„CSC Baltic“ Lietuvoje planuoja plėstis iki 400-500 darbuotojų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Belzebubas 2010-03-15 20:16
Nors aišku būsiu jūsų pasmerktas turbūt mažiausiai keliems mėnesiams, kol užmiršite mano "išsišokima" palaikyti savą valdžią ir tai kad į šitą non-politic portalą išreikšiu savo nuomonę. Prisipažinsiu, per praėjusius rinkimus balsavau už koncervatorius, ir praėjus keliems mėnesiams nusivyliau, bet nepaisant to, kad šiuo metu esu tik studentas, nepriklausau nei vienai partijai, palaikau šia vyriausybe. Ne dėl to, kad mažėja pencijos, ne dėl naktinių mokesčių, bet dėl suteiktos vilties, kad kažkas visdėlto keisis Lietuvoje ir panašėsime į šiaurės šalis ar bent jau į Estija. Neprisimenu, kad socdemai taip ieškotų investuotojų kaip Kreivys. Socdemai greičiau susinervindavo sulaukę investuotojų, nes reikės pajudinti pirštelį... Atsiprašau už savo nuomonę..bet delfi.lt nesinori komentuoti:D
bla0 2010-03-15 21:16
Konservatoriai nėra tokia tragedija kaip purvaskalaida ir žinoma opozicija loja. Jie tikrai sunkiu metu priėmė sunkių, nepopuliarių, sprendimų ir bendrai paėmus darė tai visai pusė velnio. Na liaudis aišku soti baukutėmis karaliais ir sacharukais... bet reikia žiūrėti iš toliau aka "big picture". Kas dėl naujų darboviečių. Šaunu, kad jų atsiranda, bet čia tėra ašara, per savaitę geri 5000 naujų bedarbių registruojasi. Opiumas...
nofuture 2010-03-15 22:46
1. Konservatoriai yra tragedija, jiems atejus i valdzia visuomet pastebimas SMB verslo zlugimas. O smulkus ir vidutinis verslas islaiko valstybe. 2. Socdemams esant valdzioje SMB sektorius atsigauna ir auga. 3. Konservatoriai mieliau priima stambius uzsienio zaidejus, kaip kad uzsienio bankus, suteikdami jiems lengvatines salygas. Taciau dabar turime situacija kai salyje del banku lobistiniu interesu nera imanoma sukurti asmens bankroto istatymo. Ar tai gerai, vertinkite patys. 4. Socdemai irgi ne auksas, skatindami lietuvisko kapitalo imones, pamirsdavo investuotojus is uzsienio. 5. Sutinku del opiumo liaudziai. Bet net ir su jo poveikiu reiketu tureti ilgesne atminti lietuviu tautos nariams ir atidziau ivertinti ir pasirinkti per rinkimus. 6. Nera geros valdzios, o pats i valdzia nenoriu 7. isvada: teks kaip tikram lietuviui kenteti.
Vytax 2010-03-16 00:30
Bankroto įstatymas turėjo būti parengtas prieš kelerius metus, prieš pigių paskolų vajų. Ir tai turėjo padaryti būtent socdemai. Jeigu būtų buvęs įvestas asmens bankroto įstatymas, bankai būtų anksčiau paskolas dalinę didesnėmis palūkanomis. Šio įstatymo įvesti esamoms paskoloms neįmanoma, jį galima įvesti tik naujoms. Tačiau kažin ar išaugusios paskolų palūkanos dabartinei ekonomikai nebūtų per daug skausmingos. Beje stiprūs užsienio kapitalo bankai sumažina riziką. Pvz.: Latvija, ji turėjo prasiskolinti gelbėjant savo Parex banką.
lape 2010-03-16 11:51
Keista, bet aš nepastebėjau, kad kas nors ( konservatoriai ar socdemai) būtu kur išėję ar atėję, man rodos, kad ten visi tie patys... Kas dėl straipsnio tai nesuprantu - ką tai valdžia moka pinigus tiems biznieriams už darbo vietas?