Ramių, šiltų ir šviesių šventinių akimirkų!  (27)

Ir vėl baigia apsisukti laiko ratas – kalendoriai ir laikrodžiai skaičiuoja paskutines 2011 metų dienas ir valandas. Regis dar visai neseniai sveikinome savo skaitytojus su 2011-ųjų pradžia, o dabar jau tenka žengti dar toliau – į 2012-uosius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors iki Naujųjų turime visą savaitę, tačiau pagrindinių metų švenčių maratonas jau prasideda. Su artimaisiais sėsime prie Kūčių stalo, sveikinsime vieni kitus su Šv. Kalėdų rytmečiu. Nežiūrint to, ar šios šventės patinka, ar nepatinka, tačiau išvengti jų įtakos turbūt niekaip nepavyks – darbingą nuotaiką keičia šventinės sumaišties būsena, parduotuvėse didėja eilės, plūsta sveikinimai. Šventinį ritmą pajus ir mūsų portalas – kaip ir kiekvienais metais, šiuo laikotarpiu sumažės naujienų ir straipsnių – juk ne tik mūsų skaitytojai, bet ir redakcija yra įtraukiama į šventinį šurmulį.

Tuo pačiu norisi pasidžiaugti dar vienais, kartu su mūsų skaitytojais praleistais metais. Tai simboliniai metai – kartu su Jumis esame jau penkerius metus. Per tą laiką buvo visko – ir gero, ir blogo, bet svarbiausia, jog vis dar esame kartu – išlikome ir jau pragyvenome ne vieną per šį laiką startavusį ir užsidariusį interneto projektą. Ir visa tai dėl Jūsų – mūsų skaitytojų – ačiū, kad skaitote ir būnate su mumis.

Ar mes jau esame tokie, kokie būsime visada? Tikrai ne – norėtume rašyti dar kokybiškiau, sistemingiau, sumažinti kai kada įkyrokų reklamų kiekį, pasiūlyti daugiau interaktyvumo ir įgyvendinti daugybę kitų idėjų. Deja, viskas vyksta daug lėčiau, nei norėtųsi, bet po truputį judama šia linkme. O lašas po lašo ir akmenį pratašo.

Tačiau tai jau ateities planai. O šioje metų sandūroje labiausiai norisi padėkoti visiems mūsų nuolatiniams skaitytojams, kurie skaitė mūsų straipsnius ir naujienas, rašė komentarus ir karštai diskutavo apie tai, kas vyksta margame pasaulyje ar tiesiog taisė mūsų paliktas klaidas. Nors ir ne viskas buvo taip gerai, kaip norėjome, bet nebuvo ir taip blogai, kad metų gale reiktų raudonuoti ir atsiprašinėti.

Atskirą padėką reiktų pasakyti mūsų forumo moderatoriams – jau beveik metai kaip turime atsinaujinusį jų būrį. Prie seniai ir užtikrintai mums talkinančio Dvigubo nulio prisijungė Nondescript, Zamzungas ir Kionig. Nors dėl Kionig karšto būdo metų pradžioje ir kirbėjo kažkiek abejonių, tai dabar jį būtų galima vadinti metų atradimu – forumą jis prižiūri su niekada neišsenkančia energija ir gana diplomatiškai. Tad sveikinimai ir viso ko geriausio linkėjimai visiems mūsų forumo tvarkdariams!

Žinoma, portalas nebūtų toks, koks jis yra, jei ne visi prie jo dirbantys redaktoriai, savanoriai autoriai ir kiti talkininkai, kurie dažnai lieka „už kadro“, bet yra ne ką mažiau svarbūs sėkmingam portalo gyvavimui. Ypač smagu, jog šiais metais portalo turinio kokybę keliais metrais į viršų kilstelėjo Kastytis, reguliariai rašydavęs labai įdomius ir informatyvius pažintinius straipsnius apie astronomiją. Belieka tikėtis, jog ir kitais metais Kastytis nepristigs kūrybinio entuziazmo ir suras laisvo laiko skaitytojų ekskursijoms po visatos platybes.

Ir pagaliau, smagių ir džiugių švenčių linkime visiems savo partneriams, su kuriais sėkmingai ir kūrybingai dirbome šiais metais ir tą patį tikimės daryti ateityje.

Tad visiems smagių ir įsimintinų šventinių akimirkų!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (27)

Susijusios žymos: