„Windows 7“ „beta“ pristatoma visiems norintiems ją išbandyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-01-08 17:10
as garantuoju kad mano pc uz tavo geresnis bet as su xp sedziu, nes vista meslas, kuri isiraso vaikuciai kad pc spalvingesnis butu, o win 7 gal ir isirasysiu nezinau, reiks beta ismegint, paziuret + ir -
Anonymous 2009-01-08 17:39
naujas vindows xp skinas is microsofto
Anonymous 2009-01-08 17:42
vista mizer With VistaMizer you can transform your Windows XP, MCE or Server 2003 into the look of Windows Vista. With VistaMizer you are now able to transform your Windows XP, MCE or Server 2003 by giving it the look of Windows Vista. Therefore over 380 files with new Icons, pictures as well as videos are modified.
Anonymous 2009-01-08 18:10
aš ant vistos išjuginėjęs visus gražumus programs ir pnš(atrodo kaip win98 ) tai man panšiai kaip XP velka(su neišjungotm prgmom) ir jei ant XP skaitytu 4gb ram tai ir nesiskirčiau su XP nors dabar naudoju ir XP ir VISTA
Anonymous 2009-01-08 18:49
Daug dalykų kopijuota nuo Mac OS X. Ir iš video nepanašu, kad pavyko.
JAULER 2009-01-08 19:21
Na microsoft`o aš iš esmės nemėgstu, ir nenaudoju jokių jo produktų. (tik kai jau nebeturiu ko kito rinktis, bet taip būna retai). Kiek teko pastebėti, visi microsofto produktai, ypač naujesni dirba labai flegmiškai ir nestabiliai, o dar visos knisalynės su virusais ir apsauga, užknisa... pats naudoju ubuntu intrepid ibex šiuo metu (jeigu kam trūksta M$ ofiso, tai yra suderinamas dalykas OpenOffice), na bet reiks išsibandysiu ir daugiau distribucijų. Bet tik atėjus prie ubuntu, nebeliko visiško noro naudotis visais M$ produktais, ir išvis pasidarė gaila, kad ilgą laiką pradžioje naudojau juos. Tiesa, tenka pripažinti, kad kartais gana sunku susitvarkyti, kad ir elementarius dalykus, nes reikia programavimo žinių, na bet kadangi nemažai programuoju, tai susitvarkau. Galbūt ubuntu ir nėra žiauriai greitas dalykas, bet tikrai greitesnis už XP vištą ir t.t., užtai darbo stabilumas tikrai nemažas, o tai gana malonu, kada viskas dirba stabiliai, o ne kas 5 min lūžinėja. Visokie firewall ir antivirusinės, kurios suvalgo dar krūvą kompo resursų irgi pamirštas dalykas. Be to, čia viskas open source, todėl visokie nelegalumai irgi pamirštas dalykas, o kadangi galima visada peržiūrėti programos kodą, tai kartu ir gana saugu. Daug kas dar mini software`o trūkūmą linuxuose, bet kažkaip problemų su tuo visai nekyla, ir jį įsidiegti yra daug paprasčiau ir lengviau negu windowsuose, ir tai neužima labai daug laiko, kaip windowsuose. Nežinau kaip su MAC OS X, bet linux`ais aš labai patenkintas, ir tikrai nenoriu grįžti prie microsofto produktų.
Skeptikas 2009-01-08 20:18
Ta M$ Windows 7 tai ta pati Višta tik mažiau grūdų les. Nieko ten gero. Aš tai maniau, kad XP gyvuos dar ilgai, bet kai nusipirkau laptopą nuomonę pakeičiau, kadangi nei M$, nei kompiuterių gamintojai normalių tvarkyklių XP nebegamina.Viskas ruošiama tik Vištai. Rezultate Višta nors būdama rjesnė dirba geriau nei XP. O šiaip kadangi nereikia labai specifinių programų tai naudojuosi linux'u.
Anonymous 2009-01-08 20:25
nu pagal mane tai ką čia jie padarė, tai ant linuxo vadinasi grafinė aplinka , ir tai neryškiai pakeitė nuo Vistos, o kaži kaip prie branduolio prisidėjo... ?
Anonymous 2009-01-08 21:15
Ta pati panelė, tik kita suknelė. Visos kalbos tik apie tą naująją suknelę, o kad būtų kokių naujų funkcijų - nė žodžio. Matyt jų ir nėra...
