Lietuvoje atidaromas IT inovacijų centras Rytų Europai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2011-11-29 19:54
Super. Pastaruoju metu žiūriu tai koks centras naujas mokslinis atidaromas, tai įbetonuojama kokia kapsulė į naujo centro pamatus, tai žiū vėl centrą atidaro. Jėga. Žengiam į priekį. Labai šaunu, kad būtent Lietuvą pasirinko kaip centrinę šalį. Tai manau nemažas įvertinimas mūsų profesionalumo
logasinas 2011-11-29 20:03
MantasNo 2011-11-30 02:19
manau, kad imones pavadinimas yra huawei, o ne toks, koks parasytas straipsnyje
Impintinas 2011-11-30 10:14
O man kaip tik patiko komentaras (buvo parašyta "Dėl visko kaltas Kubilius."). Nes tų komentarai, kurie iškart kaltina Kubilių ir valdžią dėl bet ko, kas negerai, tai lieka, o čia žmogus iš tų antikubilistų pasijuokė. Nes dabar tai jie jau tyli, nėra kaip prikišti Kažką gerai daro valdžia ir žmonės, kad tech. kompanijos čia eina. Smagu būtų tapti valstybe, kuriančia aukštąją technologiją kaip, pvz., Nyderlandai.
kionig 2011-11-30 11:15
Jei tas komentatorius neturi ką veikt ir rašinėja beprasmius komentarus, tegu geriau prie seimo nueina ir parėkauja. Praeis noras rašinėti banalius ir niekam tikusius komentarus. Jei esi piktas lietuvis kuriam viskas visada blogai, kad ir ką bedarytų valdžia, tai ne valdžios problemos, o to komentatoriaus. Ir šiuo atveju bei kitais, jis yra pats ir kaltas. Taip pat jis ne pirmas ir ne paskutinis, kuriam viskas blogai. Žodžiu, jei atėjai čia išsilieti, tai tiesiai šviesiai - ne čia pataikei ir geriau praleisk straipsnį. Važiuok į UK ar dar bilekur, kur tik tau geriau, bet prašau savo nuoskadas dalintis pas psichologą, o ne viešai forume, kur niekam apie tai neįdomu.
Impintinas 2011-11-30 15:29
Bet ten žmogus kaip tik pasijuokė iš tų, kurie viskuo kaltina Kubilių
Karvė 2011-12-06 02:18
Padėsim kinams šnipinėti ir atiduosim ką turim. Čia tik su tarptautine akademija nesusidūrę gali nesuprasti, ko tie kinai nebūdami labai protingi ir nesugebėdami nieko savo sukurti taip veržiasi į visą pasaulį "mokytis" ir "dalintis patirtimi". Dalybos vyksta, tik dažniausiai į vieną pusę.
Uogienius 2011-12-06 08:06
Karve, tapai sena niurzganti boba kaip ir Kionig, anksčiau tokie nebuvot. Bent jau ne taip smarkiai. Nuplagijavmui irgi reikia nemažai proto. Kinai žymiai daugiau turi patirties IT srityje nei Lietuviai. Ir jei renka informaciją ir plečia žinias, tai prie ko čia šnipinėjimas? Taip daro visi.