jų įtaka vakarų Pasaulyje sustiprės labiau neo mes norime ir tai įvyks tik dėl Demokratijos nelankstumo. ------ - Teroristinė Islamo kova jau baigėsi - ji pralaimėta. Dabar prasidėjo kova dėl atskirų kultūrinių segmentų ir Demokratija ją pralaimi. Paminėsit mano žodį.
vanduo4 2020-11-03 18:39
- Tu darai esminę klaidą. Civilizacija yra dirbtinas kūrinys, todėl jis yra tik gamtos dalis, o laukiniai yra gamta. - Jeigu ignoruosi laukinius, t.y. gamtą, civilizacija kentės ir galimai sugrius. Išvada: keisk savo požiūrį, bet ne aplinkos.
vytautas50 2020-11-03 19:16
Evil 2020-11-04 16:05
[quote="vytautas50" Nuo agresyvių laukinių arba apsigini arba jie tave elementariai užkariauja. Savo laiku taip nutiko su Romos imperija ir imperija buvo sunaikinta. Su laiku užkariavę laukiniai šį tą pramoko ir tapo mažiau laukiniais. Europa eilinį kartą atsidūrė tokios laukinių invazijos situacijoje ir praktiškai niekaip tam nesipriešina. Net nesugeba apsaugoti savo kiaurų sienų nuo laukinių. Rezultatas kaip ir aiškus.[/quote] dar importuoja nestabdomai, o visus kas bando priešintis lefturdai išvadina -istais, -fobais.