Perkamiausia prekė Lietuvoje. „Lietuviai tiesiog šluoja“  ()

Kiekviena šalis turi unikalių pomėgių.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Tumisu (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/supermarket-cart-shopping-grocery-5202138/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prekybos centras „Maxima“ palyginęs Baltijos šalių pirkinių krepšelius nustatė, kad tarp dažniausiai lietuvių įsigyjamų prekių dominuoja  – bananai, sviestas ir pienas. 

„Analizuodami dešimties perkamiausių maisto prekių krepšelį matome, kad kiekvienos šalies pirkėjai turi unikalių pomėgių – pavyzdžiui, Lietuvoje šiame krepšelyje nerasime kiaušinių, kuriuos latviai ir estai perka dažniau, tačiau yra ilgavaisiai agurkai bei mandarinai “, – teigia „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių direktorė. Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė. 

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Prekybos tinklas duomenimis, iš viso „Maximos“ asortimento Lietuvoje daugiausiai nuperkama bananų, po jų rikiuojasi pienas ir sviestas. Estijoje prekė numeris vienas yra pienas – šiek tiek mažiau riebus, nei Lietuvoje, o toliau rikiuojasi bananai bei kiaušiniai. Latviai iš viso tinklo siūlomo asortimento daugiausiai įsigyja jų pačių gamybos glaistytų varškės sūrelių, antra populiariausia prekė čia yra bulvės, o trečioje vietoje – bananai.

 

Tarp dešimties perkamiausių prekių visose šalyse taip pat galima rasti cukrų bei arbūzus.

Analizuojant pirkėjų įpročius pagal skirtingas prekių kategorijas, Baltijos šalių pirkėjų skoniai gana panašūs: iš karštųjų gėrimų visi renkasi kavą, mylimiausios daržovės po bulvių yra pomidorai ir kopūstinės daržovės. 

O be bananų visose šalyse pirkėjai jaučia silpnybę citrusiniams vaisiams, o iš saldumynų visi daugiausiai suvalgome šokoladinių batonėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ELTA
ELTA
(14)
(9)
(5)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

Komentarai ()