„Būsite labai nemaloniai nustebę.“ Lietuvoje bus tikrai karšta. „Tiražuos visi portalai ir telikai“  ()

„Jis į jokias koalicijas su niekuo neis.“



© Zenith (Free to use) | https://www.pexels.com/photo/panoramic-view-of-vilnius-with-historic-church-28975991/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fotografas, gyvenimo stebėtojas Vikas Vikutauskas savo „Facebook“ paskyroje rašo, kad Lietuvoje per ateinančius 4 metus bus tikrai karšta.

„Kad ir kaip aš negalėčiau pakęsti žemaitaičio, kad ir koks dugnas tai būtų, visgi negaliu sakyti, kad jis yra debilas, koks nors durnelis kur atsitiktinai pasisekė per rinkimus.

Jis žino ką daro ir moka naudotis situacija. Tai gudrus veikėjas ir tikrai sužais per ateinančius 4 metus maksimaliai apgalvotą partiją.

Pažiūrėkit kaip čia gavosi. Jau Gitano komanda čia trynė, kad "nu ne toks jau jis ir blogas, jau jis ten normaliau šneka", jau ten girdėjosi visokių balsų, kad jau jį ten pasiims į koaliciją ir jau jis ten bus koalicijoje. Jau buvo nemažai galvojančių, kad čia tie socdemai priims juos išskėstomis rankomis, nes visi žinome, kad socdemai yra tokie kaip ir skudurai kur nelabai turi ten kažkokių principų, vertybių ir net nelabai gal yra apie tokius girdėję, kas tai per daiktas.

[Kuponas+EU] Mažiausia kaina istorijoje! Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2486 4

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

O čia va remigijus užbėgdamas už akių visoms spekuliacijoms bei spėlionėms sako, kad jis į jokias koalicijas su niekuo neis. Kaip čia taip? Taigi visi nori į koalicijas!

Na ne. Nes ateinanti kadencija bus pilna visokių šūdų. Visokių klaidų, liapsusų, skandaliukų. Bus daug labai raudų apie socdemus, nepasitenkinimo ir taip toliau, kaip buvo per prieš tai buvusią socdemų kadenciją.

Bet šita kadencija ir buvo šūdina. Kad ir kaip ten fanbojai visokie aiškintų kaip Gabris buvo "GERIAUSIAS VISŲ LAIKŲ UŽSIENIO REIKALŲ MINISTRAS IŠ VISŲ NUO 1918 METŲ" ar kaip ten mano pajamos čia per penkis metus paaugo 75 procentais, kadencija buvo šūdina didžiąja dalimi. Ir skandaliukai, ir čekiukai, ir ministrų atsistatydinimai, ir Ingridos grasinimai atsistatydinti ir taip toliau. Na šūdina buvo kadencija, "nepaėjo korta" taip kaip ten visiems žadėjo.

 

Tai dabar kai bus šūdina kadencija per visą kadenciją remigijus rodys pirštu į kiekvieną klaidą. Bus žiauriai aktyvi ir girdima opozicija. Jo visokius ten idiotiškai skambančius pasisakymus tiražuos visi portalai ir telikai. Jis bus matomas, jis bus girdimas ir jis uoliai dirbs, nepraleis posėdžių, o ne trins su šikna kėdę, kaip koks Mažylis EP, kur neaišku išvis ką veikia ir kodėl, nes jau beveik pasimiršo, kad jis ten tą akto kopiją rado, bet kažkodėl yra "intriga ką jis ten pasirinks" tarsi kažkam būtų įdomu labai.

 

Kaip dirbo su rinkėjais, taip remigijus plušės seime ir jei gražulis buvo šiaip toks juokingas diedas, kur na aišku svetima gėda ir taip toliau, tai čia juokinga nebus.

Ir jei jus nemaloniai nustebino kažkiek šitų rinkimų rezultatai, tai kitų rinkimų rezultatai jus gali gerokai nemaloniau nustebinti. Taip, kad na būsite tada tikrai labai nemaloniai nustebę“, – rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(19)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()