„NATO numes kūjį.“ Kas laukia Lietuvos, jei Rusija mus pultų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-09-03 16:43
Ką po galais turi reikšti "numes kūjį", gal buvo galima parašyti žmonėms suprantama kalba? Nato nenato, švedai, lenkai, suomiai iškarto sureaguos, tada turės prisijungti ir visi kiti, nori ar nenori.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-09-03 17:20
Tai yra demokratijos principas - vykdyti įsipareigojimus. Ir nesvarbu mažas ar didelis - tu (NATO) kovoji už pačią idėją. Čia tarsi sakyti, kad teisinė sistema manęs negins, nes esu mažas, vargšas ir nereikšmingas. Teisinė sistema gins kiekvieną šalies pilietį ar šalies svečią! Tik kai kuriais atvejais pagalba bus didesnė Bet tai tuo pačiu ir tavo atsakomybė pasirūpinti savo resursais.
donatasv 2024-09-03 19:46
Cituoja kiekvieną idiota t.lt? Jei Nato negins nors vienos užpultos šalies reiškiasi NATO nebeegzistuoja. Visas vakarų pasaulis griūva iš pagrindų su visa Europos sąjunga priešakyje. Neneigiu, kad to negali būti bet jau reiktų labai daug radikalių jėgų vakarų šalių parlamentuose ir atlaikyti protestus nesiėmus veiksmų. Čia jau ne pirmas ir ne antras pasaulinis karas kur sąjungos biro nes pačių vakarų valstybių parlamentuose buvo labai daug radikalių veikėjų ir bėdai užpuolus reikėjo žiūrėti ne kaip draugui padėti, o kaip patiems išlikti. Kol kas nematau tokios grėsmės vakarams kur būtų grasinimai išlikimui.