Lietuvoje plečiasi panaudotos taros supirktuvių tinklas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2010-09-16 13:29
Sumazinti kastus ir padidinti pelninguma galima labai paprastai, yra aparatas, kuris priima tara, identifikuoja ja, plastika ir skarbonkes supresuoja, stikla sudelioja i dezes. Pinigus gali duoti cash, o gali parduotuves ceki atspausdinti ir viskas... Nereikia moket niekam algos, dirba greitai ir efektyviai (maciau tokia sistema placiai pritaikyta Osle, o seip jau pries 2 metus buvau nuziurejes tokia galimybe)
Fostil 2010-09-17 01:03
Ir taip kuriam 3 milijonu bedarbiu rinka. Zmones dirba ne del pelno, ka butent ir akcentavo, o del to jog jiems rupi ju aplinka. Tas japono isradimas, gal ir nieko, bet ar ne per daug dumijo juodai kaip benzinas? Juk benzinas taip stipriai nedumija atvira liepsna?
immortallt 2010-09-17 01:14
Fostil, durnas poziuris, kad technologijos atima darba... Tai gal sunaikinam visas masinas, bus daugiau darbo ? Jugi lygiai taip pat maste, kai buvo pradetos naudoti garo masinos. Deja, pagal ivairius ekonominius modelius, ilgu laikotarpiu darbo nesumazeja, o gyvenimo kokybe pagereja, nes sumazeja produktu kainos, zmones pradeda skirti daugiau pinigu kitkam, reikia daugiau mokslininku ir kitu issilavinusiu zmoniu, kurie dirbtu darba, kuris sukuria auksta pridetine verte, o ne arti nuline...