Gražiausio Europos pašto ženklo konkurse Lietuvai atstovauja plačiažnyplis vėžys  ()

Šių metų pavasarį pasirodęs lietuviškas pašto ženklas su plačiažnypliu vėžiu gali tapti gražiausiu visos Europos pašto ženklu, dedikuotu Senojo žemyno povandeninei faunai ir florai. Jis dalyvauja Europos pašto operatorių asociacijos „PostEurop“ paskelbtame konkurse, kuriame varžosi virš pusšimčio skirtingose šalyse išleistų pašto ženklų.



© Pranešimo autorių nuotr. (Asmeninis albumas)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atiduoti balsą už gražiausią pašto ženklą Europos povandeninės faunos ir floros tema galima adresu www.europastamps.eu/europa2024. Konkursas truks iki šių metų rugsėjo 9 d. imtinai, o jo laimėtojas bus paskelbtas spalio mėnesį.

„Europa garsėja savo povandeninių ekosistemų grožiu ir įvairove – ar tai būtų ramūs Šiaurės šalių ir Lietuvos ežerai, ar sraunios Alpių upės bei Atlanto vandenynas. Šiose vandenyse gyvena gausybė žuvų, vabzdžių ir kitų gyvūnų, kurie šiais metais ir buvo pavaizduoti ant daugiau nei 50-ies Europos šalių pašto ženklų. Tarp jų puikuojasi ir plačiažnyplis vėžys, Lietuvoje laikomas nykstančia rūšimi. Visus, neabejingus šiam pašto ženklui, kviečiame už jį balsuoti „PostEurop“ konkurse ir paraginti tai daryti kitus “, – sako Aušrutė Varnienė, Lietuvos pašto filatelijos projektų vadovė.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2384 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

Kasmet Lietuvos paštas į apyvartą išleidžia apie 20-25 pašto mokos ženklus. Temas, kurios būna atvaizduojamos ant lietuviškų pašto ženklų, patvirtina Pašto mokos ženklų leidybos komisija. Pastaroji atrenka visai šaliai svarbius objektus, istorinių įvykių minėjimus ar reiškinius.

 

Pašto ženklų leidybos ir antspaudavimo planai yra skelbiami Lietuvos pašto tinklalapyje: https://www.post.lt/pasto-zenklu-leidybos-ir-antspaudavimi-planai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()