„Zelenskis – diktatorius. Karo atveju bėgčiau iš Lietuvos.“ Internautai pašėlo, ką skelbia prezidentūra (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-10-17 16:47
Iš pradžių nieko blogo nemačiau R.Ž. partijos programoje, kaip ir visi deklaravo daugmaž tą patį. Bet kai po rinkimų pamačiau debatus pasidarė baisu, nes jis gavo balsus iš tų kuriuos ir planuoja engti, netiesiogine prasme pats tai patvirtino per debatus. Jis yra visiškas dešinysis, nesvarbu ką sako jo partijos programa, jis pats sako visai ką kitą. Vienintelis teisingas dalykas ką jis sako kad reikia vagis (korumpuotus politikus kurie gauna atkatus) iš valdžios pašalinti. Nustos vogti/švaistyti kur nereikia ir pinigų užteks viskam. Visa kita ką jis sako yra briedas. Gaila kad jis apgavo tiek daug Lietuvos žmonių. Tikiuosi valdančioji dauguma bus sudaryta be jų, bent palei pirmą turą panašu kad užtenka balsų, sunku prognozuoti kolkas.
kestutisz 2024-10-17 17:12
Tai, kad čia ir yra tų tikėtinų valdančiųjų projektas, t.y. dar viena valinksio partija ir tiek žinių. Nėra ten nei kažkokios ideologijos nei kažkokių ypatingų baisumų. Būtinai reikėjo kad tikri dešinieji kuo mažiau surinktų balsų, ir tas puikiai pavyko. Kažkokio centro nėra, yra tik kairieji buvę komunistai ir kairieji konservai. Na ir jų satelitai randominiais pavadinimais.
Dannas3 2024-10-17 19:03
O pagal tave tai ka jis teisingai sako nera tiesiog pigus populizmas? isnaikinsim korupcija bla bla bla, simta kartu girdeta dainele. Ypac juokingai skamba prisiminus senesni liberalu reklamini klipa kur Masiulis skelbia kaip kovos pries korupcija:)))
HardAxe 2024-10-17 19:46
jis nori uždėt monopolį korupcijai. Nėra idealus sprendimas, bet geriau negu laukiniai vakarai.
Benediktas 2024-10-17 19:49
'Maldc' nuėmė balsų nuo konservatorių - misija baigta. Socdemai laimėjo, konservatoriai neutralizuoti. Judame toliau.
Dannas3 2024-10-17 20:03
Nustokit kliedet, jokiu balsu jis nuo konservatoriu nenueme. Jau matau kaip konservatoriu rinkejai uz zemaitaiti balsavo:)))
sigun 2024-10-18 00:03
Na šitą dar gerokai iki jo darbo partija buvo padariusi. Gerai, kad Lietuva nedidelė, r vis tiek viskas išlenda ir jei tik jėga valdžios neuzurpavai, kitą kadenciją jau teks pasispausti ar net visai pasitraukti nuo lovio. O dėl korupcijos... Yra valdiškame (o ir dideliame privačiame) sektoriuje net ne korupcija, o tokie biurokratiniai debilizmai: visada rėk, kad reikia kuo daugiau pinigų. Būtinai išleisk viską iki paskutinio, net patiems absurdiškiausiems dalykams, nes kitaip kitais metais sumažins finansavimą, o gal tada iš tikro reikės. Kol įmanoma didink etatų kiek galima, nes anksčiau ar vėliau ateis sunkesni laikai ir reikės spaustis, tai kuo daugiau priėmei, tuo lengviau bus susimažinti. Ir juokingiausia, kad esi tuo "rimtesnis" vadovas, kuo daugiau išleidi, o ne kuo daugiau sutaupai. O dar visokie teisiniai ir atitikties dalykai... Ir kiekvieną kartą prisimenu porą paprastų dalykų, kurie labai stipriai pagerintų padėtį: 1) kiekvienam projektui pirmiausia turi būti atlikta kaštų-naudos analizė. Viskam. Tuomet gal nebūtų visokių "duomenų ežerų", kur pirmiausia merkiam pinigus, įstatymais priverčiam visas valstybines merkt laiką ir pinigus ir tikimės, kad gal kažkam ateis mintis kaip tuos "ežerus" panaudoti. T.y. viskas daroma dar net nežinant ar apskritai to prireiks. 2) Kol problemos bus ne sprendžiamos, o mėginamos "suvaldyti" kaip viešųjų ryšių krizės, tol jos ir egzistuos neišspręstos.