Anonymous 2009-01-08 22:03
ten filmuke tai grynai vista as tas iconas taip pat pasidares ten nieko stebuklingo nera pasidaryt kad butu kaip mac os nieko net papildomai irasyt nereik. beja visi kas varo ant vistos tai nera jos bande arba ju kompai nepaveza. nes asmeniskai man niekas kas 5 minutes neissijungineja ir neluzineja. laptopas savaitem neisjungiamas ir veike labai puikiai. esu labai patenkitas Vista ir tikrai nekeisiu jos i xp. o kai isleis oficialiai 7 tuomet nusipirksiu legalia jos kopija ir nauja laptopa. o del linux tai tegu naudoja kam patinka man asmeniskai jie nepatinka ir openofice bukit atviru nepalyginsi su microsoft ofisais 2007 pats nesu ju naudojes bet kiek girdejau is draugu tai nekokie atsiliepimai.
Falcon 2009-01-08 23:16
Na, mano akimis, tai MS vis kopina efektus nuo Linux ir uždeda ant senų OS... Visi šitie "šustri" efektai jau senai guli mano PC (4m senumo) be jokio lago, kai Vista vos vilkosi... apie efektus nei pagalvot nebuvo galima... Nematau reikalo mokėt už OS, kad ji stabdytų mano PC... na, iš vienos pusės gal ir reikėtų naujo PC... bet pirkt 3x galingesnį PC, kad su MS OS jis dirbtų tokiu greičiu kaip šitas su Linus... nematau reikalo... (Naudoju PCLinuxOS, 1.8Ghz AMD Sempronas su 512MB RAM ir 128 ATI Radeon 9200 (antikvaro!) geležyje).
Anonymous 2009-01-08 23:28
peshates jus cia o as sau sedziu su mac osx ir man taip ramu, ir taip galvos neskauda, ir nelagina ir grazu ir zinoma kas svarbiausia funkcionalu.
Smėlis 2009-01-08 23:44
na, tie pasakojimai, kad LInux greitesni už Win XP (kitų nemėginau), tai man truputį juokingi. labai neseniai buvau pasiledęs pas save Ubuntu, o paskui Mint. viena iš 4 priežasčių, kodėl abi lėkė po velnių - lėtesnės už XP.
Anonymous 2009-01-09 00:05
Jei kalbam apie spalvingumą ir dailumą, tai Win7 dar labiau nudailintą už Vista... Kaip Arvydas pasakė: Vista Second Edition... Ten nėra nieko visiškai naujo, be ko Vistoj neišsivertum.. O šiaip įspūdis gan neblogas, bet radau nevieną vietą, kur smarkiai prikibčiau...
Skaičius 2009-01-09 00:07
Žmonės, nėra prasmės diskutuoti kokia OS yra geresnė JUMS. Visi pasaulį mato skirtingai Jau ne vieną kartą mes čia panašias diskusijas buvom užvedę ir jos niekur nenuvedė, visi naudojame savo mėgstamiausias OS. P.S. Smėli, spėju, kad tu bandei šias Linux su GNOME grafine aplinka? Pabandyk KDE (jei dar yra kantrybės ). Patarčiau OpenSuse 11.1 su KDE 3.5. Arba greitu laiku pasirodys KDE 4.2, tada patarčiau išbandyti OpenSuse arba Mandriva su ja.
Atejas 2009-01-09 00:25
Jei esi geimeris - Linux ir visos kitos OS is karto atkrenta. Jei naudoji specifini softa (pvz lietuviska buhalterine programa), nori ar ne, turi tik 1 pasirinkima - Windows. Jei isigijai kazkoki isskirtinesni hardwara (IrDA adapteris, RAID kontroleris,...) draiverius dazniausiai gauni tik "for Windows". O windows gerokai patobulejo. Pamenu kai win9x perinstaliuodavau kas 1-2men. Dabar XP perkalu kai pasikeiciu kompa t.y. kas 2-3 metai. Vista zaislas ir tiek. OS'u nepavadinciau vien del to kiek % resursu suvalgo savo tarpininko vaidmeniui atlikti. Ne vienam jau i Laptopa perdejinejau XP. Tik draiverius kol surankioji is ineto, tai pusdieni sugaisti, nes gamintojai specialiai pateikia tik Vistai skirtus.
