R. Sadauskas-Kvietkevičius. Puponautai sugrįžta todėl, kad jų nusipelnėte

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

klaidas.thompson 2014-08-22 15:29
negi tikrai taip ir yra? ,mano nuomuone tie puponautai yra pats nevykeliskiausias projektas ir man kaip tevui nei silta nei salta del ju,vienas vaikas sako kas per d.... sukure sita nesamone,o kitas is vis nekreipia demesio ir net turbut nezino kad jie apskrtai egzistuoja.nesuprantu kaip tos piliules gali veikti vaikus.
Arns 2014-08-22 15:51
Projektas labai geras (verslo prasme), nes sukuriamas išskirtinis dalykas, kuris nepalieka abejingų. Jo populiarumas, tai pasąmoninis mados procesas, "užsikabinantis" ir jam suteikiama vertė. Kuo skiriasi puponautai nuo kokių žaidimo kortelių, kepsų, lipdukų ar paprasčiausių kamštelių nuo alaus? Tuo, kad jais besidomintys sudaro tarytum bendruomenę, į kurią norėdamas patekti, turi pradėti tuo dalyku domėtis. Būtent todėl kasdien praeina per rankas dešimtys dalykų, kurie pretenduoja ar jau atgyveno savo "aukso amžiaus" populiarumą. Taigi, kovok nekovojęs, girkis nesigyręs koks esi "kietas tėtis" ar kokia kaimynė "kvaila supermamytė", jei bent keli vaikai tuo susidomės, tavasis norėdamas pritapti, irgi bus priverstas . Ir skirtingos amžiaus grupės, turi skirtingas sezono "madas".
klaidas.thompson 2014-08-22 17:04
na nei as kietas tetis nei kaimyne mano kvaila tiersiog netikiu kad kazkas komentaruose vekslena del tu puponautu povekio ju vaikams,ir kas maniskius itraukia kur tai tikrai ne i kazkokias bendruomenes. (siaip ir aplinkoj nemaciau kad kiti vaikai tas pupas kolekcionuotu).taigi kietumas sia niekuo detas tiesiog vaikai turi kaip idomiai praleisti laisvalaiki ir kuom uzsiimti todel jiems tie spidermanai ir kitokie fokusai absoliuciai neidomus ir jei kokie kiti vaikai suserga tom kazko manijom tai maniskiai sioje vietoje ju tiesiog nesupranta.ir manau kad tai nera kazkokia isimtis.taigi zluges tas projektas.
demukazz 2014-08-23 03:15
Jei atvirai, tai straipsnis prie "technologiju" nedera, taciau yra itin aktualus ir svarbus kiekvienam, tiek delfi, tiel l.ryto skaitytojui. Pastaba, jog straipsnis sudarytas is dvieju daliu. Nera informacinio tipo, bet velgi, pasikartosiu - aktualus. Akiai mielas skaityti ir galva linkcioti tik pritariant "tikro" piliecio isvadoms Esu ne karta prasikaltes kaip pilietis panasiose situacijos, kalbu apie vartotojo bejegiskuma. Bandziau keleta kartu pasigyncyti, bet mane sukirto ties elementariu savo teisiu, jau nekalbant apie CV ar BK, neismanyma... Jei vel iskiltu panasi situacija, snekant su (dazniausiai) skyriaus vedeja apie ju prekybos centro produkcijos lentynose ir kasose kainos neatitikima kuom tureciau remtis? Vartotoju teisiu ir gynimo komisija (visikai jokios galios neturinti valdzios prostitute) ar ziniasklaida (kas yra, deja absurdas 21ajame amziuje)? Gal yra kazkokie reglamentai, kuriuos puikiai zino prekybos centru administracija ir labai tikisi, jog pirkejas ju nezino?
Melyna 2014-08-24 15:14
Kai sužinojau apie "puponautus 2", pamaniau, kad čia pokštas. Verčiau dalintų kokius kolekcinius lipdukus ar korteles (pvz. ledynmečio kortelės mano manymu buvo gana gera idėja). O tos pupos? Tik vietą užima, o ir nesaugios mažamečiams. Teko susidurti su atveju, kai vaikėzas bateriją prarijo. O kitas gal ir puponauto užsimanytų paragauti.
kionig 2014-08-24 15:28
Tas pats š tik kitoj saujoj, kaip paiimti iš vaikučių tevėlių pinigėlius ir kad geranoriškai tėveliai pirktų savo vaikams tokius ar kitokius šūdniekius, kur vaikai be jų savo gyvenimo įsivaizduoti kitaip ir negali. Prastai šiandien vaikam su fantazija, oj labai.. O ką jau kalbėti apie jų tėvus O dabar pasižiūrėjus, kad tėveliai labai lengvai atiduoda tuos pinigus už tokį š, tai ir visi susigundė kuo labiau atsigriebt pyrago, kuris jau išsisėmė. MaGzima - puponautai.. Iki - angry birds Norfa - kapitonas amerika ir kt Rimi - nežinau.. Visi dabar tik ir stengiasi kuo daugiau nugriebti..
aurimokas 2014-08-25 11:43
Iš visų šitų parduotuvių masinių psichozių šiuo metu normaliausia yra iki, nes siūlo kažkokius lipdukus ar korteles (per daug nesidomėjau) su Afrikos gyvūnais ir jų aprašymais. Manau tai daug geriau auklėja vaikus, supažindina su gamta nei kažkokie pupos pavidalo "žaislai" kurie praėjus masinei psichozei bus numesti po lova ar įtrenkti į spintą ir daugiau niekada nepaliesti.
perihellis 2014-08-25 13:39
rimi duoda limpakojus ar kažką panašaus. Pačiupinėjus atrodo kažkas panašaus į iš silikono išlietą balvoną Labai gerai, kad dabar vasara ir puponautai 'atėjo' vasarą. Vasarą vaikai paprastai bendrauja kiek mažesniame draugų rate, nei kitais metų laikais, kai eina į darželį/mokyklą.