[Karšta tema] „Metas nusukti iš trasos“. Pekine formuojasi nuomonė, kad „specoperaciją“ reikia kuo greičiau nutraukti (Papildymas kovo 15d.)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-03-15 20:56
Fsio panašu rusas liko vienas totaliai izoliuotas. Dabar beliko laukt kol atidarys biržas ir užverštas diržas dabaigs putkino siautėjimą. Galima atsikvėpti ir povaliai laukt pabaigos.
Dannas3 2022-03-15 21:24
Truputi ne i tema, bet ka tik paklausiau viena naujesnius tedx pokalbiu apie putina. Tai labai slogiai nuteike. Rusai uzims Kijeva anksciau ar veliau, nes tik taip putinas isliktu nugaletoju pries savus, bei tada pradetu rimciau deretis. Tikiuos klysta, bet pamatysim patys. Kita idomesne mintis, kad vokieciai, anglai, amerikieciai pasiunte nx putina ir nesivels i jokias kalbas ir derybas su juo. Tai spekit kas cia bando issokt i tapt dideliu pasaulyje. Tipo prancuzai ir kinai bus pagrindiniai mediatoriai. Varlius galvoja tapti europos lyderiu:))))
donatasv 2022-03-15 21:43
3 milijono miesto jam niekaip nepavyks paimt su tokia armija, tiekimu ir morale, kad ir visas pajėgas sutelks prie Kijevo, ištampys mažom grupelėmis kraštuose ir sunaikins. Plius tiekimas sudėtingas greičiau putkino pajėgos nudvės iš bado nei paims kijava. Manau kinas suprato, kad remt putkiną yra blogiau, nei tiekt viską brangiai ko reikės ruskui ir dar išlaikyt šiltus santykius su vakarais. Čia tik vienas blogas scenarijus liko biologinis/cheminis/atominis ginklas.
Dannas3 2022-03-15 22:31
Manau, kad sitas vien tik teigiamas naujienu srautas, gali padaryt meskos paslauga uzliuliuodami mus. Per diena po 10 straipsniu, kaip rusai feilina ir panasiai. Dar karta paminesiu, smagu skaityti tokias naujienas, bet jau ir pradeda uzknisti, nes tikrai taip nera rusai pralaimineja si kara taip beviltiskai. Kad nebutu taip kad mes juokiames, o tikrove ne tokia saldi. Labai abejoju, kad putinas galejo visiskai apsiskaiciuot. Per daug gudrus gyvate yra.
vardasas 2022-03-16 08:47
Kad ir koks gudras bebutu bet ten kur tokia didziule korupcija ir chamiskumas tas putleris yra tiesiog savu apgautas. Isvis keista kad jis vis dar gyvas.
HardAxe 2022-03-16 09:27
arba tik mum taip sakoma? Tai nebūtų pirmas karas, kurį pralaimėjo Rusija. Valdžia nesikeisdavo.