Anonymous 2009-01-09 01:22
Seip pasakysiu atvirai cia kai kurie sako microsoft viska kopina nuo mac bet tu palygink linux ir mac grynai ta pati isvaizda tik pakeisti grafiniai apvalkalai ir ikonos ir dar nera ikonu doco. O seip linux gali naudoti tik darbui su juo nei pazaisi nei ka beje as turejau linux tai ji man toki s.. ispudi sudare kad o jo joi. Krc per linux noriu palest klipa nera kodeku parsisiunciu kodekus ok pasileidzia vaizdo kokybe s... Nors ant win zimiai geresne buna, garsas ant linux isvis per pus tiliau eina nei per win. O windows 7 jau senei isbandziau grazus dalykas, beje stabilesnis uz vista ir as ji naudojau 2 savaites ir ne vieno karto nebuvo tokio dalyko program not respooding kas pastoviai budavo ant xp ir vistos jei kanors daugiau sujungdavai.
Falcon 2009-01-09 10:19
Kodėl Mac OS nesiskiria (galėčiau ginčytis) nuo Linux? Tdėl, kad Mac'as ir yra Tam tikra Linux'o atmaina, šiek tiek "pagražinta, sutvarkyta, kad dirbtų specifiškai vienoj platformoj ir viskas... Pabandyk Mac'ą kitam PC su kitu proc'u paleist... Bus baisiau už Windows... O dėl garso - man su ubuntu buvo taip... išviso... Ubuntu visi siūlo pirmai pradžiai žmonėms... Nesuprantu kodėl... niekad jie man neveikė out-of-the-box... Va PCLinuxS arba Mandriva - jokių problemų nematau... O Win7 išbandysiu vardan tiesos... Nes visada vieni sako vienaip, kiti kitaip, bet vistiek grįžtu prie Linuxo... Programuot nemoku ir nesiruošiu mokintis, bet problemų neturiu... Disesnių... nebent Ubuntu pasijamęs
R2D2 2009-01-09 13:01
Prasideda diskusijos, kurios niekur nenuves... Kiekvienas randa sau patinkančią OS ir ją vartoja. Pats naudoju gal 4-as OS, kiekvienoje randu ir pliusų ir minusų. Prieš kokius 10-15 metų OS pasirinkimas tikrai nebuvo pats didžiausias, ir vartotojų buvo visai kitas kiekis. Dabar, mano manymu, kompiuterį naudoja: 1. Didžioji vartotojų dalis - internetas+paštas+ofisiniai dalykėliai. (Tam tinka bet kuri OS distribucija) 2. Kita didelė grupė - geimeriai (Win fanai) 3. IT specai (Paprastai naudoja bet kurią šiolaikinę OS, ir dažnai ne po vieną iš karto). O kad Windozai karaliauja - nemažai prisidėjo ir mūsų švietimas. Dar iki šiol mokyklose ir univeruose mokoma jais naudotis ir tyliai skiepijama mintis kad vienintelis daiktas priverčiantis suktis kompiuterių geležį. O prieš kokius 10 metų apskritai buvo populiarūs "Kompiuterinio raštingumo kursai", kuriuose mokino Word ir Exell (tiksliau pasakius tiktai kokią ikonėlę spausti pelyte, visiškai neaiškinant kaip tai vyksta). Rezultatas - visa armija "raštingų" valdininkų, kurie prisėdę prie svetimo kompiuterio su kitaip išdėliotomis įrankinėmis (ikonėlės kitose vietose), pasimesdavo ir nieko negalėdavo padaryti. Dar tik prieš kelis metus Klaipėdos Univere žmona per pirmąsias IT paskaitas atsidariusi Wordą parašė tekstą, paspaudė F12 <enter>,Ctrl+P <enter>, Ctrl+S, Alt+F4. Tai dėstytojas jai pasakė - ačiū, į mano paskaitas gali daugiau neiti, per egzą ateisi pasiimti 10-ko. Manau tai paaiškina daug ką. Man patiko vieno dėstytojo paaiškinimas - "Open Office - tai nemokamas Word'as ir Exel'is. Kadangi jis nemokamas, vadinasi nieko gero." Neagituosiu nei už vieną OS. Jos kaip orai, kurie negali būti blogi. Būna tik netinkama apranga ir nuotaika. Gal baigiam fleimą? Taika Jums, ir gero paros meto.
Smėlis 2009-01-09 13:52
gali būti. OpenSuse nebandžiau. ketinau, bet kažkaip nebekilo dar vieną mėginti. visgi, jei ir greičiau suktūsi už XP, liktų kiti 3 nemalonūs dalykai. vieną, tiesa, būtų galima išspręsti nusiperkant normalesnį monitorių (vadinkime tai technine problema). bet lieka dar 2 bėdos. aišku, su XP irgi yra dalykų, kurie gan bjaurūs, todėl telieka pripažinti, jog idealios OS nėra.