Aral Balkan. Apie meilę... kompiuteriui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kazkas 2011-04-08 20:56
Oho apple susikoncentravo į vieną ir kaip gerai padarė... bla bla, esmė tame, kad labai daug žmonių tame tarpe ir aš apple produkcijos neįpirku, o windows ir android suteikia galimybes daugybei gamintojų naudoti bendrą programinę įrangą, tai reiškia didesnį pasirinkimą, nes visi mes skirtingi ir visiem reikia skirtingų dalykų, bet tuo pačiu aš galėsiu pakalbėti su savo draugu, ką jis naudoja telefone su android ar kompiuteryje su window ir pats tą patį daryti. Be to man patinka būti originaliam, o su apple to padaryti nepavyks, nes turi kelis įrenginsius ir viskas.
Impintinas 2011-04-08 22:00
Ir neaišku, kokį išsiskaidymą Androido čia turi omeny? Kad jis pritakomas atskiriems telefonams? bet juk vis tiek tas pats valdymas, tos pačios programos veikia.
sqq 2011-04-08 22:31
tauttvisz 2011-04-09 00:19
Tarsi skaityčiau savo mintis Pilnai sutinku su didžiaja dalimi jo teiginių.
Semtexas 2011-04-09 20:00
Joks emocinis dizainas bukiems "end juzeriams" nepades, jie tinginiai nenori net pirsto pajudinti ir pasimokyti kaip naudotis, bet nori kad aplikacija viska padarytu uz juos pati
Giedrius- 2011-04-09 20:09
To ir reikia siekt
bahuriux 2011-04-10 00:41
Tipiskos emocionalaus dizainerio mintys. Del Nokios suklydo zmogus, nokia turejo ir turi labai suprantama ir intuityvu valdyma, be kvailu klausimu ir pabendravimu, jei tai savaime suprantama, o zmones tai pamilo iskarto Gal vienems vartotojams reikia, kad kompas bendrautu su jais, bet tokie zmones ir nedaro kazko labai rimto su savo kompais ir irenginiais. Cia tokio briedo reikia tik atskirai zmoniu kategorijai. Didesnejai daliai reikia parametru is gelezio ir intuityvumo, bei funkcionalumo is softo. Na pavyzdys butu senuju MS office animuotos savarzeles ir suniukai, labai emocionalu, bet nu ir @$%^&, toki nefunkcionalu brieda. Pats ryskiasias emocino dizaino pavyzdys iPad. Visiska siuksle uz didelius pinigus, bet uztai kokios emocijos! o kai reikia atliktu uzduoti, kuria paprastai turetu atlikti kad ir letas kompas buna mazdaug taip Tikslaiu tik emocionalus zmones ji ir teperka, nes joks racionalus zmogus neleistu sau pirkti siuksliu brangiai. Pats buvau pasimoves ant ubuntu spec efektu, labai grazu ir emocionalu, bet dabar jau atsisakiau visko, kas perkrauna interfeisa nereikalingais papuosalais, tarp vartotojo ir softo ir sureguliuota max greiciui ir min efektu.
tauttvisz 2011-04-11 20:40
Nokia bandė perkurti į touch savo "klaviatūrinę" OS, tas jiem ir nelabai gavos. Kad suprantama tai gal ir pakankamai, nors ir ne kiekvienas taip pasakytų, bet jin nėr intuityvi ir tikrai neveikia labai gerai. Pats naudoju symbian, nesu nusistatęs prieš symbian, bet jin jau paseno ir touchui netinkama. Pagal tave galim suprast, kad kompas tik darbui ir niekam daugiau. Ne visi sėdi su linuxais užsirause pilkoj aplinkoj kaip tu, ne visi netingi knistis su kompu ir modifikuotis OS pagal savo norus. Ne visi žmonės yra kaip tu.. Juokingai skamba, kaip visus netiesiogiai vadinat debilais už tai, kad naudoja apple.. Pora pažystamų tokie pat žinovai kaip jūs stumė, kol neprikišo nagų prie iPado, tai buvo "einam kol neužsimaniau".
Arthuras 2011-04-11 22:21
Tipinio dizainerio tipinės mintys ir tiek. Man tokie produktai kaip iPad yra apgailėtini, nes aš asmeniškai nesuvokiu, kur jį praktiškai galima panaudot. Manęs neveikia durna emocinė manija, nes tiesiog visada apgalvoju racionaliai. Nei staliniai Apple kompai stebuklingi, nei iPhone, nei tas iPad. Eiliniai produktai su savo pliusais ir minusais. Didžiausias minusas kaina/kokybė.
kazkas 2011-04-12 08:40
Symbianas niekada nebuvo labai paprastas, paprastos ir patogios buvo nokijos prieš tai ir prie ko čia tas pilkumas, jei žmogus paprasčiausiai nori, kad daiktas veiktų o ne tarnautų kaip statula.
tauttvisz 2011-04-13 14:18
O kodėl negali ir veikti ir gražiai atrodyti?
kazkas 2011-04-13 14:44
Čia būtų idealiausias variantas, bet labai dažnai tas grožis yra viskas kuo produktas gali pasigirti. Todėl pasakysiu labai "pilkai", bet man kaip daugumai normalių žmonių: 1) Daiktas turi veikti 2) Turi veikti gerai ir patogiai 3) Turi atrodyti gerai Nes jei daiktas man trugdys, neveiks aš jį išmesiu ir tikrai nelaikysiu todėl, kad jis man gražiai atrodo