„Vyriausybė pritarė.“ Lietuvoje bus naujas kainų šuolis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vardas Būtinas 2024-06-05 15:04
Skurdina Lietuvą. Vietoj to, kad milijonierius melžtu, smaugia vidurinę klasę, kuri iš 3000 į rankas 1500 uždirba, kur minimumas tuoj bus 1000. Mokesčiai po kelis kartus už viską, kad gauni pinigus, kad leidi pinigus, iš pirkėjų, pardavėjų, už kurą, už kelius, kiekviename žingsnyje mokėk. Greit mokėsime už sėdėjimą namuose. Veryga sunaikino biudžetą, Šimonytė sukėlė mokesčius ir abu nori lyderiauti, atėmę iš žmonių uždirbtus pinigus
kestutisz 2024-06-05 16:00
Čia vadovėlinis pavyzdys kaip gerą iniciatyvą padaryti nekenčiama. Ir tuo pačiu paddidinti "baltos vėliavos" šalininkų kiekį.
kionig 2024-06-05 16:06
Aš dabar galvoju, kiek kartų per tiek metų mūsų biudžetas nebuvo deficitinis, net ir keliant mokesčius. P. S. Kariuomenę ir gynybą finansuoti reikia, bet gal nebestatom penktajį kartą nacionalinės gėdos?
Absoliutas 2024-06-05 16:40
butent, stadiono pinigai turetu keliaut i gynybos biudzeta. Ir dar turetu buti normalus auditas, o tai musu gudruciai vel isisavins pinigus ir pripirks “auksiniu” saukstu
kestutisz 2024-06-05 18:47
Būtent. O kas vis dar nori statyt - gali pasižiūrėti Donetsko stadiono istoriją (ir kainą kuri palyginama su tuom kiek čia tikisi nugręžti išvis). p.s. stadionas dar dzin, daug kas aišku statosi ir pasistato, bet kai jis pavirsta "nacionaliniu" (t.y. didele šėrykla), su visokiais random prielipais (prikabintais tik tam kad savo laiku bandyt pramušt EU babkes, bet ir to laiku nesugebėta) tai jau atsiprašau.
Treisonas 2024-06-06 12:00
Pyderai, kitaip nepavadinsi, supisti pyderai, korupciją bledės geriau sutvrakytų, supistas pakruojo rajono buvęs direktorius 15 metų užrašinėjo į mokinius nabašnikus, renovavo bendrabutį kuriame gyveno du moksleiviai profkės, o pats nupirko verslus, pasistatė namus, tai tik vienas pavyzdys, visi matė, daug kas kalbėjo ir skundė, bet visos institucijos apakao, jų yra šimtai tūkių pavyzdžių, o smaugs mus, jeigu prieš kelerius metus dar buvo neblogai gyventi, tai dabar jau švelniai tariant sunku, net nebeužtenką, o rėkia, jeigu trūkstą nemokti užsidirbti, kaip blet ardamas gali eiti per visus galus ir dar ieškoti būtų užkalti tų bapkių supistų, kai supista valdžia tiesiog smaugia su mokesčiais, išsigimėlių šaiką. Rinkite ką norite, tas pats per tą patį 30 metų ateina vieni degradai, pakeičia kiti. Uzpaskihai vogė, darė cirkus ir nieko, net nepasodino, kalėjime sėdintis teikia įstatymus, čia tik šioje valstybėje taip gali būti. Aišku tų visokių pyderų puidokų net negalima prileisti, ten rusiška šertvą, bet šitaip daryti savo piliečiams juos smaugti dar labiau, ir taip iki beprotybės... Reikia ginti, taip reikia ginti, bet reikia suvaldyti korupciją, galiu išvardinti bent 10 įmonių kurios moką juodais, ir visos buvo praneštos, bet kam įdomu, jeigu jas valdo buvę 90 metų nusikaltėliai, prie jų net artyn neiną teisėsauga. Žodžiu susimokėsime mes...
Xdmin 2024-06-06 12:51
As tai vis dar naiviai laukiu NT mokescio, kur mokesi ne uz ta stoga po kuriuo gyveni, bet uz visus NT kuriuose negyveni, ir eksponentiskai didetu jis su kiekvienu NT. Surinktu daug pinigu, issprestu ne viena problema, bet kazkaip nei viena partija nesugeba to pasiulyti.
Dannas3 2024-06-06 13:00
Apgailetini verksniai esat. Jei sutariam, kad reikia didint gynybos finansavima, tai reikes ir is kazkur paimt tuos pinigus tai yra is musu visu, ir cia nei stadionas, nei ir taip jau gana maza korupcija ne prie ko. Tiesiog geda skaityt situos virkavimus, zinant kad statistika teigia visai priesingai apie ekonomini augima. Gal rimtai kazka ne taip gyvenime darot.
Hmz 2024-06-06 14:10
Pirma, neto alga nuo 3000, net ir papildomai kaupiant pensijai, bus 1725, o ne 1500. Antra, tavo minėti 3000 bruto uždirbantys yra ne vidurinioji klasė. Jie patenka į viršutinį kvantilį, tai yra į visišką mažumą. Trečia, tu esi pasiskaičiavęs, kiek Lietuvoje yra milijonierių, kuriuos tu nori melžti, kokius mokesčius jie turėtų mokėti ir kokia suma iš to susidarys? Ar tik šiaip rašinėji nepasidomėjęs?
Vi4x 2024-06-07 20:33
jei negeri nerūkai ir su elektromobiliu važiuoji, tai tave aš apginsiu